- 23 Ağustos 2012
- 52.023
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.444
- 898
Canım sonucumu bildi şule detayları da bildimi bence gidişatı detaylarıda bilmesi önemli ya çıktı dememiz için :)
Otekidunyali meriç diye bi kızevet evet ben de ondan gorup baktırmıstım..neydi adı sarısın bi kız..bulursam yazarım
Ben Firuzen i denedim memnun kaldım verdiği seanslar ile değişimi fark ettim :) Gelecek hakkında söyledikleri çıkacak mı bakalımKızlarr falsepetinde kimler iyii biliyosanız ve söylemiyosanız darılırımmm valla( pınar pamukçu, cennet vs yeni kşiler gelmiş? Denediniz mi lütfen cevap
Meriç keskin mi :)evet evet ben de ondan gorup baktırmıstım..neydi adı sarısın bi kız..bulursam yazarım
Hahahah firuzenin bana baktığı falı buraya bile kopyalayıp yapıştırayım isterseniz 30 lira verdim bide aynı fal bakkalda 10 kuruşBen Firuzen i denedim memnun kaldım verdiği seanslar ile değişimi fark ettim :) Gelecek hakkında söyledikleri çıkacak mı bakalım
Şimdi arkadaşlar Binnaz Abla'da astroloji bakanlara bayım bayım bayılanlar olmuş. 300 TL vereceğim bu insanlar kim diye sordum google. Tanıyan bilen yok. Bu kadar uzman kişiler takma isimle binnaz da astroloji bakıp paranın 3 de 2 sini de binnaz abla'ya mı bırakıyor. 300 TL vereyim tamam ama adı sanı sitesi birşeysi belli olsun.... Binnaz ablanın düzmece tanıtım profilleri ile doğruluğu tartışılır yorumlarına o parayı neden verelim sorusunun cevabını bilen var mı ?
Vereceğimden değil de merak ettim. Verecek olsam bile Binnaz'a verilmez zaten...Bence 300 tl leri biriktir hakketen ismi olan canlı kanlı bir astroloğa baktır.
Çünkü twitter fenomenlerine viral yaptırmışlardı yoksa sitenin hiçbir numarası yokOtekidunyali meriç diye bi kız
Şimdi arkadaşlar Binnaz Abla'da astroloji bakanlara bayım bayım bayılanlar olmuş. 300 TL vereceğim bu insanlar kim diye sordum google. Tanıyan bilen yok. Bu kadar uzman kişiler takma isimle binnaz da astroloji bakıp paranın 3 de 2 sini de binnaz abla'ya mı bırakıyor. 300 TL vereyim tamam ama adı sanı sitesi birşeysi belli olsun.... Binnaz ablanın düzmece tanıtım profilleri ile doğruluğu tartışılır yorumlarına o parayı neden verelim sorusunun cevabını bilen var mı ?
GEYSU TELWE DE Mİ?Dün itibariyle Geysu'nun falının bir kısmı çıkmış oldu ama asıl kısıma gelmedik bakalım ne olacak?
GEYSU TELWE DE Mİ?
Başka kimler peki? katinada mesela?evt Tellwede ben geyunun kahvesini cok begeniyorum
Başka kimler peki? katinada mesela?
Acaba kimdir kimdir ?ben kart baktirmayi sevmiyorum pek ama yeni baktirmama ragmen Asenat basarili bir yorumcu birde Hüma ama onunda pembeci oldugu söylentileri dolasiyor ortalikta. :)
yanliz her ikisinede sadece birer kere baktirdim. Benim sevdigim bana fallari cikan bir yorumcu vardi belki 2-3 senedir baktiriyorum ama malesef son 3 fali tutmadi hatta son fali hayal kirikligiydi yine baktirirmiyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?