- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
ben iki sene önce fln yamiba da bikac kisiye atmıstım o zaman bu kadar online merakım yokken..yazılı faldı, dedikleri de cıkmıstı sonrasında..yamiba ya baktıranınız oldu mu??
kızlar birde yamiba diye bir site var orada o kadar fal baktırmışım ki beni VİP müşteri yaptılar:)yalnız orada Eros tansel var.kısa ve öz bakar ama söylediği bir kaç tarihi yaşamıştım.ilişki danışmanım gibi bişey olmuştu.ama geriye dönüp baktığımda inanın baktırdığım falları sayarken kalbim sıkıştı yarıda bıraktım saymayı.fiyat hesaplamasına kalbim dayanmadı:):)
Yamiba tavsiye etmem hiç... Burada eros yazan biri olmuştu ilk fal baktirma ya başladığım zaman. Atmıştım 1 tane... bildiğin "dilek çeşmesi" Allah ne muradın varsa versin tadında birsey....Sen yamiba ya baktirdim yazmissin canim. Bize bir yol gostersen eros tan baska kim iyidir kimden uzak duralim filan
ben iki sene önce fln yamiba da bikac kisiye atmıstım o zaman bu kadar online merakım yokken..yazılı faldı, dedikleri de cıkmıstı sonrasında..yamiba ya baktıranınız oldu mu??
Yamiba tavsiye etmem hiç... Burada eros yazan biri olmuştu ilk fal baktirma ya başladığım zaman. Atmıştım 1 tane... bildiğin "dilek çeşmesi" Allah ne muradın varsa versin tadında birsey.... Biz topluca deriz senin için " Allah ne dileğin varsa versin " diye. Daha çok faydası olur....
KIZLAR ALLAH HEPİNİZİN KALBİNDEKİNİ TEZ ZAMANDA ÖNÜNÜZE ÇIKARSIN.... AMİN....
Kız niye söylemedin :) kime baktırdın?
kızlar firuze aydın ıcın nedersiniz
Canımm ben yamibaya çok baktırmıştım. Eros tanselin bana çıkmışlığıda var ama son falları artık samimiyetmizden kaynaklı sadece iyi dilek fallarıydı uzun süre atmadım. Ama orada kızıl sonya ve gitli nişa var zamanında onlarında çıkmışlığı vardır bana Bilgin olsun.Sen yamiba ya baktirdim yazmissin canim. Bize bir yol gostersen eros tan baska kim iyidir kimden uzak duralim filan
Canımm ben yamibaya çok baktırmıştım. Eros tanselin bana çıkmışlığıda var ama son falları artık samimiyetmizden kaynaklı sadece iyi dilek fallarıydı uzun süre atmadım. Ama orada kızıl sonya ve gitli nişa var zamanında onlarında çıkmışlığı vardır bana Bilgin olsun.
Ben artık artık belli kişilere atıyorum yaaa çok karıştırınca iyi olmuyor .
Son Zaman'lar da derin ve Fama çıktı bende
firuze aydına baktırdnızmı kızlarTamam hayatim aklimizda bulunsun.
Derinin bende analizleri cok iyiydi ama sonuc hic cikmadi.
firuze aydına baktırdnızmı kızlar
O behfiyi bi tane twitter fenomeni baya övüyordu ama para alyor olabilir hiç bilmiyorumne yalan soyliyim unutmusum, ben bi behvi mi behfi mi ona baktırmısım bide bi baska cocuga. o cocuga baktım yok smdı cıkmıs ordan. behfi duruyor bide bide tansel vardı ona da attım ama hatırlamıyorum bak yalan olmasın cıktı mı cıkmadı mı sımdı.. ama yazılı fal mı bakılır dıe bide sinir olmustumo zaman 15 tl idi fallar
Firuze çok pembeci hemde zaten bence Binnazabla da gerçekçi diyebiliceğim kimse yok ya aşırı olumsuzcu kesira var ya da diğerleri pembeci :)Pembe diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?