Binnaz Abla

aynen ben de şuan ikisinin peşindeyim sadece ama geysu 15 ekime kadar göndermeyin bakamam yazmış

hümayi beklerken asenati yakaladim :) Geysu bence anda gercekten iyi.Bana dedigi birseyde cikti hatta ondan baska bahsetmedi bile birde öyle kück bir ayrintida degil

o nerede bakıyor, tellwe mi?

yok binnazda. Bana falinin büyük kismi cikti son kismi icin daha zaman var.

hüma´nin genel olarak pembeci oldugunu okudum ya kadin bana hic pembeci degildi. Daha bu yasadiklarin iyi günlerin dedi ciddende öyle oldu

peki hüma zamanlama da nasıl canım?

asenat kendide kart aciyormu? bizim cektimiz kartlara göremi yorumluyor.

Oooo herkese 3 ay mı diyor acaba bana da öyle dedi bi arkadasa da öyle demiş

Ay bilmiyorum bana 3 ay içinde düzelmesi gerek dedi ama inş sallamasyon değildir bu falin çıkmasını çok istiyorum 3 ay aşırı uzun tabii

Banada 3 ay dedi

Banada 3 aydan sonraki bir surec dedi ilgisizlik abidesi soruya bakmiyor bile. 3 aydan sonraki süreç nedir ya 5 ay da olabilir 10 yılda..

asenat kendide kart aciyormu? bizim cektimiz kartlara göremi yorumluyor.
Katinayı yorumladıktan sonra sonunda tarot da açıyor 3 kart. Duruma göre ek kart çekiyor yine... Severim ben Asenatı...
İlk falı zaman olarak da çıktı. 2. cisi beklemede ama zaten çok olumlu şeyler demedi... Sabah 7:25 de yakaladım yine ama yeni baktırmıştım bıraktım:))

Asenat benim en merak ettiklerimdendi birkac kere yakalamistim ama kredim yoktu bugün Hümaya atarim diye yükledim sansima asenat online oldu ona kismetmis. Anladigim kadari ile herseyden önce gercekci bir falci iste aradigimiz özelik. Hic baktirmadigim icin acikcasi tarzini cok merak ettim. Ek karta aciyorsa daha güzel :) Bu arada Hümadan daha ucuzmu Asenat

Bir falcinin her fali tutarli olmuyor. Bana bircok fali cikan hatta birtanesinin neredeyse her kelimesi cikti baktigi son üc fali pek tutarli degildi cikmadida acaba fazla s1k batirdigimdan mi kendisine gerci ayda birtane atiyordum ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…