Anlamadigim melih nerdeyse nesibe kadar fal bakmis kotuyse niye o kadar baktirmislar o baktiranlar nerde birde bi tek bendemi tutturdu bu adam bi kac kisi burda bilemedi diyorsunuz kafam karisti hani gelecegi tutturamayabilirde anda gayet iyiydi.siz ani da bilemedi diyosunuz
Arkadaşlar burda medyum cemi aratırken gördüm biri serkanla aynı kişi olabilir demiş enteresan olan serkanla medyum cemin bana dedikleri şeyler aynı ikiside tamamen aynı şeyleri söylemişler acaba aynı kişi olabilirler mi yoksa bi paslaşma mı söz konusu?
Ben söyledim onu. Fal baktırdım ilk kez ikisine de. İkisi de anda imkansız olan aynı şeyi söylemişler. Tesadüf olması mümkün olmayan bişeydi. O yüzden ya paslaşma var ya da aynı kişiler diye düşünüyorum. Zaten ikisi de patladı
Ben beğendim. Kendine çok güveniyor bu sebeple ters teper mi bilmiyorum. Spesifik bişeyi bildi. O hoşuma gitti. Ama dediğinin önemli bir kısmının olması için 3-4 ay vermiş. Tabi bu da kriter değil bence çünkü bana bakılan fallarda zaman çok tutmuyor.