Ortaya karışık gibi bişey. An da çok iyi bazen olaylar onun dediği gibi ilerlediği oldu ama son falları beklemede bişey olduğu yok.kızlar
sezgi den haber alan var mı?
nasıl , çıkıyor mu?
ben de çıkanda oldu çıkmayan da bekleyen de?
Valla onun dediği gibi yaptım çıkmaza soktu beni :)kızlar
nasıl , çıkıyor mu?
kızlar
nasıl , çıkıyor mu?
Askla ilgili sonucu birtek o bildi.olumsuz ve cevrende baska bir erkek var dedi.1 ay sarkmalıda olsa cıktı.iş ilgili olan kısım beklemede o da uzun vadede zaten.kızlar
nasıl , çıkıyor mu?
Ne desemkiiii acabaa. :) çok mükemmel diyemiyorum çok kötü zaten diyemem bildiği şeyler oldu. orta şeker diyim en iyisii :) verdigi tarihde çıkar mı bilemem zaman göstericekKizlar binnazda taygun uzel nasil
Bugün aldı ben de baktırdım hatta:)Nerde bu asenat canim ya girmiyor almis mi fal
Nasıldııı?Bugün aldı ben de baktırdım hatta:)
Şöyle ki ben artık fal bağımlılığından kurtuldum çok şükür sadece Asenata gidiyorum zaten ve baştan beri beğenirim. Aslında 1 hafta içinde ikinci falımdı güncel durumla alakalı bir fikrini sordum bugün ki fal hakkında yorum yapmam çok mantıklı değil ama bir önceki falı(3-4 gün önce) iyi buldum enerjimiz tutuyor Asenatla bir de pembeci olmadığına eminim. Çıkar çıkmaz onun garantisi yok ama kötü hissederse kesinlikle söylüyorNasıldııı?
Yaaa ne guzel :) ben de uzun zamandir fal baktirmadim. Birkac haftadir asenat a baktirmak istiyorum ama hep mesgul. Nasil yakaliyosunuz asenat i?Bugün aldı ben de baktırdım hatta:)
NasildiBugün aldı ben de baktırdım hatta:)
Ama ben fal bakamıyorumKuzular bence birbirimize bakalım hem masrafsız hem egleniriz bana katina ya da tarot bakana kahve bakarım hemde eğlenceliiiik birbirimiz hiç birşeyini bilmiyoruz özelden yazan olursa fallaşalım :)))
Telefonda baktığı için 1 fal aldıktan sonra sayfasını yenilemeye başlıyorum onu bakınca atıyorum bazen de telefon elimde oluyor mobil uygulamadan yakalıyorum:)Yaaa ne guzel :) ben de uzun zamandir fal baktirmadim. Birkac haftadir asenat a baktirmak istiyorum ama hep mesgul. Nasil yakaliyosunuz asenat i?
Bu hafta asenattan ikinci falımdı bşr konuda fikrini sorduğum içindi ama yine iyidi asıl bir önceki falı yorumlamam gerekirse Asenat bana hep muazzam mesela geçmişte bir iskambilinden çıkmayan kelime yokNasildi
Merhaba telefonda baktığı için derken siteden baktirmiyor musunuz?Telefonda baktığı için 1 fal aldıktan sonra sayfasını yenilemeye başlıyorum onu bakınca atıyorum bazen de telefon elimde oluyor mobil uygulamadan yakalıyorum:)
Telefonda baktığı için 1 fal aldıktan sonra sayfasını yenilemeye başlıyorum onu bakınca atıyorum bazen de telefon elimde oluyor mobil uygulamadan yakalıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?