- 23 Ağustos 2012
- 52.015
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.412
- 898
Bu nehir nerde canım byv mi
Panpa yürü bence durma :)
Kızlar ya bi falcının binnazda olduğunu duyar duymaz soğuyan sadece ben miyim
Bu da mı az giriyo yoksa asenat gibiohoo asenatla nehiri beklerken ömür geçicek
Ben de varim
Nerde kiz bulamadim nehri ben
FAL KUTUSU EFSUNLU DERİN SEZEN MELEK ÜSTÜN KATİNA TAROT KAHVE DERİM HEM ÇOK UCUZMerhabalar, yaklasık 2 yıldır baktırmıyorum eski müdavimlerdenim. Ama son zamanlarda şu ülkede basıma gelenlerden sonra suan ihtiyacım var. Cok vaktim yok baya sayfa var cunku kahve falı ıcın oneri bekliyorum
Ay bin kişiye fal attım orda biri mi çıkmaz yaniFAL KUTUSU EFSUNLU DERİN SEZEN MELEK ÜSTÜN KATİNA TAROT KAHVE DERİM HEM ÇOK UCUZ
bin kişiye fal atarsanız zaten çıkmaz sistrm olduğu için sallarlar zaten az ve öz olucak tarihler tutmayabilir ama durum analizleri çıkanlar olabilir ...siz ne zaman baktırdınız tarihler geçti mi yaniAy bin kişiye fal attım orda biri mi çıkmaz yani
ARKADAŞLAR DİKKATİNİZİ ÇEKTİMİ BİNNAZ ABLA,BİR YOLUN VAR SİTESİNDE ÖZELLİKLE FAL BAKTIRAN SAYISI ÇOK AZALDI YA BİR KİŞİ YA 2 KİŞİ BİR FALCIDA ÇOĞUDA BOŞ İLKAY DAHİ 3 VEYA ÜÇ FAL BEKLETİYOR Kİ BİR ARALAR 11,12 TANE SIRADA BEKLEYENİ OLUYORDU KISSACASI HEM YAPILAN ZAMLAR HEMDE ATMASYON FALLAR GALİBA ÇOĞUMUZU NEFRET ETTİRDİ......BENİM ARTIK İÇİMDEN GELMİYOR AÇIKCA SI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?