- 13 Temmuz 2016
- 211
- 81
- 18
Enerjimi cekti resmen bi de an olarakta bilemedi yani ya...ya canım çok saçma öyle bayıldığım bi fal da değildi aman aman çok iyi bildi de diyemem ama didemin bana su falı baktığı gece ben de karabasan gördüm alakalı mı falla bilmiyorum ama çoook uzun yıllar sonra ilk defa gördüm
Bna zamn dememis ama ilginc sekilde selana ile ileride olucak durumlari ayni sekilde oda anlatti falda selena cikar bna cunku birkerebir bna zaman verdimi anlamadim 6 ay ve 1 yili kapsar bu anlattiklarim dedi sadeceBen beğendim. Kendine çok güveniyor bu sebeple ters teper mi bilmiyorum. Spesifik bişeyi bildi. O hoşuma gitti. Ama dediğinin önemli bir kısmının olması için 3-4 ay vermiş. Tabi bu da kriter değil bence çünkü bana bakılan fallarda zaman çok tutmuyor.
Banada asiri asiri olumsuzdu ama gorustuk dediginden farkli ilerledi yani daha once cok olumlu konustugu insanlada hicbirsey olmamisti.Patladigina inanilmaz sevindigim bir fal haberi, Sezgi. Muazzam patladi gercekten hahaha bir daha hic iletisim olmayacak demisti asiri olumsuz enerjisiyle ruhumu emmisti fakat bugun bayagi karsilasip guzel guzel sohbet ettik.
Enerji isi gercekten de. Bir de olacagi varsa oluyor anlik kararlarla degisiyor her sey onu anladim.Banada asiri asiri olumsuzdu ama gorustuk dediginden farkli ilerledi yani daha once cok olumlu konustugu insanlada hicbirsey olmamisti.
Olumsuz fallar patladığına o kdr çok seviniyorum kiPatladigina inanilmaz sevindigim bir fal haberi, Sezgi. Muazzam patladi gercekten hahaha bir daha hic iletisim olmayacak demisti asiri olumsuz enerjisiyle ruhumu emmisti fakat bugun bayagi karsilasip guzel guzel sohbet ettik.
Aslında su falan bakan birini dene anne adını biliyorsan bence en risksizi onun adına fal atıyorum diyipArkadaslar bi seyi merak efiyorum ama sacma gelmez umarim. Mesela geysu an olarak her seyimi biliyor ben exim adina icip o niyer attim diyelim onun dusuncelerini de soyler mi?
ben öle yapıodum cnm onun adına kapadım demiştim...anlatıyo uzun uzun detaylıArkadaslar bi seyi merak efiyorum ama sacma gelmez umarim. Mesela geysu an olarak her seyimi biliyor ben exim adina icip o niyer attim diyelim onun dusuncelerini de soyler mi?
İyiymis bu teknik, denemem lazimben öle yapıodum cnm onun adına kapadım demiştim...anlatıyo uzun uzun detaylı
Anasının adını blmıyosak??Aslında su falan bakan birini dene anne adını biliyorsan bence en risksizi onun adına fal atıyorum diyip
Haydi söyle :))Çıkan fal haberim var ama söylemem
Selenaya ulaşamıyorum canım ya bi bilgin var mı 4 gün oldu mail atalı dönüş yapmadı.Gunaydin herkese.. selenaya eylul ortasinda mail atmistim..fali geldiginde biraz ilgimi cekmedi dogrusu..konudan uzakta bikac yorum yapmisti ve o zaman pek oyle gorunmuyordu... birkac gundur bi durum icindeyim ve fala donup baktigimda evet..selenanin dedigiyle ayni durum!!! Yani arkadaslar bildi kadin. Hem pozitif hem negatif durum var suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?