Binnaz Abla

Arkadaslar binnazda kredim var asenat icin yukledim ama girmiyor, bekleyeyim mi huma bal'i mi deneyeyim?

Kizlar ruyadan anlayan var mi
Az bucuk anlasamda hurriyetaile de kahin var onu oneriyim :) uyelik acip sorabilirsin 1 gunde donuyo bazen yazmio o ayri..

Arkadaslar binnazda kredim var asenat icin yukledim ama girmiyor, bekleyeyim mi huma bal'i mi deneyeyim?

Huma biraz hayali geldi bana isin kotu yanı asenat da cok verimsizdi

Ben asenatin ilk falini cok begenmistim tekrar baktirmak istiyorumda girmiyor bir turlu (

kızlar selam nasilsiniz?uzundur girmiyorum,falıda bıraktım,bazi seyler sekillenmeye basladikca gecmis fallarinda cikip cikmayanlari belli olmaya basladi..benim icin olaylar tamamen farkli boyutta ilerledi,son 9-10 aydir hayatimda biri vardi,neredeyse tum falcilar ove ove goklere cikariyorlardi,gelecek var vs diyorlardi..ama hicte onlarin soyledigi sekilde olmadi, temmuzda aniden ayrildim,bazi seylere tahammulum kalmamisti cunku,kendiside normalde ben her ayrildigimda pesimden kosup cabalarken burnunu dikti,hic umursamiyor gibi davrandi ve oylece bitti..bu arada hic pisman olmadim cunku adamin ne kadar bencil ve cikarci oldugunu,bana ne kadar zarar veriyor oldugunu gordum olayin disina cikinca..ayni isteyiz,cagirsam hemen geri gelir,baslariz ama istemiyorum kesinlikle kimler bildi ve bilemedi yazayim,once bilenler cunku sayilari az;ilk donemlerde emine kurtulus bu adam icten pazarlikli gibi,sevmedim zaten birakicaksin demisti,cok detay soylemedi gerci ama adamin hesapci vs oldugunu ve bitecegini bildi,gerci yeni baska birisini tarif etmisti o cikmadi..bir yolun varda baktirdigim cogu kisi onu birakacagimi soyledi,serkan,fama,sema ve aylin.Ancak medyumcem diye biri vardi,o hepsinden fazla bilmisti hatta asiri sasirmistim ve surec dedigi sekilde ilerliyor.Mayısta baktirmisim kendisine,kahve fali bakmisti acayip seyler soylemis ve su anki zamani da vermis o zamandan.Binnazda asenat son falinda bilmis,ancak eski fallarinda garip bir sekilde tam tersini soylemis.Ayrilacagimizi bilemeyenler ise,selena,nesibe(anlik zihin okumasi guzel ancak gelecek cikmadi) ,falalem mert reiki,naira,biryolunda nurbanu,binnazda sevgi duman,gonca polat (gonca polat gecici bir ayrilik olabilir uyarisi vermisti,bos bir falci degil yakin zamani goruyor ancak genel anlamda bitti ve bunu goremedi), elif hanzade kısmen bildi,biraz fazla iyimserdi ancak bildi denebilir,muge aydin ayriligi gomedi (katina bakmisti),ekin sarpen tamamen patladi,serra gungoren de bildi.
Cafelerde ise dios duygu tamamen patladi,laf cafe cigdem isi ve bircok seyi acayip biliyor ama ask bana hic tutturamiyor,zaten surekli ask icin adamlara bir iyi diyor diger gittiginde kotu oluyor :) laf cafe umay bilemedi,laf cafe canan bildi,laf cafede fatma hanimda ayrilacagimi bildi.Sonuc olarak bircok iyi falci o zmaanki akil okuma ve yakin gelecek bilebildiler.Benim dusuncelerim adamla ilgili olumluydu,durust,acik ve net vs gibi,onlarda bu perspektiften bakarak yorumladilar.Olmayacagini cidden gecmisten gorebilenler serkan,fama,aylin ve en sasirtici fal medyumcemdi,elif hanzadede o zmanki mevcur duruma zit bir fal bakti ve bildi,ayrica asenat son falinda komple soylem degisitirdi ama bildi.

elif in anlık tespitleri Cdden cok iyi cok ayrıntı bildi ben de benim bilmedgm sonradan öğrendğm bişi

elif in anlık tespitleri Cdden cok iyi cok ayrıntı bildi ben de benim bilmedgm sonradan öğrendğm bişi
Elif benim sormadığım bir sıkıntımı bilmişti. baktırdığım tüm falcılar eski sevgilim hakkında yanılmıslardı eski sevgili olunca karalama politikasi baslatıyor falcılar,bi tek elif düzgün gercekleri söylemisti hepsinden cok farklı ve hisliydi insallah olur dediği

Elif Hanzadeyi tek beğenmeyen benim sanırım. Tamamen gidişata yönelik yorum yapmıştı. Bir tek ben söylemeden o zamanlar sıkıntısını yaşadığım sağlık problemini bilerek şaşırtmıştı.

Zaten bu telefonla fal olayına hiç sıcak bakamıyorum nedense.

Bende begenmiorum canim tek degilsin

Sahsen bende baktirdigimda hiiicc begenmedim,dedikleri cok utopik geldi,asla inanmamistim.Ayrica hic o zamanki gidisata uygun degildi yorumu tam tersiydi ama tam olarak olmasada dedigi sekilde ilerledi.Sonu biraz fazla pembeye baglamisti ama..bana telefonla bakmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…