Iyisin dimi canimSahsen bende baktirdigimda hiiicc begenmedim,dedikleri cok utopik geldi,asla inanmamistim.Ayrica hic o zamanki gidisata uygun degildi yorumu tam tersiydi ama tam olarak olmasada dedigi sekilde ilerledi.Sonu biraz fazla pembeye baglamisti ama..bana telefonla bakmadi
Ben ?Binnazda Elay Göktürk'ü deneyen var mı?
iyiyim cok sukur canim,eski fallara bakayim dedim ne cikti ne cikmadiIyisin dimi canim
1 kere baktırdım elife. benimde cok begendigim söylenemez. analizlerinde şok olmadım, söyledigide cıkmadı :/Bende begenmiorum canim tek degilsin
Yess :) fiyatı pahalılardan daha iyiydi tespitleri. Hatta bazı bildiği şeylerle cok sasırttı beni.Nasıldı sence? Denenebilir mi?
Canım çok teşekkür ederiz detaylı bi şekilde paylaştığın için. Emine sema ve aylin hakkında yorum yapıcam çünkü bu üçünün bilmesine şok oldum. Hem de olumsuz bir durum bilmelerine. Aylin benim gözümde en ala pembecidir çünkü. Aylin ve meryem. Ayline aşırı aşk acısı çektiğim bi zamanda fal atmıştım. Sözde çocuk benim için ölüp bitiyordu da, birleşecektik de, bilmem ne. Gerçekten eser kalamdı çocuktan. Ne birleşme ne bişey. Aynı çocuk için emine kurtuluş da olumlu konuşmuştu. O da bom yani. Semaya iki ayrı kişi için attım aralıklarla, ikisi içinde olumlu konuştu. İkisiyle de olmadı. Öyle diyim. Gerçekten çok şaşırdım. Bir kez daha anladım ki fal enerji işi.kızlar selam nasilsiniz?uzundur girmiyorum,falıda bıraktım,bazi seyler sekillenmeye basladikca gecmis fallarinda cikip cikmayanlari belli olmaya basladi..benim icin olaylar tamamen farkli boyutta ilerledi,son 9-10 aydir hayatimda biri vardi,neredeyse tum falcilar ove ove goklere cikariyorlardi,gelecek var vs diyorlardi..ama hicte onlarin soyledigi sekilde olmadi, temmuzda aniden ayrildim,bazi seylere tahammulum kalmamisti cunku,kendiside normalde ben her ayrildigimda pesimden kosup cabalarken burnunu dikti,hic umursamiyor gibi davrandi ve oylece bitti..bu arada hic pisman olmadim cunku adamin ne kadar bencil ve cikarci oldugunu,bana ne kadar zarar veriyor oldugunu gordum olayin disina cikinca..ayni isteyiz,cagirsam hemen geri gelir,baslariz ama istemiyorum kesinliklekimler bildi ve bilemedi yazayim,once bilenler cunku sayilari az;ilk donemlerde emine kurtulus bu adam icten pazarlikli gibi,sevmedim zaten birakicaksin demisti,cok detay soylemedi gerci ama adamin hesapci vs oldugunu ve bitecegini bildi,gerci yeni baska birisini tarif etmisti o cikmadi..bir yolun varda baktirdigim cogu kisi onu birakacagimi soyledi,serkan,fama,sema ve aylin.Ancak medyumcem diye biri vardi,o hepsinden fazla bilmisti hatta asiri sasirmistim ve surec dedigi sekilde ilerliyor.Mayısta baktirmisim kendisine,kahve fali bakmisti acayip seyler soylemis ve su anki zamani da vermis o zamandan.Binnazda asenat son falinda bilmis,ancak eski fallarinda garip bir sekilde tam tersini soylemis.Ayrilacagimizi bilemeyenler ise,selena,nesibe(anlik zihin okumasi guzel ancak gelecek cikmadi) ,falalem mert reiki,naira,biryolunda nurbanu,binnazda sevgi duman,gonca polat (gonca polat gecici bir ayrilik olabilir uyarisi vermisti,bos bir falci degil yakin zamani goruyor ancak genel anlamda bitti ve bunu goremedi), elif hanzade kısmen bildi,biraz fazla iyimserdi ancak bildi denebilir,muge aydin ayriligi gomedi (katina bakmisti),ekin sarpen tamamen patladi,serra gungoren de bildi.
Cafelerde ise dios duygu tamamen patladi,laf cafe cigdem isi ve bircok seyi acayip biliyor ama ask bana hic tutturamiyor,zaten surekli ask icin adamlara bir iyi diyor diger gittiginde kotu oluyor :) laf cafe umay bilemedi,laf cafe canan bildi,laf cafede fatma hanimda ayrilacagimi bildi.Sonuc olarak bircok iyi falci o zmaanki akil okuma ve yakin gelecek bilebildiler.Benim dusuncelerim adamla ilgili olumluydu,durust,acik ve net vs gibi,onlarda bu perspektiften bakarak yorumladilar.Olmayacagini cidden gecmisten gorebilenler serkan,fama,aylin ve en sasirtici fal medyumcemdi,elif hanzadede o zmanki mevcur duruma zit bir fal bakti ve bildi,ayrica asenat son falinda komple soylem degisitirdi ama bildi.
