Evet begendim canim pembeci mi diye dusundum olumlu kim konussa bole geliyo aklima istem disi.begendn mi cnm tutarli miydi ?
Aynen benimde öyle bildiğin aynı senaryoyu yazmışlar yeni biri hayatıma dahil edip onunla evlendirmişler tıpa tıp aynı şeyleri farklı şekilde söylemişler bu kadar alakasız olabilirdi diyorum. Soruda çok detay vermedim zaten ama detay vermeden de sorudan yürüyebileceği tarzda bi fal olmuş nokta atışı aa bak bunu bildi diyebileceğim ikisinde de bişey yok.Ben söyledim onu. Fal baktırdım ilk kez ikisine de. İkisi de anda imkansız olan aynı şeyi söylemişler. Tesadüf olması mümkün olmayan bişeydi. O yüzden ya paslaşma var ya da aynı kişiler diye düşünüyorum. Zaten ikisi de patladı
Ben begendim.yenilerek de nakta fena değildiKizlar byzmelek nasil bana baya olumsuz bakmis ya
Kızlar tellwede yeni falcılardan birine atayım diye bakınırken ilginç bir şeye denk geldim. Güzel yorumlarının bazılarının sonunda soru işareti var; "çok güzel bakmışsın????" gibi ve bu tarz soru işaretli yorumlar hep farklı üyeler tarafından yapılmış. Herkes mi cümle sonunda nokta yerine soru işareti kullanıyor yaniİşkillendim nedense, bu fal sektörü insanı acaip şüpheci yapıyor
Ya soyle benimkinin hayatinda biri oldugunu bana ecem asenat yesilcingene nicolata byzmelek soyledi. Sorun orda degil ama byzmelekten sonra enerjim inanilmaz dustu inanilmaz bitkinlestim belki psikolojiktir. Bi kisi daha sormustum onla ani bile bilememis tek Yildiz verdim o yuzden ama iade vermedi
Geldi mi falınız ?Asenat benim en merak ettiklerimdendi birkac kere yakalamistim ama kredim yoktu bugün Hümaya atarim diye yükledim sansima asenat online oldu ona kismetmis. Anladigim kadari ile herseyden önce gercekci bir falci iste aradigimiz özelik. Hic baktirmadigim icin acikcasi tarzini cok merak ettim. Ek karta aciyorsa daha güzel :) Bu arada Hümadan daha ucuzmu Asenat
Ben yesilcingene ve asenati cok begeniyorumDediğim gibi byzmelek ve nakta yi begendim ben nicolata yi pek beğenmedim.tavsiye vermiş. Başka kime sormustun
Daha vadesi var ben an olarak cok begendimEda arda canım yesilcingene ye bende baktirmistim katina gelecekle ilgili dediği şeyler çıktı mı ne atmistin canım.
Ben tirsiyorum açıkçası hep çıkıyo dedikleri için kötü bişeyler söylerler diyeBen yesilcingene ve asenati cok begeniyorum
Ahh keske hep ciksa dedikleriBen tirsiyorum açıkçası hep çıkıyo dedikleri için kötü bişeyler söylerler diye
Ifade koyduklarinda oluyor herhalde gecenlerde kizin teki oyle yazmisti. Cicek koymak istemis soru isareti cikmis vs bi falcinin duvarinda okudum.
Bende diyorum hem begeniyolar hem soru isareti ne alakao zaman hepsi ifade mi koyuyor dicez simdi de beni de manyak ediolar ya
ne atmstn cnmEvet begendim canim pembeci mi diye dusundum olumlu kim konussa bole geliyo aklima istem disi.
Canim karisik diye bi fal cesidi var onu attim.ne atmstn cnm
ya canım çok saçma öyle bayıldığım bi fal da değildi aman aman çok iyi bildi de diyemem ama didemin bana su falı baktığı gece ben de karabasan gördüm alakalı mı falla bilmiyorum ama çoook uzun yıllar sonra ilk defa gördümYa soyle benimkinin hayatinda biri oldugunu bana ecem asenat yesilcingene nicolata byzmelek soyledi. Sorun orda degil ama byzmelekten sonra enerjim inanilmaz dustu inanilmaz bitkinlestim belki psikolojiktir. Bi kisi daha sormustum onla ani bile bilememis tek Yildiz verdim o yuzden ama iade vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?