Kahinvangaya tam dört yaz önce daha telvedeylen baktırmıştım hayatımda kimseyi istemiyorum derslerime odaklanmak istiyorum nasıl olacak gibi genel bi soruydu hayatına kimsryi almayacaksın idealist bi yıl olacak bik bik saçmaladı bi ay sonra sevgilim oldu bi yıl sürdü bütün bütlere de itina ile kaldımKahinvanga olumlu konusmus Serkanla paralel konusmus cok detay yok genel konusmus bence byv de bir kisi var .kahinvanganin ve serkanin farkli konustugu kisi varmi ikisinede baktirinca?
Kahinvanga olumlu konusmus Serkanla paralel konusmus cok detay yok genel konusmus bence byv de bir kisi var .kahinvanganin ve serkanin farkli konustugu kisi varmi ikisinede baktirinca?
zaten byv da falcialr arasinda paylasim yapildigi bircok kez tartisildi burada :)
Fama ile paslasiyor diyorlardi megerse hepsi paslasiyolarmis biraz serkan iyi aralarinda off iyi site ve iyi falci yok hepsi cop butun paralar sokaga gidiyor yazik yaaww. .Binnazabla pembeci tellwede kalite yok byv da da paslasmalar sozkonusu ,fal sepetinda sadece dise dokunur nesibe var onunda fiyati uctu .Bulursaniz haber verin.
az önce falsepetini kurcalarken yener diye birinin profil sayfasını gördüm. sayfa tamamen hüma'dan araklama. sadece gitmiş arap kökenli olmayı arabistan kökenli olmayla değiştirmiş. aynı zamanda falalemde bektaş kutluk ismiyle bakıyor ben orda boşluğuma gelip atmıştım iğrenç bakıyor. sadece burç yorumu yapmıştı haberiniz olsun
Fama ile paslasiyor diyorlardi megerse hepsi paslasiyolarmis biraz serkan iyi aralarinda off iyi site ve iyi falci yok hepsi cop butun paralar sokaga gidiyor yazik yaaww. .Binnazabla pembeci tellwede kalite yok byv da da paslasmalar sozkonusu ,fal sepetinda sadece dise dokunur nesibe var onunda fiyati uctu .Bulursaniz haber verin.
bence de 2 si aynı baktırmadım ama prof fotoları çok benzer + tellwdeki ay adam da o , diğer 2sinde yengecliğinden bahsetmiş, bu tellwede de yengecin gezegeninden isim bulmus bence prof foto yine çok aynı :)
Selam kızlar ...
Kamu spotu yapayım bildiğim bir şey var...
Sizlere söylemek boynumun borcudur efenim...
Bir yolun varda kii ASİYE bildiginiz kopyala yapıştırıcı çıkmış maalesef...
Arkadaşıma arkadaşının falını noktasına virgulune göndermiş..
Oysa kii ilk falları iyi olduğu için tekrar gidilmiş...
Demek ki ilk fallari da kopyala yapıştır..
Dedigim gibi arkadaşım söyleyince size de bildireyim dedimm...
Kahinvanga bana bilememis subatta baktirdim
Bilememis patlamis,olmadi be sekerim .
Belkii iyi bir falcıdır baktığı zaman...birkac kisiye cikmisti ama asiyenin fali. Ben iki kere baktirmistim ikisi birbirine zitti o yüzden sogudum kendisinden zaten cikmadida bana.
Belkii iyi bir falcıdır baktığı zaman...
Ama bakamadıgi zaman hopppp kopyala yapıştır hiç etik değil...
Bekletse daha yeğdir...
Nehir iyi mi ki nasıl bende bugün yakaladım ama yollamadım :)Nehiri yakaladım fotoları yükledim sorumu yazdım sonra gittim telefon numaramı yanlış yazdım ahahahah çevrimdışı oldu sonra çok salağımnehir tekrar gel 5 dakikalığına lütfen
Hiç bilmiyorum ki ben de denemek için bekliyorum kaç gündür :)Nehir iyi mi ki nasıl bende bugün yakaladım ama yollamadım :)
Begenmiştim ama bnde patladı.. :/Nehir iyi mi ki nasıl bende bugün yakaladım ama yollamadım :)
Bende denedim firuzeni. Memnun kalmadımBen Firuzen i denedim memnun kaldım verdiği seanslar ile değişimi fark ettim :) Gelecek hakkında söyledikleri çıkacak mı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?