Bi ara ona cok sarmistim , anda baya basarili buluyorumKizlar gunaydin falcialim e baktiran varmi pembeci mi anda guvenilir mi
Saol hayatim banada mantikli geldi ama yesilcingeyle farkli konustular hangisi mantikli diye kaldim oyleBi ara ona cok sarmistim , anda baya basarili buluyorum
Bana suan lazim aslinda gelecek zaten cikmiyo suanki durumlari merak ediyorumBen falcı alim e yıllar önce baktırdım anda çok başarılı ama bende gelecek çıkmamış
Bana hep ayni konustular balım ama farkli konussalardi yesilcingeneye guvenirdim kendi adimaSaol hayatim banada mantikli geldi ama yesilcingeyle farkli konustular hangisi mantikli diye kaldim oyle
Sebebi ayni soylediler aslinda ama sonu yesilcingene olumsuz soylediBana hep ayni konustular balım ama farkli konussalardi yesilcingeneye guvenirdim kendi adima
Bir yolun var da semayı denedin mi ? Bi de onu dene derimSebebi ayni soylediler aslinda ama sonu yesilcingene olumsuz soyledi
aslinda emine ve aylin sansa tutturmusta olabilir..ama aylinin yakin gelecek cogunlukla tutuyordu bana,ama sadece kahve attim ben hep,hic kart fali yollamadim..emineninde aynen patlayanlari oldu,zaten iki satir birsey demisti cocuk icin,cok uzun bir yorum yapmamisti..ancak medyum cem cok sasirtti beni cunku mayistaki fali su anda cikmakta..sen ona baktirmismiydin canim?Canım çok teşekkür ederiz detaylı bi şekilde paylaştığın için. Emine sema ve aylin hakkında yorum yapıcam çünkü bu üçünün bilmesine şok oldum. Hem de olumsuz bir durum bilmelerine. Aylin benim gözümde en ala pembecidir çünkü. Aylin ve meryem. Ayline aşırı aşk acısı çektiğim bi zamanda fal atmıştım. Sözde çocuk benim için ölüp bitiyordu da, birleşecektik de, bilmem ne. Gerçekten eser kalamdı çocuktan. Ne birleşme ne bişey. Aynı çocuk için emine kurtuluş da olumlu konuşmuştu. O da bom yani. Semaya iki ayrı kişi için attım aralıklarla, ikisi içinde olumlu konuştu. İkisiyle de olmadı. Öyle diyim. Gerçekten çok şaşırdım. Bir kez daha anladım ki fal enerji işi.
Baktırdım canım hem de defalarca, su ateş tarot kahve ne istersen. Ama durum o kdr olumsuz ilerliyor ki, yani keşke çıksa. Ama hiç çıkacak gibi değil. Yine de her fal türünü itina ile attığıma göre medyum cemi sevmişimaslinda emine ve aylin sansa tutturmusta olabilir..ama aylinin yakin gelecek cogunlukla tutuyordu bana,ama sadece kahve attim ben hep,hic kart fali yollamadim..emineninde aynen patlayanlari oldu,zaten iki satir birsey demisti cocuk icin,cok uzun bir yorum yapmamisti..ancak medyum cem cok sasirtti beni cunku mayistaki fali su anda cikmakta..sen ona baktirmismiydin canim?
Selena iyiydi aslinda gecmisi ve ani dogru bildi,kisilerin analizide iyiydi ama iste gelecegin cikmasi baska bir olay..Gonca polatda mesela baya iyiydi,net ayrilicaksin ve bitecek demedi ama pembede konusmadi hic,ayrilmadan onceki falinda uyarmisti hatta dikkat et bitebilir vs diye ama mesela soyle bir duruma sokuyordu olayi,sanki adam super bir adamda benim surekli birseyleri alttan almam lazim,surekli sakin kalip adama huzur vermem lazim ve birde kendimi ulasilmaz yapip taktik uygulamam lazim..k.çimi yesin o herif benim...ne o kadar ugrasicam be g.tu b.klu culsuzun teki icin..benim gibi kadini bulmus..kim onu napsin,ac herifin teki..baska daha bir surude puruzu vardi..aciz erkeklerden nefret ediyorumBaktırdım canım hem de defalarca, su ateş tarot kahve ne istersen. Ama durum o kdr olumsuz ilerliyor ki, yani keşke çıksa. Ama hiç çıkacak gibi değil. Yine de her fal türünü itina ile attığıma göre medyum cemi sevmişimselenanın sana bilememiş olmasına çok üzüldüm ama açıkçası çünkü çok severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?