Binnaz Abla

evet canım benim tercihimde daha çok yüzyüze göz teması çok önemli hatta yüzyüze baktırmak hem daha ucuz hem daha fazla soru cevap şeklinde ya burada 50tl olan fallar var resmen zekamızla oynuyorlar hayatta baktırmam

bin kişiye fal atarsanız zaten çıkmaz sistrm olduğu için sallarlar zaten az ve öz olucak tarihler tutmayabilir ama durum analizleri çıkanlar olabilir ...siz ne zaman baktırdınız tarihler geçti mi yani
ay valla dosya yğkleneyi beceremedim aynısnı iki kere yükledim galiba bi sürü baktırdım zaten aşağıda sayfa sayısı üç yazısını görürsün ben bu sitenin bot olduğunu düşünüyorum ya

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 57
  • image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 57
Benim byv de sevdiğim falcılar var ama baktırmak hiç istemiyorum çünkü her seferinde mobil ödemede sorun yaşıyorum bi saat bi buçuk saat sınra onaylanıyor falım ve her seferinde hatanın bende olduğunu iddia ediyorlar hadi bi kere hata bende olsun iki kere hata bende olsun ya hep mi bende bin kere attım bininde de yaşadım yani sevmiyorum sitenin tutumunu bi de geçen sene bi arkadaş falcılar aynı kişi diye şikayet etmişti burası eğlence amaçlı kurulmuş bi site çok da ciddiye almayın demişlerdi o ne biçim laf

Ben de aynı problemi yaşıyorum. Çirkeflik yapıp müşteriyi suçlayacaklarına sistemi düzeltsinler.

Bot değil ya çok fal atmayacaksın haliyle arada at bi kaç yorumcuya soru sor bölümünde ayrıntılı konuşuyorsun bot değil ayrıca beğenmezsen kredin iade ..
Bence binnaz abla büyük tuzak para tuzağı bak burda yazan bi kızın fallarına uyarak yolladım çoğunun analizleri çok iyi sadece tarih tutmuyor muş burda fal kutusu deneyimlerim konusu var orayı bi okuyun derim:)

GALİBA ARKADAŞIM SEN BURAYA FAL KUTU'SUNUM REKLAMINI YAPMAYA GİRMİŞSİN YAPMA DERİM BİZ ÇOK GÖRDÜK SENİN GİBİLERİ

GALİBA ARKADAŞIM SEN BURAYA FAL KUTU'SUNUM REKLAMINI YAPMAYA GİRMİŞSİN YAPMA DERİM BİZ ÇOK GÖRDÜK SENİN GİBİLERİ
Dur dur gitmesin allah aşkına beğenmedim versene paralarımı? Ucuz diye o kdr çok atmışım ki dünyanın parası gitmiş. Sen belli ki siteden birisin, ver iademi

Hayır burda bi konu var bende ordan bulaştım bu konuya 3 gündür fal gönderdim Fal kutusu deneyimlerim diye okuyun bi önce bende 10 tane ye yakın fal yolladım...ve beğendiklerimde oldu..Peki Binnazda en beğendiğiniz pembeci olmayanlar kim?

Dur dur gitmesin allah aşkına beğenmedim versene paralarımı? Ucuz diye o kdr çok atmışım ki dünyanın parası gitmiş. Sen belli ki siteden birisin, ver iademi
iadeyi siteden iste ama zamanı geçmişte olabilir...Burda konuyu araştır oku orda bi sürü yorumum var

Byv serkana attim adam israrla ,eski sevgilin donecek diyor .Dedim adam aylardir sallamiyor beni yok diyor donecek ilk defa bu falda seviyoe evleneceksinizi de ekledi daha once ufak tefek cikmisti serkan ama sanmiyorum pembe geldi bana :)

Aekadaslar tellwede kimi onerirsiniz 20 kredim var

ben iki sene önce fln yamiba da bikac kisiye atmıstım o zaman bu kadar online merakım yokken..yazılı faldı, dedikleri de cıkmıstı sonrasında..yamiba ya baktıranınız oldu mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…