Binnaz Abla

Enerjimi cekti resmen bi de an olarakta bilemedi yani ya...

Bna zamn dememis ama ilginc sekilde selana ile ileride olucak durumlari ayni sekilde oda anlatti falda selena cikar bna cunku birkerebir bna zaman verdimi anlamadim 6 ay ve 1 yili kapsar bu anlattiklarim dedi sadece

Patladigina inanilmaz sevindigim bir fal haberi, Sezgi. Muazzam patladi gercekten hahaha bir daha hic iletisim olmayacak demisti asiri olumsuz enerjisiyle ruhumu emmisti fakat bugun bayagi karsilasip guzel guzel sohbet ettik.
Banada asiri asiri olumsuzdu ama gorustuk dediginden farkli ilerledi yani daha once cok olumlu konustugu insanlada hicbirsey olmamisti.

Patladigina inanilmaz sevindigim bir fal haberi, Sezgi. Muazzam patladi gercekten hahaha bir daha hic iletisim olmayacak demisti asiri olumsuz enerjisiyle ruhumu emmisti fakat bugun bayagi karsilasip guzel guzel sohbet ettik.
Olumsuz fallar patladığına o kdr çok seviniyorum ki

Arkadaslar bi seyi merak efiyorum ama sacma gelmez umarim. Mesela geysu an olarak her seyimi biliyor ben exim adina icip o niyer attim diyelim onun dusuncelerini de soyler mi?

Arkadaslar bi seyi merak efiyorum ama sacma gelmez umarim. Mesela geysu an olarak her seyimi biliyor ben exim adina icip o niyer attim diyelim onun dusuncelerini de soyler mi?
ben öle yapıodum cnm onun adına kapadım demiştim...anlatıyo uzun uzun detaylı

Arkadaşlar seleneya mail attım pazartesi hala dönüş yapmadı bilgisi olan var mı? Bu kadar geç mi dönüş yapıyor?

Gunaydin herkese.. selenaya eylul ortasinda mail atmistim..fali geldiginde biraz ilgimi cekmedi dogrusu..konudan uzakta bikac yorum yapmisti ve o zaman pek oyle gorunmuyordu... birkac gundur bi durum icindeyim ve fala donup baktigimda evet..selenanin dedigiyle ayni durum!!! Yani arkadaslar bildi kadin. Hem pozitif hem negatif durum var suan

Selenaya ulaşamıyorum canım ya bi bilgin var mı 4 gün oldu mail atalı dönüş yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…