Binnaz Abla

neyse ki kurtulmuşsun. İnşallah çok yara almadan kurtulmuşsundur. Senin için hayırlısı olmuştur. Gonca polata hiç baktırmadım. İyi ki de baktırmamışım o zaman selenaya gelince, son mevzuya kadar bana bütün falları çıktı neredeyse. Son fal attığım mevzu için de diyecek bir şey bulamıyorum ptladı da diyemiyorum henüz hayatın ne getireceği belli olmaz takdiri ilahi ama en sevdiğim falcıdır kendisi yine de

Kizlar medyum cem yorumlari alabilir miyim?

Ozellikle olumsuz konustugu kisi var mi? Yoksa pembe tablocu mu?

Ben begendim mi begenmedim mi anlayamadim. Bakalim zamanla gorecegiz.

Kizlar medyum cem yorumlari alabilir miyim?

Ozellikle olumsuz konustugu kisi var mi? Yoksa pembe tablocu mu?

Ben begendim mi begenmedim mi anlayamadim. Bakalim zamanla gorecegiz.
canim dedigim gibi benim icin baktirdigim donem mevcut sevgilim icin olumsuz soyledi,o donemde de gayet iyiydik yani ayrilma dusuncem yoktu ve cocuk icin olumlu dusunuyordum,duyunca uzulmustum ama inanmadimda..zaman vermedi bana ama 2 ay sonra cocugu biraktim,benim birakacagimida soyledi ve neden ayrilacagimida soylemisti..

Kızlara fal sepeti yagmur kotu kısın baktırdım baska konustu simdi baska. Üstelik katına kitabından anlam okudu bunu izmirli katında yapmıştı bunlar milleti salak mı sanıyor

Kızlara fal sepeti yagmur kotu kısın baktırdım baska konustu simdi baska. Üstelik katına kitabından anlam okudu bunu izmirli katında yapmıştı bunlar milleti salak mı sanıyor

Kartlarin anlamlariyla bakilacaksa bizde oturur bakariz kendilrri kaybeder..falsepwtinden melih ve yakin zamanda medyum gizeme baktirdim ikisinide begendim ..tecrube eden begendigini yada begennedigini yazarsa iyi olur

Kartlarin anlamlariyla bakilacaksa bizde oturur bakariz kendilrri kaybeder..falsepwtinden melih ve yakin zamanda medyum gizeme baktirdim ikisinide begendim ..tecrube eden begendigini yada begennedigini yazarsa iyi olur
Orda bence Venus ıyı. Venus sadece bir kez gittim ama. Işıl su sonuç odaklı ama iyi cok lafı dolandırmadan bakıyor. Nesibe bende olmadı anı biliyor ama gelecek cıkıyor. Melih bende hiç çıkmadı. Medyum gizemi bilmiyorum ama. İzmirli katına ve yagmur cok kotu.

Kızlar gelecekte elbette muamma da bana esas oğlandan haber verecek yani anı bilecek, okuyacak biri gerek. Var mı öneriniz? :/

Kizlar gunaydin bikac gundur bayaga hastayim ise gidemiyorum tabi boslukta ben yataktan falla vakit geciriyorum medyum cemede baktirdim dun daha once beraber oldugm biri vardi evlilik dusunuyoduk bu insan seni seviyo senden daha cok seviyo hatta dedi ama sen cok ugrasirsan olur dedi beklentini karsilamaz dedi ben bu fali unutmustum bile gecen acip okudum ve ben bu insandan ayrildim gelecek korkularim oldu o baktigi falda olu donem degisik bi tarz vardi dunku falim bi farkliydi begendimde ama bu tabirler yoktu icerigi cok iyiydi ama bence suan hoslandig birj var onun icin sardim yeniden fallara olumlu konustu sorunlardanda bahsetti ben begendim bu durumla ilgili yesilcingene serkan sezgj bide sema olumsuz konustu ama ben serkanla semanin beyin okudugunu dusunuyorum o an aklimdan ne geciyosa onu yazmislardi cunku sezgiye gelincede bu evlilik dusundugum insana olumsuz kotu biri demisti ama bu hayatta tanidigim en iyi yurekli adam neden istemedigim kismi cok farkli benden cok daha iyi biri bunu bilir bunu soylerim onun disinda biton insana baktrdim son donemde nesibede dahil herkes olumlu konustu dun bahsettigim sahis mesaj atmis hastasn nasil oldun diye daha iyiyim dedim birseye ihtiyacin olursa haber ver demis tamam dedim kisa kestim hep cevaplarimi size sorum su onemsemeseydi bu mesaji atarmiydi ayyy kizlar cenem dustu kusura bakmayin gunlerdir uykusuzluktan hastaliktan degisik bi hale geldim

