Binnaz Abla

Kızlarr falsepetinde kimler iyii biliyosanız ve söylemiyosanız darılırımmm valla ( pınar pamukçu, cennet vs yeni kşiler gelmiş? Denediniz mi lütfen cevap
Ben Firuzen i denedim memnun kaldım verdiği seanslar ile değişimi fark ettim :) Gelecek hakkında söyledikleri çıkacak mı bakalım

Şimdi arkadaşlar Binnaz Abla'da astroloji bakanlara bayım bayım bayılanlar olmuş. 300 TL vereceğim bu insanlar kim diye sordum google. Tanıyan bilen yok. Bu kadar uzman kişiler takma isimle binnaz da astroloji bakıp paranın 3 de 2 sini de binnaz abla'ya mı bırakıyor. 300 TL vereyim tamam ama adı sanı sitesi birşeysi belli olsun.... Binnaz ablanın düzmece tanıtım profilleri ile doğruluğu tartışılır yorumlarına o parayı neden verelim sorusunun cevabını bilen var mı ?

Kahinvangaya attım 2 ay baktırma sonra 2 günde 2 fal at ,kendime not :dur artık dostum:))).Ayda 1 cafe falcısı limitim var cici baktırıyordun önümüzdeki ay hiç baktırmıcam.

Bence 300 tl leri biriktir hakketen ismi olan canlı kanlı bir astroloğa baktır.

Astroloji hic ilgimi cekmez benim burda konusulunca gittim baktim aman Allahim tam tamina 239,99 € (yurtdisindakiler icin).

Başka kimler peki? katinada mesela?

ben kart baktirmayi sevmiyorum pek ama yeni baktirmama ragmen Asenat basarili bir yorumcu birde Hüma ama onunda pembeci oldugu söylentileri dolasiyor ortalikta. :)

yanliz her ikisinede sadece birer kere baktirdim. Benim sevdigim bana fallari cikan bir yorumcu vardi belki 2-3 senedir baktiriyorum ama malesef son 3 fali tutmadi hatta son fali hayal kirikligiydi yine baktirirmiyim bilmiyorum.

az önce falsepetini kurcalarken yener diye birinin profil sayfasını gördüm. sayfa tamamen hüma'dan araklama. sadece gitmiş arap kökenli olmayı arabistan kökenli olmayla değiştirmiş. aynı zamanda falalemde bektaş kutluk ismiyle bakıyor ben orda boşluğuma gelip atmıştım iğrenç bakıyor. sadece burç yorumu yapmıştı haberiniz olsun

Kahinvanga olumlu konusmus Serkanla paralel konusmus cok detay yok genel konusmus bence byv de bir kisi var .kahinvanganin ve serkanin farkli konustugu kisi varmi ikisinede baktirinca?

Acaba kimdir kimdir ?

Selam kızlar ...
Kamu spotu yapayım bildiğim bir şey var...
Sizlere söylemek boynumun borcudur efenim...
Bir yolun varda kii ASİYE bildiginiz kopyala yapıştırıcı çıkmış maalesef...
Arkadaşıma arkadaşının falını noktasına virgulune göndermiş..
Oysa kii ilk falları iyi olduğu için tekrar gidilmiş...
Demek ki ilk fallari da kopyala yapıştır..
Dedigim gibi arkadaşım söyleyince size de bildireyim dedimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…