Binnaz Abla

Huma tellwedemiydi? Bakamayacaklari kadar fal aldiklari icinmi böyle yapiyorlar anlamiyorumki

Ay kızlar sağolun ya şunları okuyunca hevesim kaçtı kaç gündür sayfasını yenilemekten sıkılmıştım zaten kapattım hemen 20 tl cebimde kaldı sayenizde kendime bi pizza ısmarliyim onla

Ben bunu bilmiyordum bile fallarin cogu yazili olunca zaten arkasinda kimin oldugu hic belli olmuyor.
HÜMA ya çok şaşırdım.Ben kaç defa baktırdım ama hiç hissetmedim böyle birşey.çok nokta atışı vardı.ve bana yazdığı şeyler herkese uyan şeylerde değil.hele son sesli falda daha çok beğendim çünkü direkt seçtiğim kartları ve kendi kartlarıyla açılım yapıyor.ben çok beğeniyorum hümanın fallarını ama böyle birşey varsada çok fena çok büyük terbiyesizlik

Sesli falı o yüzden daha çok tercih ediyorum yazılıda kimin ne dediği belli olmuyor.
Hümaya bende geçen haftalarda sesli baktırdım geçmişimi bilebilen geysudan sonra tek kişiydi.

ben birkere baktirdim ama begenmisti yorumunu seninki gibi öyle herkeze uyabilecek bir yorum degil. Acaba online fal bakmaya ilk basladigi zaman mi yapti? Ki herne ise bunun bir aciklmasi zaten olamazdi. Üzücü ve sasirtici.

Sesli falı o yüzden daha çok tercih ediyorum yazılıda kimin ne dediği belli olmuyor.
Hümaya bende geçen haftalarda sesli baktırdım geçmişimi bilebilen geysudan sonra tek kişiydi.
kesinlikle sesli fal çok daha iyi.Hüma bende de çok spesifik birşey bilmişti ve ön görülerini beğeniyorum hüamanın.geysuda çok iyi an konusunda ama hiç çıkmadı bana.ben birde derininin kahvesini beğeniyorum.Ana konu çıkmadı çünkü vade verdi ama söylediği diğer şeyler çıktı.

ben birkere baktirdim ama begenmisti yorumunu seninki gibi öyle herkeze uyabilecek bir yorum degil. Acaba online fal bakmaya ilk basladigi zaman mi yapti? Ki herne ise bunun bir aciklmasi zaten olamazdi. Üzücü ve sasirtici.
aynen hak veriyorum sana.kadın çok hisli güzel bakıyor bundan eminim ama diğer söylenen şey çok şaşırtıcı dediğin gibi.
böyle bir hataya düşmüşse çok yazıkk.

aynen hak veriyorum sana.kadın çok hisli güzel bakıyor bundan eminim ama diğer söylenen şey çok şaşırtıcı dediğin gibi.
böyle bir hataya düşmüşse çok yazıkk.

Daha bir hafta önce Asenata baktirdim katina belki öbür ay Hümaya baktirabilirim. Geysunun kahvesi bence güzel dedigin gibi an konusunda. Bana cikti hatta birtek o söylemisti ama daha baska birsey cikmadi yinede gidip baktiririm yani :). Bende derini cok severim ama son falari bende hic tutmadi oysaki bana onun fallari cikmistir bir kac kez. Arkadaslarimada bakti belki onlara cikar. Ama ben kendisinin iyi bir yorumcu olduguna inaniyorum. O yüzden her falcinin her fali cikmaz ben bunu anladim :)

Öncelikle iyiyim canım şükür diyeyim...
Yaa ben de özlüyorum hep diyorum en acili en sancılı dönemlerim bu topikte kızlarla geçti...♥♥♥

Ama asla okumaktan vazgecmedim bii sayfa mutlaka giriyorum fal atmayinca paylaşım yapamıyorum...

Hüma'ya gelince bende sonucu çıkanlardan ama bu yaptığı insanı üzüyor...

O yüzden artık kimseye atmiyorum çok bunalinca tek doz o da Selena maille alıyorum...

Sen nasılsın kuzum iyisindir umarım..

Iyi olmana cok sevindim canim. Ben de iyiyim, bir sıkıntım yok cok sukur.

Ben bu aralar yine attim biraz fal, benim de geliyor geciyor ama aylarca atmadigim oluyor, gecti o bagimlilik hali

Yaaa selenacı görünce o kdr seviniyorum ki

Yaaa selenacı görünce o kdr seviniyorum ki
Ben de canım aynen...
Biliyorum senin Selenayi sevdiğini...
Selena acıyı bal eyleyip anlatıyor...
Kırmadan incitmeden...

Onunla enerjim tuttuğu için çok mutlu ve şanslı olduğumu düşünüyorum kii kendi bile bazen enerjisinin tutmadigini belirtiyor...

Yaa gerçekten de öyle galiba o yüzden sevdim zaten, o olumsuz falda bile bana gereksiz bi huzur gelmişti, nitekim o ilk falı bana harfi harfine çıkmıştır. İstisnasız. Başka kimseye baktırmamış olman da süper iradene hayran kaldım valla ben bi ara iyice bozdum kafayı falla su içer gibi fal atıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…