caBinnaz ablada.
Arkadaşlar mesela birkerebir çoğu kişiye aynı vadeyi vermiş, Ayhan da herkese eylülde kumral biriyle tanışacaksın demişti, demin yesilcingenenin yorum kısmına bakarken bi kız '5 vade içinde eski sevgilim benle neden iletişim kuracak' tarzı bir şey yazmış. Yesilcingene bana da 5 vakit vermişti başkasına da 5 vade verdi mi acaba? İyice kuşkucu oldum ama yesilcingene çok beğendiğim bi yorumcu aynı vadeyi herkese veriyorsa üzülürüm.
Cinayet hakkın şuan benceMerhaba kızlar. Patlayan fal haberiyle geldim gerçi patlayalı çok oldu da. Geysu patladı bende güya benimkiye 15 gün içinde sorunları çözüp bu sefer ciddi ilişkiye başlıycaktık sonunda da evlendirmişti falan ama adam benle konuşup buluşma planları yaparken başka sevgili yaptı ben de instagramdan öğrendim
Beni cinayetten alıkoyan tek şey şuan hapisane yemekleriCinayet hakkın şuan benceööllldüüür onuuuğğ
Canım bende aynı görüşteyim......Instagram kullanan erkeği itici bulan bir tek ben miyim ? Twitter, Face yetmiyor bir de instagram çıktı başımıza...
Layklı mayklı...
Kullansınlar kullansınlar ak koyun kara koyun öyle bir ortaya çıkıyor kiInstagram kullanan erkeği itici bulan bir tek ben miyim ? Twitter, Face yetmiyor bir de instagram çıktı başımıza...
Layklı mayklı...
hahahahaBeni cinayetten alıkoyan tek şey şuan hapisane yemekleri
Geysunun ilk çıkan falı gözlerim yaşardı
Instagram kullanan erkeği itici bulan bir tek ben miyim ? Twitter, Face yetmiyor bir de instagram çıktı başımıza...
Layklı mayklı...
Sosyal medyayı derinden takip eden erkek modeli:)) Ah bi de o bi sürü kızları like etmeleri yok mu? Beğenilerini bile takip etmekten iflahımız kurudu:)Instagram kullanan erkeği itici bulan bir tek ben miyim ? Twitter, Face yetmiyor bir de instagram çıktı başımıza...
Layklı mayklı...
tellwede nicolataya fal attım günlerdir girip girip çıkıyor başka fallara bakıyor benimkine bakmıyor çıldırazaaammm
Sadece yesilcingene için kredi yüklecekler dikkat! Enerjimiz tutmuyor diye bana iade etti kredim elide patladı..Oysa ki ben sadece onun için yüklemiştim krediyi..Biraz işgillendirici bir durum...
Byv falcı derin nasıl? Yoksa Nehir ateşoğlumu?2 aydır baltırmıyorum eskileri denedim önerisi olan?
Nehir diyorum.
Gidemedim kiz kezbana, onla bunla takilmaktan fal kaldi
Nehire baktirdin mi sen yuruyeyim mi nehire
Bu nehir nerde canım byv miNehir diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?