Binnaz Abla

Yazim tarzi yine bozuk guclukle anladim ama diger falinda olu donemdesin vs kaliplar vardi bunda yoktu bikac defa okudum ama fali anlamak icin

cem bazen kullanıyo o kalıpları bazen kullanmıyo ama yazım tarzı aynı ya...

Dogru hayatim bana da dirilme demis tamamdir o zaman ayni cem.

epeydir yoktun selenacim, ama sevindim senin adina biz bu erkek milletini bilemiyoruz, cozemiyoruz, kendini belli etmesi hayatin icin iyi olmus. Bundan sonra adamlar ciksin karsimiza insallah.

Benimde bu falimda kullanmamis acaba tepki aldi diye degistirmis olabilir mi mevcut durumu bilmis cunku

Valla bende forumdan okudum hayatim benim ilk baktirisimdi. Ben bilemiyorum acikcasi cunku ani teyit etme imkanim yok maalesef, zamanla ortaya cikacak artik.

Birkerebir falım geldi
Çok farklı bi fal hayal ediyodum hiç beklemediğim şeyler söyledi asla geçinemediğim biriyle sevgili olucağımı söyledi
Bekleyip görücez. Artık ben beklemeye geçiyim çünkü bu ayki faturam evlere şenlik geldi

Sana peki zaman vermiş mi canım? Verdiyse be kadar süre vermiş? Geysuyla birkerebir bana aynı şeyleri dedi aşağı yukarı. Ya ikisi de batacak ya da ikisi de çıkacak valla :)))

Sana peki zaman vermiş mi canım? Verdiyse be kadar süre vermiş? Geysuyla birkerebir bana aynı şeyleri dedi aşağı yukarı. Ya ikisi de batacak ya da ikisi de çıkacak valla :)))
Geysu bana iyiydi anda ama patladi bilginize..gonca polat evet binnazda

Canım çok özür dilerim noktasız virgülsüz karışık olmuş ve benim de kafam şu an dolu olduğundan şimdi hangi falcının dediği çıkmış oldu anlamadım. O kişinin mesaj atmasına gelince bir erkek tekrar dönüyorsa -eğer çıkarı olmadığına kesinlikle inanıyorsan tabi- senle olmak istediğinden dönmüştür. Sen öyle biri değil diyorsan çocuk seni yoklamış, tepkini ölçmüş derim. Hastalıklar güzel bahane oluyor bu zamanlarda ))

Canım bana zaman vermedi gelecekle ilgili üç dört cümle kurdu geneli analizdi, soru kısmına sordum ama cevap vermiyor geysuyla zıt konustular geysunun kendine bağlıcak dediği cocuk için birkerebir çok olumsuz dedi bende biri patlıcak bakalım hangisi daha önce geysu patladığı icin geysuya pek gelecekte guvenmiyorum. Ama an ve gecmiste geysu çok iyi.
Binnaz abla sitesinde mi canım gonca polat?
Gonca bana çok kötüydü enerji meselesi tamamen demekki.

Canim haklisin kusura bakma telefondan yaziyorum dikkat etmemisim.Su falci cikti diye birsey diyemiyorum tam olarak ama cemin ilk fali cikmis oldu.Yesilcinge bu bahsettigim konuyla ilgili olumsuz yoruma acik olmasaydin iade ederdim dedi mesela ama bende dusunuyorum umrunda olmiyan birine mesaj atmassin sanirim...

Takipteyim canım.

Gonca'yı denemekte kararsız kaldım. Anı yorumlayan birini arıyorum.

Kesinlikle atmazsın. Hele erkeksen hiç uğraşmazsın.

Medyum Cem'e baktırdım sorudan yürümüş gibiydi nokta atışı yoktu dedikleri çıkar mı bilmem ama bi daha denemeyeceğimden eminim.
Kızlar eskiden ben de öyle ne derdim varsa soruda anlatıyordum, e öyle olunca ister istemez sorudan gider adam azıcık aklı varsa son zamanlarda sadece aklımdaki kişi için baktırıyorum teşekkürleer diyorum soru olarak. Yani bana sorudan falan gidemedi cem, fena değildi. Hala çıkmadı, çıkacak gibi de değil orası ayrı

En son hulya demir'e gonderdim, kriz gelmisti. Ilk baya fali cikmisti ancak ikinci fal da bir konu ile ilgili dedikleri patladi gibi gorunuyor. Konu su an olumsuz gorunuyor cunku. Huma bal ve sevval olucagini ama bekledigimden daha gec olacagini soylemislerdi. Verdikleri zamana var ama hulya demir zaman olarak patladi.

Asenata da atabilsem de artik bir rahatlasam

Selam kızlar bu fal alemde kaderci ye fal atan var mı ben atmistim.Beğendiniz mi çıkmış miydi fali.

Arkadaşlar burda medyum cemi aratırken gördüm biri serkanla aynı kişi olabilir demiş enteresan olan serkanla medyum cemin bana dedikleri şeyler aynı ikiside tamamen aynı şeyleri söylemişler acaba aynı kişi olabilirler mi yoksa bi paslaşma mı söz konusu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…