- 13 Temmuz 2016
- 211
- 81
- 18
İskambili 175 kredi ama girmiyorKizlar asenatin iskambili bende 175 kredi gorunuyor 425 degil miydi?
Aaaaa keske girse ben iskambili hakkinda baya sey okumustum iyi bakiyordu. Katinasi cok pahali.İska
İskambili 175 kredi ama girmiyor
Canım ben de gönderdim 3 gündür bekliyorum sen ne kadar bekledin birkerebiri sıram ilerlemiyor beklemelimiyim tavsiye edermisin ayrıntılı bakıyormuKızlar bisi dicem amaben kazana dustum bugun..
Hem asenati yakaladımhem birkerebir falım geldi.
Herkes sevip begeniyorken benim pis sansım falım cok bos gecti hatta nerdeyse soru bile soramadım cunku hayalkirikligimla mesguldumkeske bu kdr cabalamasaydim dedim durdum fal boyu. Tespitlere gelince,
Asenattan ziyade birkerebir bana daha cok uydu. tavsiye: @MissCherryBlossomkalpler sana cherry mantıklı bi faldı :)
Ikisinde de olumlu olumsuz denicek bi nokta yoktu sadece 1 sey var bekleyip gorebilecegim.
Ama sıkıntı bende dicem sonundaolumlu olumsuz demicem bi falda cıksın be
Asenat direkt olaya daldı herkesin aksine bir senaryo cizdi ama lehime. Birkerebir de olani biteni iyi bildi. E olan biten bilinince gelecegi de bilebilir diyosun. Mesela asenat 2-3 noktada yanildi. Bana bi falda bekleyecegim bi sey olmadı mı ya da aa bak iste x kisinin falı cıktı diyecegim bir sey olmayınca havada geliyor o fal.
Sonuc asenat hüsrandı belkide aceleyle imkansiz bir seye cok yakin tarih verdi sanırım baktırma mevzuusunu kapıyorum beklemeye gececegim jubilemi yaptım :)
Canım ben de gönderdim 3 gündür bekliyorum sen ne kadar bekledin birkerebiri sıram ilerlemiyor beklemelimiyim tavsiye edermisin ayrıntılı bakıyormu
Aynen canm açıklamada yok bekliyorum hala ya çok da nokta yokmuydu başkasına mı atsam çekip acabaUzundu ama cok nokta yoktu bu arada tarot atmistim ben. Asenattan iyiydi birkerebirin baktigi fal.benim 3.gun yorumlandi aslinda bugun de girmis hala bakmadi mi sanasoruya falan cevap vermemesi, geciktirmesi biraz sinir bozucu
Valla anlayan varsa bana da fal baksın :) birkerebirden falımı çektim önerebileceğiniz biri var mı kızlar
serüven benceValla anlayan varsa bana da fal baksın :) birkerebirden falımı çektim önerebileceğiniz biri var mı kızlar
Hangisi canım gümüşlü su attım iğrençti aynısı olmasın :)serüven bence
enerji meselesi işte canım bu işler ama sen yinede onu yabana atma enerjisi tutanda alıyor başını gidiyor direk dedikleri oluyor bende öyle mesela burda özellikle herkes onu iskambilini yaşıyor geneldeKızlar bisi dicem amaben kazana dustum bugun..
Hem asenati yakaladımhem birkerebir falım geldi.
Herkes sevip begeniyorken benim pis sansım falım cok bos gecti hatta nerdeyse soru bile soramadım cunku hayalkirikligimla mesguldumkeske bu kdr cabalamasaydim dedim durdum fal boyu. Tespitlere gelince,
Asenattan ziyade birkerebir bana daha cok uydu. tavsiye: @MissCherryBlossomkalpler sana cherry mantıklı bi faldı :)
Ikisinde de olumlu olumsuz denicek bi nokta yoktu sadece 1 sey var bekleyip gorebilecegim.
Ama sıkıntı bende dicem sonundaolumlu olumsuz demicem bi falda cıksın be
Asenat direkt olaya daldı herkesin aksine bir senaryo cizdi ama lehime. Birkerebir de olani biteni iyi bildi. E olan biten bilinince gelecegi de bilebilir diyosun. Mesela asenat 2-3 noktada yanildi. Bana bi falda bekleyecegim bi sey olmadı mı ya da aa bak iste x kisinin falı cıktı diyecegim bir sey olmayınca havada geliyor o fal.
Sonuc asenat hüsrandı belkide aceleyle imkansiz bir seye cok yakin tarih verdi sanırım baktırma mevzuusunu kapıyorum beklemeye gececegim jubilemi yaptım :)
canım kitap falı denemiştim ben. o iyiydi. diğerlerini bilemiyorumHangisi canım gümüşlü su attım iğrençti aynısı olmasın :)
Tm cnm çıkan oldu mu pekicanım kitap falı denemiştim ben. o iyiydi. diğerlerini bilemiyorum
ben uzun zaman önce baktırmışım canım, anlık durumları yazmış hep, ve de çok iyi bilmiş.Tm cnm çıkan oldu mu peki
Ay patlayan olduTm cnm çıkan oldu mu peki
Aaaa hangisi canın kitap falında mı dediAy patlayan olduo kdr mutluyum ki patladığına atladım direk. Gitçek seninki dedi, kaldı benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?