sezgi ye baktırdınız mı?iyiyim cok sukur canim,eski fallara bakayim dedim ne cikti ne cikmadi
Hüma genelde kac gibi giriyor
bana hüma yada geysu gerek
aynen ben de şuan ikisinin peşindeyim sadece ama geysu 15 ekime kadar göndermeyin bakamam yazmış
o nerede bakıyor, tellwe mi?
hümayi beklerken asenati yakaladim :) Geysu bence anda gercekten iyi.Bana dedigi birseyde cikti hatta ondan baska bahsetmedi bile birde öyle kück bir ayrintida degil
yok binnazda. Bana falinin büyük kismi cikti son kismi icin daha zaman var.
peki hüma zamanlama da nasıl canım?
bende ilk verdi zamanda dedigi sey oldu falin sonu olumluydu ama onun icin az biraz zaman var.
anladım canım baktım ama 47.5 tl çok pahalı yaaa.
Yok artıkBanada 3 ay dedi
Valla cnm bilmiyorum baya baya herkese 3 ay demişAy bilmiyorum bana 3 ay içinde düzelmesi gerek dedi ama inş sallamasyon değildir bu falin çıkmasını çok istiyorum 3 ay aşırı uzun tabii
Oooo herkese 3 ay mı diyor acaba bana da öyle dedi bi arkadasa da öyle demiş
Ay bilmiyorum bana 3 ay içinde düzelmesi gerek dedi ama inş sallamasyon değildir bu falin çıkmasını çok istiyorum 3 ay aşırı uzun tabii
Banada 3 ay dedi
Aynen canım soruyla da ilgisiz pek güven vermedi açıkçasıBanada 3 aydan sonraki bir surec dediilgisizlik abidesi soruya bakmiyor bile. 3 aydan sonraki süreç nedir ya 5 ay da olabilir 10 yılda..
Katinayı yorumladıktan sonra sonunda tarot da açıyor 3 kart. Duruma göre ek kart çekiyor yine... Severim ben Asenatı...asenat kendide kart aciyormu? bizim cektimiz kartlara göremi yorumluyor.
Ayyy bana bir şeyler oluyor gitti umutlarim ve 35 tlBanada 3 aydan sonraki bir surec dediilgisizlik abidesi soruya bakmiyor bile. 3 aydan sonraki süreç nedir ya 5 ay da olabilir 10 yılda..
Katinayı yorumladıktan sonra sonunda tarot da açıyor 3 kart. Duruma göre ek kart çekiyor yine... Severim ben Asenatı...
İlk falı zaman olarak da çıktı. 2. cisi beklemede ama zaten çok olumlu şeyler demedi... Sabah 7:25 de yakaladım yine ama yeni baktırmıştım bıraktım:))
begendn mi cnm tutarli miydi ?Canim ben dun baktirdim da fikrinizi sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?