Binnaz Abla

Daha gelmedi mi derken 'yeni' yaznayi unutmusum turkcem bozuldu burda. Pardon

Gunaydinnn..bide birsey soracagim byv da gokay daha gelmedi mi ya? Nerden o kadar yildizi almis? Medyum cemin de yildiz cogalmis?!!! Kim veriyor bunlara bu yildizlari ya?

Gokaya baktiran oldu mu sahi?
Gökay çok kötü olduğu için yazma ihtiyacı hissettim gerçekten baktığı falın benimle alakası yoktu soru bile sormadım

M Motherofdragon cim sen baktirdin mi hic medyum cem ile asiyeye?
Ben ikisini de denemedim ama asiyeyi beğenen çok beğeniyor beğenmeyen hiç beğenmiyor riskli. Medyum cem ile alakalı baktırmasam da bir teorim var; o profil ya serkanın ya da paslaşıyorlar. Bence sen asenatı mutlaka yakala canım:)

Binnaz ablada.
Arkadaşlar mesela birkerebir çoğu kişiye aynı vadeyi vermiş, Ayhan da herkese eylülde kumral biriyle tanışacaksın demişti, demin yesilcingenenin yorum kısmına bakarken bi kız '5 vade içinde eski sevgilim benle neden iletişim kuracak' tarzı bir şey yazmış. Yesilcingene bana da 5 vakit vermişti başkasına da 5 vade verdi mi acaba? İyice kuşkucu oldum ama yesilcingene çok beğendiğim bi yorumcu aynı vadeyi herkese veriyorsa üzülürüm.

yok bana 5 demedi :)

falvefal 'da neyza aman uzak durun ! neyza şikayet

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ilk kez byv grdim de saraylıhanm dye bri var canlı webcam la bakıyo herakde kendini gösteriyo mu??? Nasıl bişi oluyo blen var mı

KIZLAR FIRUZE AYDIN NASILDIR FAL ATTIM PEMBECİMİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…