Binnaz Abla

kızlar kafamdaki şerefsiz için engeli kaldırcak dedi dediği tarıhte engeli kaldırdı ayrıcada huma sesliye gecmiş çıkanda var cıkmayanda ama fıruzeye baktırdıgıma pişman oldum

Kızlar bana byv şule çıkmış. gayet de gerçekçi bir faldı yağ bal değildi. Başka baktıran var mı?

sule hangi sitedeydi? ya bide buraya yazmaya dilim varmıyor ama su falsepetinde gizeme baktırmısım ve malesef onun ki cıkmıs yaa :/ demin dinledim de...buraya cıkmadı bilemedi fln yazmıstım..özür diliyorum valla ama hep negatifler mi cıkar anlamıyorum..

Kızlar bana byv şule çıkmış. gayet de gerçekçi bir faldı yağ bal değildi. Başka baktıran var mı?
Öncelikle çıkan falı bizlerle paylaştıgın için çok teşekkürler digerleri gibi sinsilik yapmıyosun. :) şuleye malesef baktırmadım. Hep pahalılara attım boş çıktılar şuleyi merak ettim acıkcası

Byv de panpa

Şule bir arkadaşıma çıkmamış. Aynı arkadaşım byv sevilayı beğenmiş. Kafanıza göre akın arkadaşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…