Hiç alakası yokk kim demişş :) kemal devrimede deniz devrimede baktıran biri olarak o ayrımı gayet iyi yapabiliyorum. Devrim ekin daha farklı tavsiye benden karar sizden tabi :)Sayfasında bir kaç kişi falının kopyala yapıştır olduğundan bahsetmiş ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi.
Aynen beni de Temmuz'da arıcaktıKızlar fal illetinden kurtuldum nihayet asıl konuyu kimse bilemedi yaza barışıyorduk güya yaz bitti.Adam bildiğin kendi aleminde arıcam dedi aramadı sormadı ümidi kestim yeni birisiyle deneyim dedim o da daha beter çıktı başta çok ilgiliydi sonra öküze bağladı klasik yurdum erkeği bende ayrıldım zaten artık güven duygum yerlerde yeni birşey istemiyorum.
İade istedim onu bile vermedilerCanım çöpe gitmiş paran benimde berbattı. Ben yeni gördüm sordugunu yoksa gönderme derdim. :/
Suan için kahvede uygun fiyata iyi birisini arıyosan devrim ekin var aklında bulunsun
.
Şurdaki deneyimlere göre fallar cıkmıyo, bası çıksa sonu başka oluyo, oluyo ama nedeni farklı oluyo olaylar farklı gelişiyor fln... Kahve falı baktrıyodum bi Cafe'de baya ünlü resmen zihin okuyo oha fln diyosun nerden blıyo bunları ... Kadının kötü söylediğini hersey. Oldu iyi söyledgi hiçbişey olmadı... Olacağı varsa da fal baktırınca vallahı olmuyor:)
Canım bana bakarmısın benim var:)Tarot destem geliyor bugünspesifik bir sorunuz varsa bakıym aksam
Kargoya takıldı canm kısmet yarun gdıp kendim alcam şans yaaa alınca bakıym sorunu özel mesaj at ...Canım bana bakarmısın benim var:)
Tamam canım özelden nasıl mesaj atabilirim pek bilmiyorum da:)Kargoya takıldı canm kısmet yarun gdıp kendim alcam şans yaaa alınca bakıym sorunu özel mesaj at ...
Uggaya surekli bakiyorum uzakta hep grri dondugunde kredim olmadigi icin dert ortagi atmistim uc cumle yazmisti ve o cumle esas konuydu birde tarihiyle cikti siteye soylesek donermiki ugga facesi varmi diye bile baktim bulamadim.Geri döndüğünde baktıranlardan biriydim ve beğenmiştim, falı da çıkmış. Enerji meselesi işte :/
Vay anasını ya duvarına yazalım görmüyormuUggaya surekli bakiyorum uzakta hep grri dondugunde kredim olmadigi icin dert ortagi atmistim uc cumle yazmisti ve o cumle esas konuydu birde tarihiyle cikti siteye soylesek donermiki ugga facesi varmi diye bile baktim bulamadim.
Cnm bu arada katina kartlarini atmissin.kartlarin gozume carpmisti.senindi sanirim kartlar.olumlu gelmis kartlarin :)Vay anasını ya duvarına yazalım görmüyormu
Yok cnm o benim değildi başka bir arkadasın sanırım :)Cnm bu arada katina kartlarini atmissin.kartlarin gozume carpmisti.senindi sanirim kartlar.olumlu gelmis kartlarin :)
cikan falin varmi senin cnm isimleri karistirmisimYok cnm o benim değildi başka bir arkadasın sanırım :)
Yok cnm ya selena geysu serüven falan çıkmadı hiçbiri birkerebire de gönderdim ama gelecekle ilgili yapmış artık patlarmı bilemicem :)cikan falin varmi senin cnm isimleri karistirmisim
kartlar benimdiCnm bu arada katina kartlarini atmissin.kartlarin gozume carpmisti.senindi sanirim kartlar.olumlu gelmis kartlarin :)
Canim kac gunde bakti birkerebirYok cnm ya selena geysu serüven falan çıkmadı hiçbiri birkerebire de gönderdim ama gelecekle ilgili yapmış artık patlarmı bilemicem :)
Ben çok bekledim 5 gün 3 gün sıramda değişiklik olmadı canım ama bi arkadasla aynı gün atmışız ona 3 günde bakmış belki sistemde sorun olmuşturCanim kac gunde bakti birkerebir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?