- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
Arkadaşlar seleneya mail attım pazartesi hala dönüş yapmadı bilgisi olan var mı? Bu kadar geç mi dönüş yapıyor?
Gunaydin herkese.. selenaya eylul ortasinda mail atmistim..fali geldiginde biraz ilgimi cekmedi dogrusu..konudan uzakta bikac yorum yapmisti ve o zaman pek oyle gorunmuyordu... birkac gundur bi durum icindeyim ve fala donup baktigimda evet..selenanin dedigiyle ayni durum!!! Yani arkadaslar bildi kadin. Hem pozitif hem negatif durum var suan
selenanın bana çok önemli bir şeyi çıktı. Hem de imkansızken. Hep sorun çıktı, her sorunda abla olmuyor diye kadıncağızı darladım. Hep sabret olacak dedi. Pazartesi günü resmi bi evrakla olmayacağını öğrendim. Durumu çok anlatamıyorum okuyan olur falan diye de salı günü evraklarda bi yanlışlık olmuş, düzeltilecek dediler akşam saat beşte, düzelttiler ve OLDU. Şaka gibi ama, gerçekten olduHuma'nin ilk fali %99 oraninda cikti, %1 de fanilik payi olsun. Ikinci falin gidisatinda ilerliyor hersey.
Sezgi'nin ilk fali %80 oraninda cikti ama ikinci fal komple patlak. Ilk fali 2015de attim, ikinciyi 2016'da.
Selena'nin iki fali da cikti.
Geysu'nun ilk ve son fali da komple patlak. Enerji meselesi gibime geliyor bunlar.
Hahahaha o zaman saçma olur kuzum kahve içip atmak daha mantıklıAnasının adını blmıyosak??
Arkadaşlar seleneya mail attım pazartesi hala dönüş yapmadı bilgisi olan var mı? Bu kadar geç mi dönüş yapıyor?
Çıkan fal haberim var ama söylemem
Hahahahahahaahahaha zaman bana da asla uymuyor yaMail yoluyla nasıl ulaşıyorsunuz falı maille mi bakıyor. Ben tellwe de 2 ay beklediğimi biliyorum kadını yaaa. Selena iyi de zamanlaması kesinlikle bana tutmuyor bi de çok yavaaaaaş bekle bekle eski ssk kuyrukları gibi
Geldi mi falınız ?
Asenat candır...evet geldi anca girebildim. Keske daha önceleri yakaladigimda baktirsaymisim dedim. Ek kart cekti dedin gibi.
Asenat candır...
evet çıkmamıştısezgi ye baktırdınız mı?
Yav su asenati nasi yakalionuz bi upucu verinn
merhaba.. selenanın mail adresini benimle paylaşabilir misiniz? malum tellwe ye girmiyor artıkArkadaşlar seleneya mail attım pazartesi hala dönüş yapmadı bilgisi olan var mı? Bu kadar geç mi dönüş yapıyor?
BU ASENAT NERDEBenim yesilcingene ve asenatbu arada uygun fiyatlı nicolata da iyiydi bence akıl okuma falı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?