Binnaz Abla

Merhaba kızlar. Patlayan fal haberiyle geldim gerçi patlayalı çok oldu da. Geysu patladı bende güya benimkiye 15 gün içinde sorunları çözüp bu sefer ciddi ilişkiye başlıycaktık sonunda da evlendirmişti falan ama adam benle konuşup buluşma planları yaparken başka sevgili yaptı ben de instagramdan öğrendim

Bana da 5 vadede dedi
ca

Cinayet hakkın şuan bence ööllldüüür onuuuğğ

Lovemekyrinea canım sen fal alemde naira ve kaderci ye fal Attın mi.

Geysunun ilk çıkan falı gözlerim yaşardı

Yine de burdaki yazılanlardan ötürü temkinliyim ama dediği gibi oldu. Bana eğitimimle alakalı da bişey demişti sormamıştım oysa ki. aldığım sınav puanı muhtemelen kazanmama yetecek ve sonuçlar verdiği tarihte açıklancak.

Instagram kullanan erkeği itici bulan bir tek ben miyim ? Twitter, Face yetmiyor bir de instagram çıktı başımıza...
Layklı mayklı...

Ben açıkcası insta'yı baştan aşağı saçma buluyorum. Kendini göstermek ve beni beğenin demenin sanal yolu. Kadın erkek için de aynı. Bende kullanıyorum ama işte tam da dediğin sebepten çünkü takibe ihtiyaç var

Instagram kullanan erkeği itici bulan bir tek ben miyim ? Twitter, Face yetmiyor bir de instagram çıktı başımıza...
Layklı mayklı...
Sosyal medyayı derinden takip eden erkek modeli:)) Ah bi de o bi sürü kızları like etmeleri yok mu? Beğenilerini bile takip etmekten iflahımız kurudu:)

tellwede nicolataya fal attım günlerdir girip girip çıkıyor başka fallara bakıyor benimkine bakmıyor çıldırazaaammm
Sadece yesilcingene için kredi yüklecekler dikkat! Enerjimiz tutmuyor diye bana iade etti kredim elide patladı..Oysa ki ben sadece onun için yüklemiştim krediyi..Biraz işgillendirici bir durum...

haklısın bana da aynısı olmustu. duruyo oyle kredi. birazdaha toplayıp seruvene yollayabilirim :)

Ben Sezgi Candan patladi deyip cekilmisim ama tutanlari yazmamisim. Aslinda onun disinda herkes benzer seyleri soylemisti en begendikelrimi sayayin ama geysu, selena, yesilcingene, ceren ezgi, kesira sirel, kemal devrim, peri sel, taraca, elay gokturk

Geysu sormadigim bir seyi tarihiyle bildi esas meseleyi de bildi ama tarihi 1 ay erken soylemis. Yesilcingene de 3 vade vermisti. Ama en net tarihiyle bilen Kemal Devrim olmus 6-10 ekim arasinda karsilacaksiniz demisti pembeci yaftasi yuzunden onemsememistim 4 ekimde karsilastik. Peri Sel de ekimin ilk haftasinda goruseceksiniz demisti.

Bu arada simdi fark ettim, byv sema tee haziran ayinda baktirdigim cizgi falinda ekim-kasim ayinda goruseceksiniz demis.

kızlar mobil ödememde sorun yok binnazda öderken sorun olmuyordu ama 1-2 haftadır tellwede mobil ödemeyle kredi alamıyorum. hattınız mobil ödeme kullanmaya uygun değildir diye mesaj geliyor ama ilk defa böyle oldu. mesaj attım, sistemde sıkıntı yok dediler. benim gibi olan var mı?

Byv falcı derin nasıl? Yoksa Nehir ateşoğlumu?2 aydır baltırmıyorum eskileri denedim önerisi olan?

Kızlar binnaz da kredim var tarot ya da katina aticam Beğendiniz birisi var mı cevaplarınizi sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…