Binnaz Abla

Size bir şey anlatmak istiyorum.
Geçtiğimiz yıllarda bir adamdan hoşlanıyordum onun olmasını istiyordum. Bana ilk başta çok fazla ilgi göstermişti ben de mutlu olabileceğimi düşünmüştüm onunla. Tabi sonra mesafeli ve soğuk davranmaya başladı ben de şaşırdım hatta bu adam için bir sürü fal bile baktırmıştım :)
iletişim dedikleri için bekledim bekledim tabi ki olmadı sonra ben adamı unuttum başkaları girdi 1.5 yıl sonra bana yazdı.
Yaptıklarını arkadaşlarından dinledim. Benden sonraki sevgilisini rezil bir duruma düşürmüş, ne yaptığını söylemem forum kurallarına aykırı olabilir ama az çok anlamışsınızdır ve o kızın şu anda bundan haberi yok. Bu kadar ahlaksız olduğunu bilmiyordum o adamın.
Dedim ki, her şerde bir hayır varmış. Allah iyi ki onu benden uzak tutmuş. O kızın da Allah yardımcısı olsun.

Şöyle ki ben artık fal bağımlılığından kurtuldum çok şükür sadece Asenata gidiyorum zaten ve baştan beri beğenirim. Aslında 1 hafta içinde ikinci falımdı güncel durumla alakalı bir fikrini sordum bugün ki fal hakkında yorum yapmam çok mantıklı değil ama bir önceki falı(3-4 gün önce) iyi buldum enerjimiz tutuyor Asenatla bir de pembeci olmadığına eminim. Çıkar çıkmaz onun garantisi yok ama kötü hissederse kesinlikle söylüyor

Kuzular bence birbirimize bakalım hem masrafsız hem egleniriz bana katina ya da tarot bakana kahve bakarım hemde eğlenceliiiik birbirimiz hiç birşeyini bilmiyoruz özelden yazan olursa fallaşalım :)))

Arkadaşlar online olarak baktırdığım en iyi fal yesilcingeneydi az önce geldi yorumu

Yaaa ne guzel :) ben de uzun zamandir fal baktirmadim. Birkac haftadir asenat a baktirmak istiyorum ama hep mesgul. Nasil yakaliyosunuz asenat i?
Telefonda baktığı için 1 fal aldıktan sonra sayfasını yenilemeye başlıyorum onu bakınca atıyorum bazen de telefon elimde oluyor mobil uygulamadan yakalıyorum:)

Telefonda baktığı için 1 fal aldıktan sonra sayfasını yenilemeye başlıyorum onu bakınca atıyorum bazen de telefon elimde oluyor mobil uygulamadan yakalıyorum:)

ya aylardır kadını yakalamaya çalışıyorum bir hafta içinde iki kez göndermişin güler misin ağlar mısın ya bacım biraz diğerlerine de yol ver gözünü seviyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…