Binnaz Abla

Kızlar tellwede selenayı bekliyordum ama gelmeyecek sanırım. Falımı çekeceğim muhtemelen. Var mı önerebileceğiniz birileri

Birekerebir e fal attım ama online olmuyor sanırım birde fal sıram 7 iken 8 oluyor bu nasıl oluyor anlamış değilim

Maalesef canım çıkmasını çok isterdim ama olmadı ama anı falan düşüncelerini iyi biliyor birkerebir ilerlemiyor sanırım hala yok

Bana baktı birkerebir. Sorulara cevap alamıyorum o da ayrı mesele. Beğendim, anı net biliyor. Söylediği herşey doğru. Birkaç detay vermiş beni şaşırttı. Gelecekle alakalı hiç ihtimal vermeyeceğim bişey dedi eğer onun dediği gibi olursa Adeyyo lalla leyyo. Adeyyo lalla le

Hahahah ay inşallah onun dediği gibi olur ya

Kızlar fal illetinden kurtuldum nihayet asıl konuyu kimse bilemedi yaza barışıyorduk güya yaz bitti.Adam bildiğin kendi aleminde arıcam dedi aramadı sormadı ümidi kestim yeni birisiyle deneyim dedim o da daha beter çıktı başta çok ilgiliydi sonra öküze bağladı klasik yurdum erkeği bende ayrıldım zaten artık güven duygum yerlerde yeni birşey istemiyorum.

Ufak tefek detay ve anlık durum dışımda en pahalısından en ucuzuna online fal işi yalan.

anı çok iyi bilmişti ama gelecekte patladı bende

Canım çöpe gitmiş paran benimde berbattı. Ben yeni gördüm sordugunu yoksa gönderme derdim. :/
Suan için kahvede uygun fiyata iyi birisini arıyosan devrim ekin var aklında bulunsun
.

Sayfasında bir kaç kişi falının kopyala yapıştır olduğundan bahsetmiş ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…