Binnaz Abla

Kızlar ya yok mu şöyle bildiğiniz ölüyü dirilten cinsten aşırı aşırısı etkili dilek duaları ya bilen varsa allah aşkına özelden yazsa bana ne güzel olur biliyorum hiç sırası ve konusu değil ama valla bu fallardan bıktım artık

Kahinvanga olumlu konusmus Serkanla paralel konusmus cok detay yok genel konusmus bence byv de bir kisi var .kahinvanganin ve serkanin farkli konustugu kisi varmi ikisinede baktirinca?
Kahinvangaya tam dört yaz önce daha telvedeylen baktırmıştım hayatımda kimseyi istemiyorum derslerime odaklanmak istiyorum nasıl olacak gibi genel bi soruydu hayatına kimsryi almayacaksın idealist bi yıl olacak bik bik saçmaladı bi ay sonra sevgilim oldu bi yıl sürdü bütün bütlere de itina ile kaldım

zaten byv da falcialr arasinda paylasim yapildigi bircok kez tartisildi burada :)

Fama ile paslasiyor diyorlardi megerse hepsi paslasiyolarmis biraz serkan iyi aralarinda off iyi site ve iyi falci yok hepsi cop butun paralar sokaga gidiyor yazik yaaww. .Binnazabla pembeci tellwede kalite yok byv da da paslasmalar sozkonusu ,fal sepetinda sadece dise dokunur nesibe var onunda fiyati uctu .Bulursaniz haber verin.

nesibe de burdaki yazıları takip edip kim ne yazmıs gayet iyi biliyor, ordan yorum yapıyor, böyle bir falımı ve sonrasında bana fal bakarken burda yazdıklarımdan ötürü baya laf sokmustu. demek ki ip adresimden ismimi falan bulabiliyor demiştim!! (daha önce burda anlatmıstım hatırlayanlar olabilir) bi daha da baktırmam dedim..

Nefs kız ciddi misiinn?? ay bana baktıgı vadeler falan da o fallarla aynı mı acabaa? kontrol etsek belki benimkide kopyala yapıstır ...hay allaam yaa..güven sıfır.. elde var sıfır.. en sonunda KENDIM SİTE ACIP fal bakmaya baslıycam hepinizi de çagırcam kendi falcımızı kendimiz bulcaz..yeter vallahi

bence de 2 si aynı baktırmadım ama prof fotoları çok benzer + tellwdeki ay adam da o , diğer 2sinde yengecliğinden bahsetmiş, bu tellwede de yengecin gezegeninden isim bulmus bence prof foto yine çok aynı :)

ben hic serkana, semaya, famaya falan hic baktirmadim zaten mayistan beri byv baktirmiyorum. Falsepetinde en son venusu baktirmisim yillar önce. Haklisin tellwe asiri kalabalik bir site. Binnazada hep baktirmiycam dedim ki yurtdisindakileri masallah akililar euro üzerinden harika fiyatlar biciyor ama merakima yenik düsüp 3-5 kisiye baktirdim ama mesele keske Asenata daha önceleri yakaladigimda baktirsaymisim diyorum cünkü tarzini ve enerjisini sevdim yorumundan önce. Fali cikar cikmaz ama o yoruma verdigim paraya mesela "acimadim". Suan merak ettigim her falciyi denedim artik fali gönderdigimde kendimi iyi hissetiklerime giderim.

bence de 2 si aynı baktırmadım ama prof fotoları çok benzer + tellwdeki ay adam da o , diğer 2sinde yengecliğinden bahsetmiş, bu tellwede de yengecin gezegeninden isim bulmus bence prof foto yine çok aynı :)

aynı kişi olduğunu sanırım kendi de inkar etmiyor ya da bizim gibilerin gözünden kaçmayacağını anlamayacak kadar tecrübesiz bir ara altında instagram face adresleri yazıyordu orda direk bektaskutluk olarak yazmıştı şimdi silmiş sanırım. ama tanıtım yazısı hümanın birebir aynısı, millet de harikasın diye yorumlar yapmış sorun benim falda mıydı dedim ama macaron da baktırmış ona, o da rezaletti demişti. benim falda ne nokta atışı, ne olay ne gelişme ne de tarih vardı anca burç yorumu yapıp "herşey çok güzel olacak çok güzel" demişti

birkac kisiye cikmisti ama asiyenin fali. Ben iki kere baktirmistim ikisi birbirine zitti o yüzden sogudum kendisinden zaten cikmadida bana.

V vaselin
Aynen canım birebir aynısı...
İşin tuhaf tarafı kadının ilk falları iyiymiş.
Zaten o yüzden arkadaş baktirmis bide tavsiye ediyoruz yaa birbirimize işte öyle çıktı ortaya..
Bence online atilacaksa çok Seçici olmak lazım...

birkac kisiye cikmisti ama asiyenin fali. Ben iki kere baktirmistim ikisi birbirine zitti o yüzden sogudum kendisinden zaten cikmadida bana.
Belkii iyi bir falcıdır baktığı zaman...

Ama bakamadıgi zaman hopppp kopyala yapıştır hiç etik değil...

Bekletse daha yeğdir...

Belkii iyi bir falcıdır baktığı zaman...

Ama bakamadıgi zaman hopppp kopyala yapıştır hiç etik değil...

Bekletse daha yeğdir...

aynen haklisin vallahi benimde begendigim bir falci degildi zaten kendisi ama baktigindada cikabilir yani. Ben burayi okumadan önce zaten byv da paylasim yapildigini falan hic tahmin etmiyordum.

ARtik deneye yanila "güvendigin" birkac kisiye baktiracaksin. Ama sonrada bir falciya cok s1k gdicince olay tavsiyeye dönüyor (her falcida degil)

Nehiri yakaladım fotoları yükledim sorumu yazdım sonra gittim telefon numaramı yanlış yazdım ahahahah çevrimdışı oldu sonra çok salağım nehir tekrar gel 5 dakikalığına lütfen
Nehir iyi mi ki nasıl bende bugün yakaladım ama yollamadım :)

Asiye ye sasirmissiniz kizlar da biz aynisini hüma da yasadik. Su herkesin begendigi, cikani da cok olan huma. Bana tellwede heartfilia olarak attigi fali binnazda baska arkadasa huma olarak atmis. Kelimesi virgulu ayni.

Yani demem o ki; biz falcilara da fal severlere de güvenmemeyi bu sitede ögrendik.

Asiyeye hic sasirmadim. Birkac guvendigim arkadasim onerdi ama elim hic gitmedi. Ne diyeyim ülke toptan sahtekar olmus zaten. Bi bu piyasa olsa sukur diyecek konuma geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…