Binnaz Abla

Ben çok bekledim 5 gün 3 gün sıramda değişiklik olmadı canım ama bi arkadasla aynı gün atmışız ona 3 günde bakmış belki sistemde sorun olmuştur
Anladim canim begendin mi ben atmsm onceden simdi okudumda iyiymis anlik durumda filan sonu dedigi gibi olmadj ama ben oyle sonuclandirdim umarim erken bakar

Anladim canim begendin mi ben atmsm onceden simdi okudumda iyiymis anlik durumda filan sonu dedigi gibi olmadj ama ben oyle sonuclandirdim umarim erken bakar
Yani fena sayılmaz canım gelecek odaklı olduğu için bişey diyemiyorum ama ugga çok iyiymiş keşke geri gelse

Kızlar ben 2 ay önce selena için tekrar şu fal işine bulaştım ama selena hala ortada yok
geysu-ecem23-selin imer-ester kiraze-rezzan falalem-muscan-gonca polat-byzmelek-aylin-elif hanzade-banu doğru ya baktırdım
favorilerim:ester-byzmelek-elif hanzade
En beğenmediğim:banu doğru
Yalnız elif hanzade diğer tüm falcıların aksine şeyler söyledi nokta atışı yoktu ama çok farklıydı tarzı bilemedim
Byzmelek kısaydı ama baya bildi
Ester uzun detaylıydı iyidi baya nokta atıslıydı gördü bende baya bir şeyi

Muscan arkadasımla bana aynı falı gönderdi cnm hesabı kapatıldı

Uggaya surekli bakiyorum uzakta hep grri dondugunde kredim olmadigi icin dert ortagi atmistim uc cumle yazmisti ve o cumle esas konuydu birde tarihiyle cikti siteye soylesek donermiki ugga facesi varmi diye bile baktim bulamadim.

Keşke dönse ya da başka bir sitede bakım yapıyorsa bilgimiz olsa. Kendisine tekrar fal baktırmak isterdim zira çıkan nadir fallarımdan biriydi son baktığı fal.

Kızlar bu arada Devrim Ekin'i denedim ve pek beğenmedim. Nokta atışı yoktu, karakter analizlerinin bir kısmı doğruydu. Ortalama bir faldı yani. Dedikleri çıkarsa yazarım

Üzüldümm senin adına. bende çoğu şeyi biliyo genelde, karşı tarafın düşüncesini bile söylüyo cok yetenekli buluyorm ben devrimi. Cok sık baktırdıysan belkide o yüzden :/

Ester anda çok iyi geleceği bilemedi bende.

Nasıl oluyor şu iş ya, ben hiç anlamam. Saygılar

Yok cnm ya selena geysu serüven falan çıkmadı hiçbiri birkerebire de gönderdim ama gelecekle ilgili yapmış artık patlarmı bilemicem :)

takipteyim

merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra çıkan çıkmayan falları paylaşmak için döndüm :) daha önce eski sevgilimle ilgili patlayan falları yazmıştım. baktırdığım herkes seviyor dönecek vs vs dedi ama gelen giden olmadı tabi. şimdi de hoşlandığım kişiyle ilgili patlayan ve çıkan falları paylaşmak istedim. hoşlandığım kişiyle aramda bir şey olmadı.

BİNNAZ ABLA
Selin İmer : Bu kişiyle aramda bir ilişki olmayacağını ama başka birinin karşıma çıkacağını söyledi verdiği tarih mayıstı. Evet bir ilişki olmadı ama mayısta da yeni biriyle tanışmadım.
Zehra Görgün : Bir kaç kez baktırdım anla ilgili tespitleri fena değildiyse de dedikleri çıkmadı.
Hülya Demir : Eski sevgilim için öyle seviyor böyle dönecek deyip duruyordu. Yeni kişi için fal attığımda yenisi iyi olacak eskisinden zaten iş çıkmazdı dedi. Patladı.
Ceren Dernek : Fal namına bir şey bildiğinden şüpheliyim patladı.
Elif Hanzade : Maddi ailevi ve duygusal anlamda geçmişimi çok iyi bilse de dedikleri olmadı.
Hira Soydan : Yeni kişi için fal attığım halde sürekli eskisinden bahsedip durdu. Eski sevgilin seni seviyor dönecek vb. Yeni kişi için olumsuzdu öyle de oldu.
Hüma Bal : Kişi belirtmeden baktırmıştım. Bahsettiği yeni kişi hiç gelmedi.
Asenat Kılıç : Yeni kişi için olumluydu ama olmadı maalesef iskambil de katina da patladı.

BİR YOLUN VAR
İlkay Gür : Olumluydu hem kahve hem tarot baktırdım ama asıl konu çıkmadı maalesef. Aşk dışında söylediği bir kaç bişey çıktı.
Aylin : İlk falı anda mükemmeldi ağzım açık kalmıştı ama sonuç çıkmadı.
Serkan Tek : Çıktı mı çıkmadı mı bilemiyorum. İlk fal olumsuzdu ikinci fal olumlu. Sonuçta olumsuz falı tutmuş oldu.
Fama : Anda gerçekten iyiydi ama çıkmadı.
Sema : Çıkmadı.
Nurbanu : Berbat bir faldı hiç bişey tutmadı.
Falcı Sultan : Anda iyiymiş kişi belirtmediğim halde hoşlandığım kişiyi yaşına ten rengine kadar tarif etmiş ama çıkmadı maalesef.
Asiye : Ana konu çıkmamış ama eskilerden biri gelecek ilişkiye sıcak bakmayacaksın demiş bu çıktı.
Medyum Cem : Olumsuzdu öyle de oldu ama yeni bir kişiden bahsetmiş öyle biriyle henüz tanışmadım.

daha sonra falalem falsepeti ve tellwe için de yazacam. hepsi patlak olduğundan toparlayıp yazmak yorucu oluyor :)

Canım çok teşekkürler bizimle paylaştığın için, ben nasıl bir soru sorduğunu merak ediyorum. Özellijle de medyum ceme. Çünkü gario bi şekilde dürüst bi adam olduğunu düşünüyorum. Olumsuz konuşmaktan çekinmeyen hatta baya ağır şeyleri söyleyen biri galiba. Sadece merak ettiğim, soruya göre mi gidiyor. Durumu anlatan açıklayıcı bir soru mu sordun yoksa aklımdaki kişi ile ileride ne olabilir gibi yüzeysel bir şey mi?

rica ederim çoktandır yazmak istiyordum ama pek vaktim olmadı. genelde sorum ilgilendiğim biri var aramızda bişey olacak mı ? oluyor. pek ayrıntı vermiyorum fallarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…