Binnaz Abla

Fal sitelerini inceledim site olarak fal sepetini sevdim ve en az 5 6 iyi falcisida var islerinde tecrubeli oldiklarini dusunuyorum yazili fallarida sevmiyorum sesli en guzeli karsi tarafi hissediuosun oteki turlu naptigi belli olmuuor

Ben Şu Anda şok oldum Hüma'ya..
Daha önce yazildiysa da gözümden kaçmış...
Hüma beğendiğim falcilar icindeydi..
Yuhhhh diyorum hakikaten bu online işi yaş kısacası...

SelAm kızlar ben dün binnaz da destan adaya tarot attım böyle rezil bir fal görmedim seçtiğimiz tarot kartlarının dörtü ters olumsuz kartlar ama kadın öyle Pembe Smart yorumlanır ki ben soruda başka birsey den bahsediyorum o kafasına göre yoRumlamis. Faldan soğudum.Su aşk tilsimlari telepati en azından insanın enerjisini yönlendiriyor.

hiç deneme. kadın bir fala bakarken bunun cevabı bu falda çıkmaz bunun için kahve at vs tarzı kendi reklamını yapıyor, dedikleri de çıkmadı
ya şimdi ben seni şey yapmış olmayayım ama kendisine 2 kere katina atmıştım.birincide bana güzel bir yorum yapmıştı.güzelden kastım akla uygun ve realist ol demiişti.2 ay kadar sonra tekrar attım bunda daha fazla begendim.ama 3.yü baya sonra atarsam atarım çünkü sık atarak saçmalatıyorum cok falcı harcadım bu şekilde oyzden atarsam fal sepetinden yagmura atarım sanırım ama ona da seneye falan durursa orda hala

kızlar fal sepeti firuzene fal attım ama daha önce baktırmadım,yakınlarda da falsepetinden başkasına atmıştım oyuzden başka biri olsun istedim .. pf firuzeni begenen begenmeyen?

Huma benim beklentiye girip dibe cokusumdu yordamiyla pembecilik yapiyor. O puanlari da nasil ama ya resmen oynuyo site sahipleri aslinda kahve festivali yuzlerine tukurmek icin firsatti

Nehiri de okuyorum birkactir ama bana anda hic iyi degildi gelecek henuz cikmadi ama saglik konusunda pembecilik iyice gicik ediyo !

Nehiri beğenenler var ama tarzı leş yani. Fal bakan komşu teyzeler gibi sürekli şekil benzetiyor ve " ben birini tarif ederim artık sen anlarsın o sevgilin mi beğendiğin mi" bana 4-5 ay önce bu tarz bakmıştı dün hadicanimsendee nin falını da öyle havada bıraktı. Zaten Türkiyede yaşıyoruz adam %60 esmer %30 kumraldır

kızlar byvde saraylı hanım nasıldır bide elif hanzade sölermisnz lutfen

Nehir iyi mi ki nasıl bende bugün yakaladım ama yollamadım :)

Bende tırt çıktı. Güncel bile çıkmadı. Çevremde bahsettiği kişiler yok, hiç alakası yok, ailem öyle değil, sorudan gittikleri ehh zaten yazıp sormuşum. Yola gitçen, yoldan gelcen , hadi ya çok enteresan

Çok heves etmiştim, tırt .

Kendini yücelttiği kadar yok.

Belkii iyi bir falcıdır baktığı zaman...

Ama bakamadıgi zaman hopppp kopyala yapıştır hiç etik değil...

Bekletse daha yeğdir...

İlk falı gayet iyiydi,

İkincisi ...Famagiller, "olması var"lı bir yorum.

Bence Asiye gitti, ilgi gören hesabını site kapatmadı, birileri yazıyor işte....

Kizlar is icin Afyon a geldim. Bir iki saatlik boslugum olacak. Var mi aramizda Afyonlu olan ve birini onerecek. Gelmisken deneyeyim

Ben Şu Anda şok oldum Hüma'ya..
Daha önce yazildiysa da gözümden kaçmış...
Hüma beğendiğim falcilar icindeydi..
Yuhhhh diyorum hakikaten bu online işi yaş kısacası...

Yazdik daha once hayatim. Vallahi ben de sok olmustum. Ustelik huma bana nerdeyse cikiyordu koseden dondu. (tabi copy past yaptigi fal degil) Yani ne gerek var bunlara.. Beklet, iade et ama su sahtekarligi yapma yani.

Bu arada nasilsin ne var ne yok iyi misin

Eski forum gunlerini ozluyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…