Venus cevrimici olmadi hep olumlu onunla ilgili.melih hicmi bilemedi yani anidami bilemedi.cok az iui falci var onlarin disinda bakyirmamak lazim..

Isil su yazili bakiyo sesli fallari daha samimi buluuorum

cnm demekki önemsiyo ki msj atmıs biseye ihiyacın olursa diye sormus

Benim de bir 5 ayim var, bakalim hayatim hic teyit etme imkanim yok dogru mu degil mi dedikleri. Gorecegiz.

Yalniz ben de hic farkli kalip kullanmamis ruh durumu filan diye, medyum cem de degismis olabilir mi

Benim de bir 5 ayim var, bakalim hayatim hic teyit etme imkanim yok dogru mu degil mi dedikleri. Gorecegiz.

Yalniz ben de hic farkli kalip kullanmamis ruh durumu filan diye, medyum cem de degismis olabilir mi
Canım yok ruh durumu demiyor,benim falımda askta size ruh dönemini yansıtıyor, dirilme yok,aşkta ölü dönemi yansıtıyor,yada aşkta dirilme olacak gibi tabirler kulanmış.ayrıca kendisine öfke içinde oluyorsun, tarzinda yazmis..yani biraz degisik bir yazimi vardi hatta yazili diye suphede duymus inanmamistim ama ilginc bir sekilde cikti,artik her neyse

Kızlar gelecekte elbette muamma da bana esas oğlandan haber verecek yani anı bilecek, okuyacak biri gerek. Var mı öneriniz? :/
canım Gonca polat o anlamda iyidir,yakin gelecek anlaminda bana cok ciktigi oldu,Nesibe de cok iyi zihin okur ve mevcut dusunceleri soyler ama pahali biraz..

Benimde bu falimda kullanmamis acaba tepki aldi diye degistirmis olabilir mi mevcut durumu bilmis cunku

gecmis olsun canim,belkide bir yoklamistir senin tepkini,nasil ayrildiginiza ve iliskinin gecmis dinamigine bagli tabi.Eger sen bitirdiysen cekiniyor olabilir,o zaman biraz cesaret vermen gerekir.Ama o bitirmisse o zaman hemen cok umutlanmayip mesafeli durman yerinde olur.

Canim aramizda tam bi.iliski yasanmadan ikimizde kactik aslinda

Benimde bu falimda kullanmamis acaba tepki aldi diye degistirmis olabilir mi mevcut durumu bilmis cunku
ben o siteye pek guvenmiyorum acikcasi,yazili olanlarin bircogu mevcut durumu acayip biliyor ilginc bir sekilde ve coguda yazili..serkan,fama,sema,nurbanu,cem ve daha digerleri..nurbanudada agzimiz acik kaldi nasil bildi vs diye ama sonra gelecek fos cikabiliyor..o yuzden cemede hic guvenmemistim ben, mevcut durumu super bilmisti diye..sonucta revacta bir falci gidince yerine gayetde baskasi gelip bakiyor olabilir,ve eski fallarida okuyordur cok rahat,nerden bilebilirizki..acikcasi kilandim simdi cemin uslubunun degismesinden,burda tavsiye etmis olup yonlendirmek istemem insanlari boyle bir durum varsa

birde o donem cem cok nadir giriyordu sisteme,kisacik durup gidiyordu,simdi baya bir orada acik durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…