Binnaz Abla

evet zamanı tutturamıyor, ama dedikleri çıkıyor. tabi enerjisi uyuşanla diyelim.

üyeliğin silinse bile okuyorsundur eminim...kız veya erkek olman duyduğun acıyı değiştirmez hepimizin hissiyatı aynı.
perstar benim paralel evrendeki ruh eşim olduğundan mütevellit aklımdan geçenleri yazmış...
terkedilen kız eskisinden daha kırılgan olur bir sonraki sevgiliye daha çok sığınır bazen hakettiğinden çok değer verir büyütür...
terkedilen erkek ise asla eskisi gibi olamayacaktır...benim erkek arkadaşım da kendisini terkeden bi kız yüzünden ne bana inandı ne benim onu GERÇEKTEN sevdiğime. o arkasını dönünce terkedeceğimi sandı ben aylaaaardır başkasına bakamıyorum.
her neyse senden ricam lütfen ama lütfen bundan sonra karşına çıkacak kıza ADAM gibi davran yine değer ver hiç haketmeyenlere verdiğimiz değeri nedense hakedenlerden esirgiyoruz yapma bunu...kimseden alma hıncını ne seni askerdeyken bırakan kıza kin besle ne de bundan sonra seni gerçekten sevecek kızdan al intikamını.

bende tarota inanmıyorum, çokta iyi bakabileni göremedim sanal alemde. Kart falında katina en doğru bilgileri veriyor bence.

Birde şu taygunu merak ediyorum. denk gelirsem baktırabilirim.

Kyubii bayan olcagini hicbirimiz tahmin edemezdik . Bayanlarin ne kadar aci cekecegini ,cektigini artik anlamissindir ama isin kötü tarafi sanirim aci cekmeyen birisine rastlamissin. iliskin icin pek yorum yapmak istemem ama hayatimizi biz yönlendiriyoruz falcilar ne derse desin onlar sadece haberci sayilir ve her haber de dogru cikmayabiliyor. Fazla zorlamamakta fayda var diye düsünpyorum sana deger veren insan seni birakmayi bir an olsun düsünmezdi bu bakimdan yoluna bakmani ve bundan sonra daha mutlu bir hayata adim atmani dilerim :) Seni burda tanidigimiza sevindim her ne kdr uzaklastirilcak olsanda ..

canımsın benim gussmat..sanırım bu acının tek reel sonucu, burada senin gibi yüreği tertemiz insanlar tanımam olacak..

selam arkadaşlar.. erkek arkadaşımla ayrılıp barışıyorduk .. yine ayrıyız.. salatı tefriciye başlamıştım.. 3000 e yakın biraz mesajlaştık..ondan bir adım geldi ama istediğim gibi değildi.. yine suskunluğa büründük.. şu an 3400 lerdeyim.. akşam rüyamda gezip eğlendiğimizi arkadaşlarla bir ortamda buuştuğumuzu, konuştuğumuzu gördüm.. rüyada işaret alınır diyorlar ya.. Bu arada Rezzan abla ve Mert Reikiye fal atmıştım.. İkisinin de verdiği tarihler aşağı yukarı aralık sonunu gösteriyor ( görüşme , barışma anlamında ).. sizden de yorum almak istedim..

Reikiye 3-4 defa benfe baktirdim gecmis cok iyiydi gelecegi bilmiyorum

Geçen bana Hoennir haliyle baktığı bişey çıktı.İnşallah geriside gelir.Yalnız içinde olduğun durumu ve geçmişi biliyo ya, yani epeyde detaylı biliyor üstelik.Şaşırtıyo beni her defasında bu kadarını beklememiştim ondan.

Ben kendi baktırdıklarımdan ve üzerinden geçen zamandan yola çıkıyorum,Rezzan ablanın falları bana çıkmadı ancak burda ondan memnun pekçok kişi var.Mert in bir söylediği ;daha doğrusu aldığım tek bir haberle iki söylediğini yaşamış oldum.Diğer söylediklerine zaman var.înşallah sende ikiside tutturur.Paralel bi zaman verdiği ikisininde zaten çıkarsa ikiside bilmiş olucak ,inşallah karavan...

ben bu kyuubi den bir kıllanmıştım zaten. telvede fal sayfası açtığını muhabbeti yaptı burda. hatta sordum hangi isim belkide sana baktırmışızır diye. Tık yok! cevap yok! falcı olabilir diye düşündüm, sonra aman banane neyse ney... burayı falcıların takip ettiğide ispatlandı zaten.. sonra birden hayat hikayesini anlatmalar, falan filan. kızlar, o kız gibidir bu konularda düşüncelidir demesinden erkek olması hissiyatı oluştu bende. Onun erkek ya da bayan olmasının önemi yok, önemli olan dürüst olabilmek!

