Binnaz Abla

ben iki sene önce fln yamiba da bikac kisiye atmıstım o zaman bu kadar online merakım yokken..yazılı faldı, dedikleri de cıkmıstı sonrasında..yamiba ya baktıranınız oldu mu??

Kime attiniz?

Dedikleri ciktiysa atalim biz de

Bu arada kizlar Allah askina su fal kutusuna fal atmayin, reklamlara da kanmayin. Sakiz fali gibi fal yolluyorlar. Ben bir kere cikti sanip birine ikinci fali attim, bildiginiz sakiz fali. O siteden bir sey cikmaz para kaptirmayin.

Kızlar fal vakti diye bir uygulama var ben orda falci peri miydi neydi ona baktırmıştım gecen sene önce sevgilin seni üzcek yalanları ortaya cıkcak demisti cıkmıştı simdi aklıma geldi

Sen yamiba ya baktirdim yazmissin canim. Bize bir yol gostersen eros tan baska kim iyidir kimden uzak duralim filan

Sen yamiba ya baktirdim yazmissin canim. Bize bir yol gostersen eros tan baska kim iyidir kimden uzak duralim filan
Yamiba tavsiye etmem hiç... Burada eros yazan biri olmuştu ilk fal baktirma ya başladığım zaman. Atmıştım 1 tane... bildiğin "dilek çeşmesi" Allah ne muradın varsa versin tadında birsey....

Kız niye söylemedin :) kime baktırdın?

ne yalan soyliyim unutmusum, ben bi behvi mi behfi mi ona baktırmısım bide bi baska cocuga. o cocuga baktım yok smdı cıkmıs ordan. behfi duruyor bide bide tansel vardı ona da attım ama hatırlamıyorum bak yalan olmasın cıktı mı cıkmadı mı sımdı.. ama yazılı fal mı bakılır dıe bide sinir olmustum o zaman 15 tl idi fallar

hımm cıkanlar varmı peki bide bana dıyo bu sıtedeki en sert konusan kişiyim çıjkanlar varmı he kuzum

Canımm ben yamibaya çok baktırmıştım. Eros tanselin bana çıkmışlığıda var ama son falları artık samimiyetmizden kaynaklı sadece iyi dilek fallarıydı uzun süre atmadım. Ama orada kızıl sonya ve gitli nişa var zamanında onlarında çıkmışlığı vardır bana Bilgin olsun.
Ben artık artık belli kişilere atıyorum yaaa çok karıştırınca iyi olmuyor .
Son Zaman'lar da derin ve Fama çıktı bende

Tamam hayatim aklimizda bulunsun.

Derinin bende analizleri cok iyiydi ama sonuc hic cikmadi.

şölee çat çat doığruları neden söylemezler anlamıyorum

O behfiyi bi tane twitter fenomeni baya övüyordu ama para alyor olabilir hiç bilmiyorum

Kızlarr falsepetinde kimler iyii biliyosanız ve söylemiyosanız darılırımmm valla ( pınar pamukçu, cennet vs yeni kşiler gelmiş? Denediniz mi lütfen cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…