Binnaz Abla

Kızlar dolunay34, Purplemoon ve Nicolata'yı deneyimleyen kimler veya kıyas yapabilir misiniz?

SelAm kızlar yok mu bu kaderci ye fal atan.

Yok canım bir donem melike cok gittim bilmiyor

Anlamadigim melih nerdeyse nesibe kadar fal bakmis kotuyse niye o kadar baktirmislar o baktiranlar nerde birde bi tek bendemi tutturdu bu adam bi kac kisi burda bilemedi diyorsunuz kafam karisti hani gelecegi tutturamayabilirde anda gayet iyiydi.siz ani da bilemedi diyosunuz

Ben söyledim onu. Fal baktırdım ilk kez ikisine de. İkisi de anda imkansız olan aynı şeyi söylemişler. Tesadüf olması mümkün olmayan bişeydi. O yüzden ya paslaşma var ya da aynı kişiler diye düşünüyorum. Zaten ikisi de patladı

Fal attim bekliyorum anda nasildi

Ben beğendim. Kendine çok güveniyor bu sebeple ters teper mi bilmiyorum. Spesifik bişeyi bildi. O hoşuma gitti. Ama dediğinin önemli bir kısmının olması için 3-4 ay vermiş. Tabi bu da kriter değil bence çünkü bana bakılan fallarda zaman çok tutmuyor.

Zehrinacanım bugunde yazmıştım sen fal alemde kaderci ye fal Attın mi hiç ben katına atmistim.

arkadaşlar hangi falcılar çok iyi önereceğiniz geçmişi anı bilen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…