Gunaydinnn..bide birsey soracagim byv da gokay daha gelmedi mi ya? Nerden o kadar yildizi almis? Medyum cemin de yildiz cogalmis?!!! Kim veriyor bunlara bu yildizlari ya?
Ben ikisini de denemedim ama asiyeyi beğenen çok beğeniyor beğenmeyen hiç beğenmiyor riskli. Medyum cem ile alakalı baktırmasam da bir teorim var; o profil ya serkanın ya da paslaşıyorlar. Bence sen asenatı mutlaka yakala canım:)
Binnaz ablada.
Arkadaşlar mesela birkerebir çoğu kişiye aynı vadeyi vermiş, Ayhan da herkese eylülde kumral biriyle tanışacaksın demişti, demin yesilcingenenin yorum kısmına bakarken bi kız '5 vade içinde eski sevgilim benle neden iletişim kuracak' tarzı bir şey yazmış. Yesilcingene bana da 5 vakit vermişti başkasına da 5 vade verdi mi acaba? İyice kuşkucu oldum ama yesilcingene çok beğendiğim bi yorumcu aynı vadeyi herkese veriyorsa üzülürüm.
Binnaz ablada.
Arkadaşlar mesela birkerebir çoğu kişiye aynı vadeyi vermiş, Ayhan da herkese eylülde kumral biriyle tanışacaksın demişti, demin yesilcingenenin yorum kısmına bakarken bi kız '5 vade içinde eski sevgilim benle neden iletişim kuracak' tarzı bir şey yazmış. Yesilcingene bana da 5 vakit vermişti başkasına da 5 vade verdi mi acaba? İyice kuşkucu oldum ama yesilcingene çok beğendiğim bi yorumcu aynı vadeyi herkese veriyorsa üzülürüm.