günaydın kızlarrrrr mutlu mutlu fal haberlerimiz olsun inşallah

Bu da benim kurtulmuş halim zaten Selinax cım :) bende rekor günde 7 :) çok şükür ben de bıraktım artık o tutkunluğu..

ben 3-4 günde bi atoyordum sonrada bu kadar çok baktırdığım için olacaksada olmuyor diyordum:)))) demekki alakası yokmus

evet zamanı tutturamıyor, ama dedikleri çıkıyor. tabi enerjisi uyuşanla diyelim.

Ayyyy bilemedim, tekrar mi baktirsam ?

Taa Haziran'da baktirdim, bakalim bir de aralik-ocak gibi baktiririm . Tarot yorumlarinda birkac kisiden dedikleri hep cikiyor gibi bir yorum gordum, kanima girdiler simdi

Son düzenleme:
ayyyy bilemedim, tekrar mi baktirsam ?

Taa haziran'da baktirdim, bakalim bir de aralik-ocak gibi baktiririm .

hazirnda baktırmıssı canım tekrar bi dinlesene yasadıkların var mı...:) ben bi kısmını yasadım ancak elif geçmişe dair yorum yapmıyor hep şuankı durumun ve geleceği kapsıyor yorumları

Ayyyy bilemedim, tekrar mi baktirsam ?

Taa Haziran'da baktirdim, bakalim bir de aralik-ocak gibi baktiririm . Tarot yorumlarinda birkac kisiden dedikleri hep cikiyor gibi bir yorum gordum, kanima girdiler simdi

meğer binnazda fal sayfada 1 hafta kalıyormuş, sonra siliniyormuş bilemedim tabi. o yüzden dediklerini bir yerede not alamamıştım. Ama aklımda kalanlar var. dediklerinden çıkanlar olmuştu. bende mevcut durumu detaylı çok iyi bilmişti o zaman. sonra telve de 3lira 5 lira fallara kayınca unuttum gitti. neyse toparlanayımda ona da bir el atarım

bu arada taygun ne ara fal almış. jet hızıyla

Son düzenleme:
hazirnda baktırmıssı canım tekrar bi dinlesene yasadıkların var mı...:) ben bi kısmını yasadım ancak elif geçmişe dair yorum yapmıyor hep şuankı durumun ve geleceği kapsıyor yorumları

Ben astro baktirdim, ve ne zaman evlenicem diye sormustum. O da Kasim'da yeni biriyle tanisip , bu yaz evlenecegimi soylemis. Evlenme cizgim gelecek yil ortasinda basliyormus.

Buraya kadar tutan hicbir sey yok bence.O zaman hoslandigim adamdan (hala hoslaniyorum) bahsetmemis , ben yeni bir tanisma goruyorum demis. Evlenme yasi da hikaye bence.

Yani ne zaman tuttu, ne de olaylar. Gariptir ki, o zaman bana fal bakan herkes Kasim'da bir iliskiye baslayacagimi soylediler, yeni biriyle veya bununla. Ben de herkes israrla soyleyince Kasim'in ugurlu olacagina inandim, hicbir halt olmadi

Cezzve'de bedava fali yakalayan tek ben miyim, 1 degil hem de 2 tane atmistim Ikisi de geldi, bence hic fena degiller.

Tarot mu katina mi baktirdin kiz

Astrosu burc yorumuydu zaten, nokta atisi yoktu. Belki astroya guzel bakamiyordur, tarot/katina baktirmaya karar verdim.

Son düzenleme:
Tarot mu katina mi baktirdin kiz

Astrosu burc yorumuydu zaten, nokta atisi yoktu. Belki astroya guzel bakamiyordur, tarot/katina baktirmaya karar verdim.

katinaydı. astrosuna baktırmadım. zaten astro baktıramıyorum.

sen tayguna ne baktırmıştın?? dediklerini yaşadın mı, yoksa şuanki durumumu bildi?

Son düzenleme:

açıkçası fal konusunda bi dönem eliften baska kimseye gitmiyordum ancak her baktırdıgım falda zamanları uzatması eylül arkasından ekimarkasından kasım en son aralık demesi beni kuşkuya düşürdü çünkü benim inancıma göre herseyin ilahi bir zamanı vardır değişmez.. ama inkar edemem yorumlarıdan yaşadıklarımda var ayrıca rezzan abla ile çok uyusuyor yorumları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…