Binnaz Abla

Iyisin dimi canim

Canım çok teşekkür ederiz detaylı bi şekilde paylaştığın için. Emine sema ve aylin hakkında yorum yapıcam çünkü bu üçünün bilmesine şok oldum. Hem de olumsuz bir durum bilmelerine. Aylin benim gözümde en ala pembecidir çünkü. Aylin ve meryem. Ayline aşırı aşk acısı çektiğim bi zamanda fal atmıştım. Sözde çocuk benim için ölüp bitiyordu da, birleşecektik de, bilmem ne. Gerçekten eser kalamdı çocuktan. Ne birleşme ne bişey. Aynı çocuk için emine kurtuluş da olumlu konuşmuştu. O da bom yani. Semaya iki ayrı kişi için attım aralıklarla, ikisi içinde olumlu konuştu. İkisiyle de olmadı. Öyle diyim. Gerçekten çok şaşırdım. Bir kez daha anladım ki fal enerji işi.

Kizlar gunaydin falcialim e baktiran varmi pembeci mi anda guvenilir mi

Canim ben begenmiyorum onu gecmiste kac defa atmisim hicbirsey cikmamis beyin okudugunu dusunuyorum

aslinda emine ve aylin sansa tutturmusta olabilir..ama aylinin yakin gelecek cogunlukla tutuyordu bana,ama sadece kahve attim ben hep,hic kart fali yollamadim..emineninde aynen patlayanlari oldu,zaten iki satir birsey demisti cocuk icin,cok uzun bir yorum yapmamisti..ancak medyum cem cok sasirtti beni cunku mayistaki fali su anda cikmakta..sen ona baktirmismiydin canim?

Baktırdım canım hem de defalarca, su ateş tarot kahve ne istersen. Ama durum o kdr olumsuz ilerliyor ki, yani keşke çıksa. Ama hiç çıkacak gibi değil. Yine de her fal türünü itina ile attığıma göre medyum cemi sevmişim selenanın sana bilememiş olmasına çok üzüldüm ama açıkçası çünkü çok severim.

Selena iyiydi aslinda gecmisi ve ani dogru bildi,kisilerin analizide iyiydi ama iste gelecegin cikmasi baska bir olay..Gonca polatda mesela baya iyiydi,net ayrilicaksin ve bitecek demedi ama pembede konusmadi hic,ayrilmadan onceki falinda uyarmisti hatta dikkat et bitebilir vs diye ama mesela soyle bir duruma sokuyordu olayi,sanki adam super bir adamda benim surekli birseyleri alttan almam lazim,surekli sakin kalip adama huzur vermem lazim ve birde kendimi ulasilmaz yapip taktik uygulamam lazim..k.çimi yesin o herif benim...ne o kadar ugrasicam be g.tu b.klu culsuzun teki icin..benim gibi kadini bulmus..kim onu napsin,ac herifin teki..baska daha bir surude puruzu vardi..aciz erkeklerden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…