Ben de yorumları görünce atmamıstım keşke atsaymısımBenim de öyle. Ve dediği çıkmış. Kısa bakıyor ama durumu çok güzel toparlıyor. Zaten kimi beğensem gidiyor ya da çok nadir online oluyor
Enerji meselesi işte kimine tutmaz kiminin de benim gibi ağzını açık bırakır :)Bir ara geri dönmüştü ama çoğu beğenmedi diye hatırlıyorum
Maalesef canım ya çıkan falım olmamış ki varda önerisi olan ben de atabilirimKızlar tellwede selenayı bekliyordum ama gelmeyecek sanırım. Falımı çekeceğim muhtemelen. Var mı önerebileceğiniz birileri
geysıya at..selenaya maildende ulasabilirsinKızlar tellwede selenayı bekliyordum ama gelmeyecek sanırım. Falımı çekeceğim muhtemelen. Var mı önerebileceğiniz birileri
aman yok cnm atma hic :)Biryolunvarda araf'a ya da falcı derin'e baktıran var mı?
aman yok cnm atma hic :)
2sideHangisi için diyorsun :)
Maalesef canım çıkmasını çok isterdim ama olmadıama anı falan düşüncelerini iyi biliyor birkerebir ilerlemiyor sanırım hala yok
Hahahah ay inşallah onun dediği gibi olur yaBana baktı birkerebir. Sorulara cevap alamıyorum o da ayrı mesele.Beğendim, anı net biliyor. Söylediği herşey doğru. Birkaç detay vermiş beni şaşırttı. Gelecekle alakalı hiç ihtimal vermeyeceğim bişey dedi eğer onun dediği gibi olursa Adeyyo lalla leyyo. Adeyyo lalla le
Canım çöpe gitmiş paran benimde berbattı. Ben yeni gördüm sordugunu yoksa gönderme derdim. :/Banu doğru da berbat ötesiydi bilememiş hiçbir şey
Canım çöpe gitmiş paran bende atmıştm ona ve berbattı. Yeni gördüm sordugunu yoksa gönderme derdim. :/
Suan için kahvede uygun fiyata iyi birisini arıyosan devrim ekin var aklında bulunsun
anı çok iyi bilmişti ama gelecekte patladı bendeBana baktı birkerebir. Sorulara cevap alamıyorum o da ayrı mesele.Beğendim, anı net biliyor. Söylediği herşey doğru. Birkaç detay vermiş beni şaşırttı. Gelecekle alakalı hiç ihtimal vermeyeceğim bişey dedi eğer onun dediği gibi olursa Adeyyo lalla leyyo. Adeyyo lalla le
Canım çöpe gitmiş paran benimde berbattı. Ben yeni gördüm sordugunu yoksa gönderme derdim. :/
Suan için kahvede uygun fiyata iyi birisini arıyosan devrim ekin var aklında bulunsun
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?