Binnaz Abla

Bir de soruma cevap vermedi geç de olsa mutlaka cevaplarim demisti 4 gün oldu size cevap verdi mi

Hüma sesli fala gecmiş ve kadının fal kotası anında 5-6 kişiye çıkıyor ... Ben anlamıyorum ya beni en büyük yanılgıya düşüren falcı alttaki yorumlAr muhteşem yine dedğni yasıcam tarzı seyler ... Yine sinir oldum bak

Hüma ne zaman gireceğini yazar mısın burayı okuyorsan? 2 gündür 000.1 saniyeyle kaçırmaktan bıktım

Karsi tarafin dusuncelerini bilen kim var kizlarr?

geldimi senin falin? bende gerimi ceksem

şurada yorum yapmaya bile gerek yok bence. O derece yani. Kaç krediydi bilmiyorum da başkasını denemen daha mantıklı olur canım. Teee 15. sırada mıydım neydim. Hemencecik sıra geldi ki eskiden falcılar içinden seçme yapabiliyordu sırada bekleyen fallardan. Artık onu kaldırdılar diye biliyorum yani sıraya göre bakmaları lazım. Bana ne ara sırayı getirdi şaşırdım. Böyle burç yorumu gibi sen şöyle birisin şunları seviyorsun, bunlardan zevk alıyorsun diye saçma sapan bişey.

Ben atma derim ama beğenen de çıkmış. Benim falımın yarısı tavsiye, yarısı kişisel analizdi.

hm alla alla ben dün ilk 10daydim bugünde ilk 5teyim en iyisi cekmek sanirim

Zannedersem istediklerine ilk bakabiliyor benim arkadaslar ayni hesaptan iki tane attilar akil okuma fali. Biri 5 digeri 6 daydi ilk 6 dakine bakti digerine hala bakmadi uc gundur

Kizlar herrayi deneyen var mi ya anda nasil

Kizlar herrayi deneyen var mi ya anda nasil
Balim herra anda iyidir ama gelecek olarak tam bisey diyemem. Kisa bakiyor bir de fiyati da yuksek olunca tatmin olmuyorum artik atmiyorum, Ve falcialimle kesinlikle bir baglantisi oldugunu dusunuyorum. Yazim tarzi olarak degil ama falda ayni seylerden bahsedip ayni zamanda sistemde oluyorlar ayni zamanlarda uzakta oluyorlar vs.

Canim ben dun baktirdim da fikrinizi sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…