Binnaz Abla

Kizlar asenatin iskambili bende 175 kredi gorunuyor 425 degil miydi?

Canım ben de gönderdim 3 gündür bekliyorum sen ne kadar bekledin birkerebiri sıram ilerlemiyor beklemelimiyim tavsiye edermisin ayrıntılı bakıyormu

Canım ben de gönderdim 3 gündür bekliyorum sen ne kadar bekledin birkerebiri sıram ilerlemiyor beklemelimiyim tavsiye edermisin ayrıntılı bakıyormu

Uzundu ama cok nokta yoktu bu arada tarot atmistim ben. Asenattan iyiydi birkerebirin baktigi fal.benim 3.gun yorumlandi aslinda bugun de girmis hala bakmadi mi sana soruya falan cevap vermemesi, geciktirmesi biraz sinir bozucu

Uzundu ama cok nokta yoktu bu arada tarot atmistim ben. Asenattan iyiydi birkerebirin baktigi fal.benim 3.gun yorumlandi aslinda bugun de girmis hala bakmadi mi sana soruya falan cevap vermemesi, geciktirmesi biraz sinir bozucu
Aynen canm açıklamada yok bekliyorum hala ya çok da nokta yokmuydu başkasına mı atsam çekip acaba

Kızlarr kahve baktırmak istiyosanız Devrim ekini deneyebilirsiniz bilmiyorum baktıranınız var mı ama ben çok begeniyorum yorumlarını, tespitleri çok iyii tavsiye ederim :)

enerji meselesi işte canım bu işler ama sen yinede onu yabana atma enerjisi tutanda alıyor başını gidiyor direk dedikleri oluyor bende öyle mesela burda özellikle herkes onu iskambilini yaşıyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…