Binnaz Abla

diğerleri dediğin ne canım başka fallarıma mı :26::26:

Diger kizlarin fallarina

Sana tutturursam diger kizlarin da fallarina bakmak istiyorum, Kahin Cherry olarak hizmete basladim. Yeter para verdigimiz, kendi isimizi kendimiz yapalim derim

Iskambil bakmayi biliyorum, tarot vs cok enerji cekiyormus. Bir de Ronesans'tan kalma bir ayna fali gordum, belki denemeliyiz.:2: Bu isi yapan abi meleklerle konustugunu iddia ediyormus, bana oyle geldi ki bizim 3 harfliler bunu melegiz diye kandirmislar Kendi icadi melek alfabesi de varmis, ismine enokyan deniyor.

Son düzenleme:
Vallaha bu yorum bizim meşhur prensesin ikizine ait herhalde...

Vallaha bu yorum bizim meşhur prensesin ikizine ait herhalde...

iyi olur canım ya

bencede bıtanem :) boyle ınsanlarla uğraştıkalrını dusununce utanıyorum valla baktırmaya :))

Falcılıkta zor iş,bir sürü insanın farklı psikolojisi..Dediğin gibi seninde bak neler neler var baktıranlar arasında.Neyse bizim gibi müşterilerin kıymetini bilsinler bari.Tek soru sorup susup oturuyoruz.

ya ben bu fallardaki byü yada uğursuzluk şeylerine inanmıyorum.yani tamam insanın 6.hissi kuvvetlidir hissedebilirsin buna inanıyorum ama mesela tarotta işte kartları başkasına verirsen başına kötü bir olay gelirmiş yada buna benzer başka şeyler.bence bunlar tamamen bizim psikolojimizle alakalı yani ben şimdi tarot kartlarımı başkasına verdim diye başıma birşey geleceğini düşünüp gelsin diye beklersem gelir zaten ben böyle düşünüyorum.o melekleri çağırma falanda işin reklamı 3 harflilerle falan irtibat kuranlar varmış olabilir ama öyle şeyleri de sevmiyorum.şahsen insanlarla iletişim kurmaktan yanayım birde kedileri seviyorum bir kedim olaydı iyiydi

Iskambilde aksama gorucez 6ci hissimi

Ahahahhah Adamlarla yeterince iletisim kursaydik bunca parayi dokmezdik, ben de iletisimden yanayim

Son düzenleme:

Tarot,katina,iskambil hiçbirinin negatif etkisine bende inanmıyorum.Dediğin doğru öyle düşünürsen öyle olur zaten.

Ayyy yine cok guldum yavrum bizim uc harfliler melegiz diye kandirmis)))))))))) bende istiyorumm fal )))

Kızlar burda mutlaka baktıran olmuştur ama hiç yorumunu hatırlamıyorum.Fal atmıştım ,dinledim kişi analizini iyi yapıyor,olumlu olumsuz söylüyor,zaman konusunda başarılı olduğunu söyledi ama sevdiğim tarafı hiç iddiası yok.Yanılma payı olabilir diyerek +3haftada üstüne koydu.Samimi yorumu var.Baktıranlaarr görüşleriniz,tecrübeleriniz???

Baktırmıştım, hatırlıyorum. aynen kişilik analizinde çok iyi. zaman konusunda bende başarı sağlayamamıştı :44: ama mevcut durumu bilmesi, karşı tarafı çok iyi tanıyormuş gibi anlatması baya beğenmiştim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…