firuze banada baktı ama bilmiyomki of yaFiruze çok pembeci hemde zaten bence Binnazabla da gerçekçi diyebiliceğim kimse yok ya aşırı olumsuzcu kesira var ya da diğerleri pembeci :)
Iyy bilgeyi hiç sevmemhüma nasıldır yada bilge özdoğru
hüma nasıldır yada bilge özdoğru
hüma nasıldır
tmm pardon bu arada cıkan falş haberi hümaAylardan beri soruyorsun ve aylardan beri cevap veriliyor. Daha kaç kez soracaksın merak ediyorum
Ayy ne hümaymış betmm pardon bu arada cıkan falş haberi hüma
Hakan kakızda cahil peri mi ne onu öneriyodu muhtemelen arkadasları yada para veriyolar reklam yaptırıyolarO behfiyi bi tane twitter fenomeni baya övüyordu ama para alyor olabilir hiç bilmiyorum
Hümayı çok seviyorum benhüma nasıldır yada bilge özdoğru
evet evet ben de ondan gorup baktırmıstım..neydi adı sarısın bi kız..bulursam yazarımO behfiyi bi tane twitter fenomeni baya övüyordu ama para alyor olabilir hiç bilmiyorum
Kızlar bana byv şule çıkmış. gayet de gerçekçi bir faldı yağ bal değildi. Başka baktıran var mı?
Öncelikle çıkan falı bizlerle paylaştıgın için çok teşekkürler digerleri gibi sinsilik yapmıyosun. :) şuleye malesef baktırmadım. Hep pahalılara attım boş çıktılar şuleyi merak ettim acıkcasıKızlar bana byv şule çıkmış. gayet de gerçekçi bir faldı yağ bal değildi. Başka baktıran var mı?
sule hangi sitedeydi? ya bide buraya yazmaya dilim varmıyor ama su falsepetinde gizeme baktırmısım ve malesef onun ki cıkmıs yaa :/ demin dinledim de...buraya cıkmadı bilemedi fln yazmıstım..özür diliyorum valla ama hep negatifler mi cıkar anlamıyorum..
Öncelikle çıkan falı bizlerle paylaştıgın için çok teşekkürler digerleri gibi sinsilik yapmıyosun. :) şuleye malesef baktırmadım. Hep pahalılara attım boş çıktılar şuleyi merak ettim acıkcası
Kızlar bana byv şule çıkmış. gayet de gerçekçi bir faldı yağ bal değildi. Başka baktıran var mı?
Şule bir arkadaşıma çıkmamış. Aynı arkadaşım byv sevilayı beğenmiş. Kafanıza göre akın arkadaşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?