- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
Kahve baktirdim ben begendim ama gelecegi bilememYesilcingene'yi beğenenler ne baktırmıştı acaba? Daha önce kahve attım ama çıkmadı.
3 defa tarot attım, ikisi çıktıYesilcingene'yi beğenenler ne baktırmıştı acaba? Daha önce kahve attım ama çıkmadı.
Tarotjm geldi 2 gün önce kötü rüya görfm düngece intihar kan ölü kokusu fln geldi inanamıyorum ... Baktm tarota güzel cvplar verdi ama beni kötü yaptı... Nspsam ben şimdi
Hayır tarot kartlaryla mı ilgli acaba ?? Önce intihar eden kuzenmş apartmana grıyorum kan koku ben bunu aileye nasl söylücek derkrn bakıyorm kuzen cıkmış komşunun oğlu intihar etmş... O cocuğu da en son 10 yıl önce gördm yani rüyama grdiKan gördüysen rüya bozulmuş demektir. Çıkmaz ve yorumlanmaz da zaten. Üzerinde durma, geç gitsin
Bence öyle şeylere yorma hiç takılma belkide bilinçaltında kartlardan dolayı bişey olur mu diye düşündüğün için bu şekilde rüya görmüş olabilirsin hiç düşünme böyle şeyler zihnini bunlarla yorma. Baktın devam ediyor bakmazsın atarsın kartları.Hayır tarot kartlaryla mı ilgli acaba ?? Önce intihar eden kuzenmş apartmana grıyorum kan koku ben bunu aileye nasl söylücek derkrn bakıyorm kuzen cıkmış komşunun oğlu intihar etmş... O cocuğu da en son 10 yıl önce gördm yani rüyama grdi
Telefonda fal seçeneği var sitede be asenat son zamanlarda hep öyle bakıyorMerhaba telefonda baktığı için derken siteden baktirmiyor musunuz?
1 ay yakalayamadığım da oldu ama üstelik aynı mesaiyi gösterip de yakalayamıyordumya aylardır kadını yakalamaya çalışıyorum bir hafta içinde iki kez göndermişingüler misin ağlar mısın ya bacım biraz diğerlerine de yol ver gözünü seviyim
Çok teşekkürlerTelefonda fal seçeneği var sitede be asenat son zamanlarda hep öyle bakıyor
Hayır tarot kartlaryla mı ilgli acaba ?? Önce intihar eden kuzenmş apartmana grıyorum kan koku ben bunu aileye nasl söylücek derkrn bakıyorm kuzen cıkmış komşunun oğlu intihar etmş... O cocuğu da en son 10 yıl önce gördm yani rüyama grdi
çıkardm şimdi :)sentimentall ile aynı fikirdeyim... Vesvese yapma, buna bağlama, baktın için rahat değil kartları elinden çıkartırsın. Evin müsaitse kartlar 3 gece dışarda, mesela balkonda kalabilir mi? Bi şey olduğundan olacağından değil, istersen, sadece bir yöntem...
Kuzum cok fal baktiriyorsun enerjin tutanlara baktir fak baktirtikca zaman uzuyor sanki olacagi varsa da olmuyor sanki ekimciler varmi bu arada fal haberi falanbirkerebir tarotu mu yoksa kahvesi mi iyi
Bir şey dedikleri yok ya gelecekle ilgili evde kalcam galibaKuzum cok fal baktiriyorsun enerjin tutanlara baktir fak baktirtikca zaman uzuyor sanki olacagi varsa da olmuyor sanki ekimciler varmi bu arada fal haberi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?