Binnaz Abla

Tarotjm geldi 2 gün önce kötü rüya görfm düngece intihar kan ölü kokusu fln geldi inanamıyorum ... Baktm tarota güzel cvplar verdi ama beni kötü yaptı... Nspsam ben şimdi

Kan gördüysen rüya bozulmuş demektir. Çıkmaz ve yorumlanmaz da zaten. Üzerinde durma, geç gitsin
Hayır tarot kartlaryla mı ilgli acaba ?? Önce intihar eden kuzenmş apartmana grıyorum kan koku ben bunu aileye nasl söylücek derkrn bakıyorm kuzen cıkmış komşunun oğlu intihar etmş... O cocuğu da en son 10 yıl önce gördm yani rüyama grdi

Bence öyle şeylere yorma hiç takılma belkide bilinçaltında kartlardan dolayı bişey olur mu diye düşündüğün için bu şekilde rüya görmüş olabilirsin hiç düşünme böyle şeyler zihnini bunlarla yorma. Baktın devam ediyor bakmazsın atarsın kartları.

sentimentall ile aynı fikirdeyim... Vesvese yapma, buna bağlama, baktın için rahat değil kartları elinden çıkartırsın. Evin müsaitse kartlar 3 gece dışarda, mesela balkonda kalabilir mi? Bi şey olduğundan olacağından değil, istersen, sadece bir yöntem...

Kuzum cok fal baktiriyorsun enerjin tutanlara baktir fak baktirtikca zaman uzuyor sanki olacagi varsa da olmuyor sanki ekimciler varmi bu arada fal haberi falan
Bir şey dedikleri yok ya gelecekle ilgili evde kalcam galiba telwede bana 20 kredi vermisti baktırıyım dedim ama bu son olcak insallah yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…