Binnaz Abla

ohoo asenatla nehiri beklerken ömür geçicek

BEN BİNNAZ ABLAYA GÜVENEMİYORUM İYİ OLAN YORUMLARI ÇIKAN TARİHLERİ TUTAN VAR MI??ÇOK PAHALI ÇOKKKK...FAL KUTUSU ÇOK EKONOMİK HEMEN HEMENDE AYNI...BEKLEYİP GÖRÜCEM BAKALIM....

Tellwede 5kredim vardi dolunay34 e sanal fincan gondereyim dedim

Uzun falla tavlamaya calisiyor gibi ama upuzun ciklet faliydi her seyden ortaya karisik birinden biri tutar diye doldurmus

Merhabalar, yaklasık 2 yıldır baktırmıyorum eski müdavimlerdenim. Ama son zamanlarda şu ülkede basıma gelenlerden sonra suan ihtiyacım var. Cok vaktim yok baya sayfa var cunku kahve falı ıcın oneri bekliyorum

Merhabalar, yaklasık 2 yıldır baktırmıyorum eski müdavimlerdenim. Ama son zamanlarda şu ülkede basıma gelenlerden sonra suan ihtiyacım var. Cok vaktim yok baya sayfa var cunku kahve falı ıcın oneri bekliyorum
FAL KUTUSU EFSUNLU DERİN SEZEN MELEK ÜSTÜN KATİNA TAROT KAHVE DERİM HEM ÇOK UCUZ

ARKADAŞLAR DİKKATİNİZİ ÇEKTİMİ BİNNAZ ABLA,BİR YOLUN VAR SİTESİNDE ÖZELLİKLE FAL BAKTIRAN SAYISI ÇOK AZALDI YA BİR KİŞİ YA 2 KİŞİ BİR FALCIDA ÇOĞUDA BOŞ İLKAY DAHİ 3 VEYA ÜÇ FAL BEKLETİYOR Kİ BİR ARALAR 11,12 TANE SIRADA BEKLEYENİ OLUYORDU KISSACASI HEM YAPILAN ZAMLAR HEMDE ATMASYON FALLAR GALİBA ÇOĞUMUZU NEFRET ETTİRDİ......BENİM ARTIK İÇİMDEN GELMİYOR AÇIKCA SI

Ben byv den gercekten sogudum. Ilkay haric, diger falclar ayni kisi mi, paslasiyor mu ne halt yiyor belli degil, ben sahsen para kaptirmiyorum.

Binnazda zaten iyi falci cok cok az , ustune fiyatlar sacmalik o rezil falcilar icin. Binnazdan kimseye asla 37 tl vermem. Kesiraya, humaya vs 20 tlyken baktirmistim degmez, kesinlikle kimse gidip 40 tl vermesin yazik paraya.

En iyisi yuz yuze. Hem beklerken arkadasimla oturup kahvemi icip muhabbet ediyorum, hem falciyla 2 kelam edip rahatliyorum terapi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…