Yazim tarzi yine bozuk guclukle anladim ama diger falinda olu donemdesin vs kaliplar vardi bunda yoktu bikac defa okudum ama fali anlamak icinben o siteye pek guvenmiyorum acikcasi,yazili olanlarin bircogu mevcut durumu acayip biliyor ilginc bir sekilde ve coguda yazili..serkan,fama,sema,nurbanu,cem ve daha digerleri..nurbanudada agzimiz acik kaldi nasil bildi vs diye ama sonra gelecek fos cikabiliyor..o yuzden cemede hic guvenmemistim ben, mevcut durumu super bilmisti diye..sonucta revacta bir falci gidince yerine gayetde baskasi gelip bakiyor olabilir,ve eski fallarida okuyordur cok rahat,nerden bilebilirizki..acikcasi kilandim simdi cemin uslubunun degismesinden,burda tavsiye etmis olup yonlendirmek istemem insanlari boyle bir durum varsa
Canım yok ruh durumu demiyor,benim falımda askta size ruh dönemini yansıtıyor, dirilme yok,aşkta ölü dönemi yansıtıyor,yada aşkta dirilme olacak gibi tabirler kulanmış.ayrıca kendisine öfke içinde oluyorsun, tarzinda yazmis..yani biraz degisik bir yazimi vardi hatta yazili diye suphede duymus inanmamistim ama ilginc bir sekilde cikti,artik her neyse
Benimde bu falimda kullanmamis acaba tepki aldi diye degistirmis olabilir mi mevcut durumu bilmis cunku
canım Gonca polat o anlamda iyidir,yakin gelecek anlaminda bana cok ciktigi oldu,Nesibe de cok iyi zihin okur ve mevcut dusunceleri soyler ama pahali biraz..
Birkerebir falım geldi
Çok farklı bi fal hayal ediyodum hiç beklemediğim şeyler söyledi asla geçinemediğim biriyle sevgili olucağımı söyledi
Bekleyip görücez. Artık ben beklemeye geçiyim çünkü bu ayki faturam evlere şenlik geldi
Geysu bana iyiydi anda ama patladi bilginize..gonca polat evet binnazdaSana peki zaman vermiş mi canım? Verdiyse be kadar süre vermiş? Geysuyla birkerebir bana aynı şeyleri dedi aşağı yukarı. Ya ikisi de batacak ya da ikisi de çıkacak valla :)))
Kizlar gunaydin bikac gundur bayaga hastayim ise gidemiyorum tabi boslukta ben yataktan falla vakit geciriyorum medyum cemede baktirdim dun daha once beraber oldugm biri vardi evlilik dusunuyoduk bu insan seni seviyo senden daha cok seviyo hatta dedi ama sen cok ugrasirsan olur dedi beklentini karsilamaz dedi ben bu fali unutmustum bile gecen acip okudum ve ben bu insandan ayrildim gelecek korkularim oldu o baktigi falda olu donem degisik bi tarz vardi dunku falim bi farkliydi begendimde ama bu tabirler yoktu icerigi cok iyiydi ama bence suan hoslandig birj var onun icin sardim yeniden fallara olumlu konustu sorunlardanda bahsetti ben begendim bu durumla ilgili yesilcingene serkan sezgj bide sema olumsuz konustu ama ben serkanla semanin beyin okudugunu dusunuyorum o an aklimdan ne geciyosa onu yazmislardi cunku sezgiye gelincede bu evlilik dusundugum insana olumsuz kotu biri demisti ama bu hayatta tanidigim en iyi yurekli adam neden istemedigim kismi cok farkli benden cok daha iyi biri bunu bilir bunu soylerim onun disinda biton insana baktrdim son donemde nesibede dahil herkes olumlu konustu dun bahsettigim sahis mesaj atmis hastasn nasil oldun diye daha iyiyim dedim birseye ihtiyacin olursa haber ver demis tamam dedim kisa kestim hep cevaplarimi size sorum su onemsemeseydi bu mesaji atarmiydi ayyy kizlar cenem dustu kusura bakmayin gunlerdir uykusuzluktan hastaliktan degisik bi hale geldim
Canım bana zaman vermedi gelecekle ilgili üç dört cümle kurdu geneli analizdi, soru kısmına sordum ama cevap vermiyorSana peki zaman vermiş mi canım? Verdiyse be kadar süre vermiş? Geysuyla birkerebir bana aynı şeyleri dedi aşağı yukarı. Ya ikisi de batacak ya da ikisi de çıkacak valla :)))
Gonca bana çok kötüydü enerji meselesi tamamen demekki.Binnaz abla sitesinde mi canım gonca polat?
Canim haklisin kusura bakma telefondan yaziyorum dikkat etmemisim.Su falci cikti diye birsey diyemiyorum tam olarak ama cemin ilk fali cikmis oldu.Yesilcinge bu bahsettigim konuyla ilgili olumsuz yoruma acik olmasaydin iade ederdim dedi mesela ama bende dusunuyorum umrunda olmiyan birine mesaj atmassin sanirim...Canım çok özür dilerim noktasız virgülsüz karışık olmuş ve benim de kafam şu an dolu olduğundan şimdi hangi falcının dediği çıkmış oldu anlamadım. O kişinin mesaj atmasına gelince bir erkek tekrar dönüyorsa -eğer çıkarı olmadığına kesinlikle inanıyorsan tabi- senle olmak istediğinden dönmüştür. Sen öyle biri değil diyorsan çocuk seni yoklamış, tepkini ölçmüş derim. Hastalıklar güzel bahane oluyor bu zamanlarda))
Canım bana zaman vermedi gelecekle ilgili üç dört cümle kurdu geneli analizdi, soru kısmına sordum ama cevap vermiyorgeysuyla zıt konustular geysunun kendine bağlıcak dediği cocuk için birkerebir çok olumsuz dedi bende biri patlıcak bakalım hangisi daha önce geysu patladığı icin geysuya pek gelecekte guvenmiyorum. Ama an ve gecmiste geysu çok iyi.
Gonca bana çok kötüydü enerji meselesi tamamen demekki.
Canim haklisin kusura bakma telefondan yaziyorum dikkat etmemisim.Su falci cikti diye birsey diyemiyorum tam olarak ama cemin ilk fali cikmis oldu.Yesilcinge bu bahsettigim konuyla ilgili olumsuz yoruma acik olmasaydin iade ederdim dedi mesela ama bende dusunuyorum umrunda olmiyan birine mesaj atmassin sanirim...
Yok canım bir donem melike cok gittim bilmiyorVenus cevrimici olmadi hep olumlu onunla ilgili.melih hicmi bilemedi yani anidami bilemedi.cok az iui falci var onlarin disinda bakyirmamak lazim..
Medyum Cem'e baktırdım sorudan yürümüş gibiydi nokta atışı yoktu dedikleri çıkar mı bilmem ama bi daha denemeyeceğimden eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?