Asiye ye sasirmissiniz kizlar da biz aynisini hüma da yasadik. Su herkesin begendigi, cikani da cok olan huma. Bana tellwede heartfilia olarak attigi fali binnazda baska arkadasa huma olarak atmis. Kelimesi virgulu ayni.
Yani demem o ki; biz falcilara da fal severlere de güvenmemeyi bu sitede ögrendik.
Asiyeye hic sasirmadim. Birkac guvendigim arkadasim onerdi ama elim hic gitmedi. Ne diyeyim ülke toptan sahtekar olmus zaten. Bi bu piyasa olsa sukur diyecek konuma geldim.
ya şimdi ben seni şey yapmış olmayayım ama kendisine 2 kere katina atmıştım.birincide bana güzel bir yorum yapmıştı.güzelden kastım akla uygun ve realist ol demiişti.2 ay kadar sonra tekrar attım bunda daha fazla begendim.ama 3.yü baya sonra atarsam atarım çünkü sık atarak saçmalatıyorum cok falcı harcadım bu şekilde oyzden atarsam fal sepetinden yagmura atarım sanırım ama ona da seneye falan durursa orda halahiç deneme. kadın bir fala bakarken bunun cevabı bu falda çıkmaz bunun için kahve at vs tarzı kendi reklamını yapıyor, dedikleri de çıkmadı
Asiye ye sasirmissiniz kizlar da biz aynisini hüma da yasadik. Su herkesin begendigi, cikani da cok olan huma. Bana tellwede heartfilia olarak attigi fali binnazda baska arkadasa huma olarak atmis. Kelimesi virgulu ayni.
Yani demem o ki; biz falcilara da fal severlere de güvenmemeyi bu sitede ögrendik.
Asiyeye hic sasirmadim. Birkac guvendigim arkadasim onerdi ama elim hic gitmedi. Ne diyeyim ülke toptan sahtekar olmus zaten. Bi bu piyasa olsa sukur diyecek konuma geldim.
EvetGEYSU TELWE DE Mİ?
Nehir iyi mi ki nasıl bende bugün yakaladım ama yollamadım :)
Belkii iyi bir falcıdır baktığı zaman...
Ama bakamadıgi zaman hopppp kopyala yapıştır hiç etik değil...
Bekletse daha yeğdir...
İlk falı gayet iyiydi,
İkincisi ...Famagiller, "olması var"lı bir yorum.
Bence Asiye gitti, ilgi gören hesabını site kapatmadı, birileri yazıyor işte....
yaaa alemsinnn süperrr olmuşş :):):)Benden Asenata gelsin...
Ben Şu Anda şok oldum Hüma'ya..
Daha önce yazildiysa da gözümden kaçmış...
Hüma beğendiğim falcilar icindeydi..
Yuhhhh diyorum hakikaten bu online işi yaş kısacası...
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsünBenden Asenata gelsin...
Sıkıntıdan neye saracağına şaşırıyor insan Allah şaşırtmasınyaaa alemsinnn süperrr olmuşş :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?