Binnaz Abla

Sayfasında bir kaç kişi falının kopyala yapıştır olduğundan bahsetmiş ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi.
Hiç alakası yokk kim demişş :) kemal devrimede deniz devrimede baktıran biri olarak o ayrımı gayet iyi yapabiliyorum. Devrim ekin daha farklı tavsiye benden karar sizden tabi :)
Ben falı azalttım zaten para dökmek istemiyorum artık. ne pahalı falcılara attım da hiçbişey bilemediler çöpe gitmiş paracıklar hep :)) arada bir danışırm sadece..devrim ekin anı süper biliyo

Aynen beni de Temmuz'da arıcaktı

Şurdaki deneyimlere göre fallar cıkmıyo, bası çıksa sonu başka oluyo, oluyo ama nedeni farklı oluyo olaylar farklı gelişiyor fln... Kahve falı baktrıyodum bi Cafe'de baya ünlü resmen zihin okuyo oha fln diyosun nerden blıyo bunları ... Kadının kötü söylediğini hersey. Oldu iyi söyledgi hiçbişey olmadı... Olacağı varsa da fal baktırınca vallahı olmuyor:)

tarotmu kahvemi baktıryayım binnaz ablada kime baktırsam bide soru kısmına ne yazayım güzel bir fal olsun ilk kez baktırcam

Tarot destem geliyor bugün spesifik bir sorunuz varsa bakıym aksam
Canım bana bakarmısın benim var:)

Gecen Cafe'ye uğradım sabah cay fln kahvaltı için öğleden sonra orda fal bakılıyor brinin destesivardı falcılardan bakıym mı dedim cocuğa tmm dedi aldım biraz oynardm enerjmmi gecti ne soru sorup kart cektm inanılmaz doğru cevap veriyo kartlar ...

Geri döndüğünde baktıranlardan biriydim ve beğenmiştim, falı da çıkmış. Enerji meselesi işte :/
Uggaya surekli bakiyorum uzakta hep grri dondugunde kredim olmadigi icin dert ortagi atmistim uc cumle yazmisti ve o cumle esas konuydu birde tarihiyle cikti siteye soylesek donermiki ugga facesi varmi diye bile baktim bulamadim.

Uggaya surekli bakiyorum uzakta hep grri dondugunde kredim olmadigi icin dert ortagi atmistim uc cumle yazmisti ve o cumle esas konuydu birde tarihiyle cikti siteye soylesek donermiki ugga facesi varmi diye bile baktim bulamadim.
Vay anasını ya duvarına yazalım görmüyormu

Kızlar dıdem 4. Gündür fal bakacak bakacam dıyım bakmıyor sınırım tepemde 2 günden beride cevap yok cevap vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…