Binnaz Abla

elifin zaman konusunda problemi var sadece. evet rezzan abla ile yorumları uyuşuyor..yorumlama tarzıda benziyor zaten.

sen her seferinde katina mı baktırdın? yoksa diğerleri de var mı?

Son düzenleme:
elifin zaman konusunda problemi var sadece. evet rezzan abla ile yorumları uyuşuyor..yorumlama tarzıda benziyor zaten.

sen her seferinde katina mı baktırdın? yoksa diğerleri de var mı?

1 defa astroloji yaklasık 15 defa katina...:)))))

canımsın benim gussmat..sanırım bu acının tek reel sonucu, burada senin gibi yüreği tertemiz insanlar tanımam olacak..

aynen öyle canım bir kaç sağlam dost edindim burada biri de sensin...
ne yapacağımı bi bilsen perstar :) bi gaz verdi falcılar bu ara dualarına ihtiyacım var bebeğim

aynen öyle canım bir kaç sağlam dost edindim burada biri de sensin...
ne yapacağımı bi bilsen perstar :) bi gaz verdi falcılar bu ara dualarına ihtiyacım var bebeğim

içinden bi ses " yap, denemey değer" diyorsa, denemeye değerdir canım benim.. Dualarım seninle ...

hazirnda baktırmıssı canım tekrar bi dinlesene yasadıkların var mı...:) ben bi kısmını yasadım ancak elif geçmişe dair yorum yapmıyor hep şuankı durumun ve geleceği kapsıyor yorumları

Canım Elif bende geçmişe bir iki değinmişti.Ama alâkası olmayan bir geçmîşe yolculuk yapmîştı.Anda da çook sıradan ,ben de sana o kadar tahmin ederim eminim ki ama fal denilen şey tuhaf ,bak sen yaşamışsın söylediklerini inşallah diğerleride şayet güzel şeylerse sana çıkmasını dilerim.

güzel şeyler söyledi canım..dün bi arkadasımızın paylasımından sonra ne fal baktırmak geliyor içimden nede baktırdıklarıma inanmak..o kadar dağıldım bugün. bütün içimdeki umut gitti...sanki aynılarını birgün bende yaşayacağım gibi hissetmeye başladım:26::18:

katinaydı. astrosuna baktırmadım. zaten astro baktıramıyorum.

sen tayguna ne baktırmıştın?? dediklerini yaşadın mı, yoksa şuanki durumumu bildi?

Dedikleri icin bir sure daha var, yeniyili soylemis.

Hem katina hem astro baktirdim. Cikarsa suraya borazanla ilan edicem

Bu arada Mertin kahvesini tekrar dinledim. Bana bakan bir erkek var diyip tarif etmis, 1.82 boylarinda kumral demis. 1.82 yi nerden anlamis, bu nasil bir cikarim, aklima geldikce guluyorum.

ayyy çok güldüm 1,82 birde uzunboylu falan dese tamam :))))) direk 1,82 cesurca bir yorum:))))

ayyy çok güldüm 1,82 birde uzunboylu falan dese tamam :))))) direk 1,82 cesurca bir yorum:))))

Kim oldugunu fark etmiyorsun, etmeyeceksin demis. Ayol 1.82lik adami nasil fark etmeyeyim Fark etmeyecek olmama guvenip nokta atisi yapti belki de Dinleyip dinleyip guluyorum

kim oldugunu fark etmiyorsun, etmeyeceksin demis. Ayol 1.82lik adami nasil fark etmeyeyim Fark etmeyecek olmama guvenip nokta atisi yapti belki de Dinleyip dinleyip guluyorum

ayy yerinde olsam şekerim elime bi metre alır etrafımdaki uzun boylu adamların boyunu ölçerim:))))

Evet hakikaten etkilenmemek imkânsız.Hayat malesef herkese adil davranmıyor.Kimi böyle bi damla mutluluğun peşinden koşar,kimi hayata başlarken herşey ayağına gelmiş olarak şanslı ve avantajlı doğar.Yinede olumsuz düşünmeyelim kòtüyü yaşamayalım derim.Her ne kadar bazen bunu yapmak zor olsada...

inşallah canım yürekten seven herkes mutlu olsun.....

Dün girmedim şimdi bakıyorum bizim kalbi kırık küçük kız Kyuubi erkek çıkıverdi..

Açıkçası meslek gereği durumlara şüpheli yaklaşan biri olarak, Kyuubi'nin anlattığı aşk hikayesinin
tamamen uydurma olabileceğini düşünüyorum..
Tabii bunu niye yapmış olabilir sorusunun pek çok cevabı olabilir.
Kyuubi acaba bir falcı mıydı sorusu bu topic için en önemlisi olsa gerek...

Falcı ise ve Kyuubi ile özelden dertleşenler varsa bu şüphe iyice artar tabii..
ve acaba gerçekte erkek miydi yoksa kadın mı ?
hepsi birer soru işareti...

dn ne paylaştılarki bu topiktemi merak ettim:26:

kızlar kızlar ben merte bu kadar meshur degılken baktırdım galıba ve bgn actım falı dınledım bana hıc oyle canım cıcım dememış hatta dertleşir gıbı anlatmış ve soyledıgı bısey cıkmış o kadar cok fal baktırıyorz kı gercı kendı adıma konışıyım artık karman corman oldu hepsıı

sevval hanıma gelınce ben kahve falına ılk baktırdıgımda bana harf falan vermıştı ve cok onemlı bıseyle ılgılıydı bılmıştı ama dun yolladım ve acıkcası begenmedım bu arada su asağdakı yorum mertın fal yorumlarından hhahah bunedır ya kım yazdı bılemem tabi ama bız herseyımızı fallra baglayıp napıyoruzz allah askına onlarda ınsan o oyle olucakmı boyle olucakmı bazen bende yapmısımdır ztn fal baktırmanın amacı budur ama dozunu kaçırdıgımız an zararı bıze ve o ınsanlarada acımaya başladım =))

-yakın çevremdeki bu bayan? iş yerimde bir bayan mı yoksa? hani geçmişimden tartışmalı biriyle mi tartışcam okuldan mı sizce? bu çok önemli benim için bu sorunun cevabı ?? teşekkr ederim cnm kutlaman için :)sağol bu arada bu defa kartlara sormadınız?:))yeni eminle ben inŞAllah evlenir mym :)) ya ben hoşlandım ondan napıyım ama o yaklaşıyor heveslendiriy..soruma cvbını bekliyorum cnm u arada 5 dk da olsa faceye eglir msn lütfen dk da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…