açıkçası fal konusunda bi dönem eliften baska kimseye gitmiyordum ancak her baktırdıgım falda zamanları uzatması eylül arkasından ekimarkasından kasım en son aralık demesi beni kuşkuya düşürdü çünkü benim inancıma göre herseyin ilahi bir zamanı vardır değişmez.. ama inkar edemem yorumlarıdan yaşadıklarımda var ayrıca rezzan abla ile çok uyusuyor yorumları...
elifin zaman konusunda problemi var sadece. evet rezzan abla ile yorumları uyuşuyor..yorumlama tarzıda benziyor zaten.
sen her seferinde katina mı baktırdın? yoksa diğerleri de var mı?
canımsın benim gussmat..sanırım bu acının tek reel sonucu, burada senin gibi yüreği tertemiz insanlar tanımam olacak..
aynen öyle canım bir kaç sağlam dost edindim burada biri de sensin...
ne yapacağımı bi bilsen perstar :) bi gaz verdi falcılar bu ara dualarına ihtiyacım var bebeğim
hazirnda baktırmıssı canım tekrar bi dinlesene yasadıkların var mı...:) ben bi kısmını yasadım ancak elif geçmişe dair yorum yapmıyor hep şuankı durumun ve geleceği kapsıyor yorumları
Canım Elif bende geçmişe bir iki değinmişti.Ama alâkası olmayan bir geçmîşe yolculuk yapmîştı.Anda da çook sıradan ,ben de sana o kadar tahmin ederim eminim ki ama fal denilen şey tuhaf ,bak sen yaşamışsın söylediklerini inşallah diğerleride şayet güzel şeylerse sana çıkmasını dilerim.
katinaydı. astrosuna baktırmadım. zaten astro baktıramıyorum.
sen tayguna ne baktırmıştın?? dediklerini yaşadın mı, yoksa şuanki durumumu bildi?
dedikleri icin bir sure daha var, yeniyili soylemis.
Hem katina hem astro baktirdim. Cikarsa suraya borazanla ilan edicem
Bu arada mertin kahvesini tekrar dinledim. Bana bakan bir erkek var diyip tarif etmis, 1.82 boylarinda kumral demis. 1.82 yi nerden anlamis, bu nasil bir cikarim, aklima geldikce guluyorum.
ayyy çok güldüm 1,82 birde uzunboylu falan dese tamam :))))) direk 1,82 cesurca bir yorum:))))
kim oldugunu fark etmiyorsun, etmeyeceksin demis. Ayol 1.82lik adami nasil fark etmeyeyimFark etmeyecek olmama guvenip nokta atisi yapti belki de Dinleyip dinleyip guluyorum
Evet hakikaten etkilenmemek imkânsız.Hayat malesef herkese adil davranmıyor.Kimi böyle bi damla mutluluğun peşinden koşar,kimi hayata başlarken herşey ayağına gelmiş olarak şanslı ve avantajlı doğar.Yinede olumsuz düşünmeyelim kòtüyü yaşamayalım derim.Her ne kadar bazen bunu yapmak zor olsada...güzel şeyler söyledi canım..dün bi arkadasımızın paylasımından sonra ne fal baktırmak geliyor içimden nede baktırdıklarıma inanmak..o kadar dağıldım bugün. bütün içimdeki umut gitti...sanki aynılarını birgün bende yaşayacağım gibi hissetmeye başladım:26::18:
Evet hakikaten etkilenmemek imkânsız.Hayat malesef herkese adil davranmıyor.Kimi böyle bi damla mutluluğun peşinden koşar,kimi hayata başlarken herşey ayağına gelmiş olarak şanslı ve avantajlı doğar.Yinede olumsuz düşünmeyelim kòtüyü yaşamayalım derim.Her ne kadar bazen bunu yapmak zor olsada...
1 defa astroloji yaklasık 15 defa katina...:)))))
owwbir kişiye 15 katina, rekor sende sanırım
Evet hakikaten etkilenmemek imkânsız.Hayat malesef herkese adil davranmıyor.Kimi böyle bi damla mutluluğun peşinden koşar,kimi hayata başlarken herşey ayağına gelmiş olarak şanslı ve avantajlı doğar.Yinede olumsuz düşünmeyelim kòtüyü yaşamayalım derim.Her ne kadar bazen bunu yapmak zor olsada...
Kim oldugunu fark etmiyorsun, etmeyeceksin demis. Ayol 1.82lik adami nasil fark etmeyeyimFark etmeyecek olmama guvenip nokta atisi yapti belki de Dinleyip dinleyip guluyorum
canım mesaj kutun dolu mesaj atamıyorum
Temizledim sekerim, buyur . Memnun kalirsan digerlerine de bakicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?