Binnaz Abla

Çıkan fallarınız oldumu onlardan önersen baktırmadıysam atabilirim ama tellwe den olsun canım
Tellwede selenayı seviyordum ama artık yok bu arada serüvenin de hakkını yemiş gibi oldum. Patladığına çok sevindim çünkü falı cidden çok iyiydi. Kişilik analizi ve anlık durum olarak. Zaten ptladığına da bu yüzden o kdr sevindim çünkü bu kdr şeyi bildiğine göre kesin gelecek de dediği gibi olur diye düşünmüştüm

Bende anda da kötüydü cnm eski sevgilimin geleceğini söyledi hatta evlendirdirdi ama Adam tarih oldu gelmedi bile

Yaa inşallaah gelir ben hiç baktırmadım ama forumdaki kızlar geysuyu yeşil çingeneyi falan beğeniyor bi de ecem23 var tellwede
Bir yİl geçti canım daha çıkmaz yeşil çingene çıkmadı geysuYu çok severim aklından geçeni okuyor ama olmadı henüz belki gecikmeli olur ecem beni beklemiştim sinir olup geri çektim

Yesilcingene net olarak çıkmamış. Şu an yaşadıklarımın onun gelecek yorumuyla hiçbir alakası yok.
Ecem23 karakter analizlerinde başarılıymış fakat gelecek çıkmamış.

Bu gece eski falları okuyasım tuttu
Yalnız Ugga çok iyi bilmiş bende, keşke geri dönse.

Bir yİl geçti canım daha çıkmaz yeşil çingene çıkmadı geysuYu çok severim aklından geçeni okuyor ama olmadı henüz belki gecikmeli olur ecem beni beklemiştim sinir olup geri çektim
Ecem benim falımı da iade etmişti inşallah çıkar geysunun dedikleri de ya
Serüvene geçen sene baktırdığım falı okudum bana dediği çıkmış kızlar, kitap falı baktırmıştım.
benim meselem zaten hemen belli olacak bişeydi, nitekim oldu da. Belki diğer dedikleri çıkar bilmiyorum ama patlayan da esas sorumla doğrudan bağlantılıydı. İşte diyoruz ya enerji meselesi diye. Tekrar tekrar söylüyorum asla boş bi kadın değil ama tutmadı bana

Ben mi uyuşamıyorum acaba ya bana hiç tutan fal yok acaba kitap falını denesem mi oldum şuan

Ben mi uyuşamıyorum acaba ya bana hiç tutan fal yok acaba kitap falını denesem mi oldum şuan

Ben daha önce tarot baktırmışım. Onda eylülde olacak dediği şey temmuzda olmuş. Dediği şeylerin çoğu çıkmamış. Sen bilirsin tabi, kitap falının çıkmadığı kişiler de var :)

Ben daha önce tarot baktırmışım. Onda eylülde olacak dediği şey temmuzda olmuş. Dediği şeylerin çoğu çıkmamış. Sen bilirsin tabi, kitap falının çıkmadığı kişiler de var :)
Eylül de olacak dediği temmuz da olduysa o zaman bende de umut var mı iye nerdeyse bir yıl olacak ama

Ugga nın falı ağzımı açık bırakmıştı benim yaaa. Keşke geri dönse dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…