Asiye ye sasirmissiniz kizlar da biz aynisini hüma da yasadik. Su herkesin begendigi, cikani da cok olan huma. Bana tellwede heartfilia olarak attigi fali binnazda baska arkadasa huma olarak atmis. Kelimesi virgulu ayni.
Yani demem o ki; biz falcilara da fal severlere de güvenmemeyi bu sitede ögrendik.
Asiyeye hic sasirmadim. Birkac guvendigim arkadasim onerdi ama elim hic gitmedi. Ne diyeyim ülke toptan sahtekar olmus zaten. Bi bu piyasa olsa sukur diyecek konuma geldim.
Nehiri beğenenler var ama tarzı leş yani. Fal bakan komşu teyzeler gibi sürekli şekil benzetiyor ve " ben birini tarif ederim artık sen anlarsın o sevgilin mi beğendiğin mi" bana 4-5 ay önce bu tarz bakmıştı dün @hadicanimsendee nin falını da öyle havada bıraktı. Zaten Türkiyede yaşıyoruz adam %60 esmer %30 kumraldır
Bende tırt çıktı. Güncel bile çıkmadı. Çevremde bahsettiği kişiler yok, hiç alakası yok, ailem öyle değil, sorudan gittikleri ehh zaten yazıp sormuşum. Yola gitçen, yoldan gelcen , hadi ya çok enteresan
Çok heves etmiştim, tırt .
Kendini yücelttiği kadar yok.
Hayir tellwedeki adi heartfilia idi. Yani kimbilir kac sitede bakiyor ayni isim olmayinca bilmiyoruz ki iste.Huma tellwedemiydi? Bakamayacaklari kadar fal aldiklari icinmi böyle yapiyorlar anlamiyorumki
Hayir tellwedeki adi heartfilia idi. Yani kimbilir kac sitede bakiyor ayni isim olmayinca bilmiyoruz ki iste.
HÜMA ya çok şaşırdım.Ben kaç defa baktırdım ama hiç hissetmedim böyle birşey.çok nokta atışı vardı.ve bana yazdığı şeyler herkese uyan şeylerde değil.hele son sesli falda daha çok beğendim çünkü direkt seçtiğim kartları ve kendi kartlarıyla açılım yapıyor.ben çok beğeniyorum hümanın fallarını ama böyle birşey varsada çok fena çok büyük terbiyesizlikBen bunu bilmiyordum bile fallarin cogu yazili olunca zaten arkasinda kimin oldugu hic belli olmuyor.
Sesli falı o yüzden daha çok tercih ediyorum yazılıda kimin ne dediği belli olmuyor.HÜMA ya çok şaşırdım.Ben kaç defa baktırdım ama hiç hissetmedim böyle birşey.çok nokta atışı vardı.ve bana yazdığı şeyler herkese uyan şeylerde değil.hele son sesli falda daha çok beğendim çünkü direkt seçtiğim kartları ve kendi kartlarıyla açılım yapıyor.ben çok beğeniyorum hümanın fallarını ama böyle birşey varsada çok fena çok büyük terbiyesizlik
HÜMA ya çok şaşırdım.Ben kaç defa baktırdım ama hiç hissetmedim böyle birşey.çok nokta atışı vardı.ve bana yazdığı şeyler herkese uyan şeylerde değil.hele son sesli falda daha çok beğendim çünkü direkt seçtiğim kartları ve kendi kartlarıyla açılım yapıyor.ben çok beğeniyorum hümanın fallarını ama böyle birşey varsada çok fena çok büyük terbiyesizlik
kesinlikle sesli fal çok daha iyi.Hüma bende de çok spesifik birşey bilmişti ve ön görülerini beğeniyorum hüamanın.geysuda çok iyi an konusunda ama hiç çıkmadı bana.ben birde derininin kahvesini beğeniyorum.Ana konu çıkmadı çünkü vade verdi ama söylediği diğer şeyler çıktı.Sesli falı o yüzden daha çok tercih ediyorum yazılıda kimin ne dediği belli olmuyor.
Hümaya bende geçen haftalarda sesli baktırdım geçmişimi bilebilen geysudan sonra tek kişiydi.
aynen hak veriyorum sana.kadın çok hisli güzel bakıyor bundan eminim ama diğer söylenen şey çok şaşırtıcı dediğin gibi.ben birkere baktirdim ama begenmisti yorumunu seninki gibi öyle herkeze uyabilecek bir yorum degil. Acaba online fal bakmaya ilk basladigi zaman mi yapti? Ki herne ise bunun bir aciklmasi zaten olamazdi. Üzücü ve sasirtici.
aynen hak veriyorum sana.kadın çok hisli güzel bakıyor bundan eminim ama diğer söylenen şey çok şaşırtıcı dediğin gibi.
böyle bir hataya düşmüşse çok yazıkk.
kesinlikle sesli fal çok daha iyi.Hüma bende de çok spesifik birşey bilmişti ve ön görülerini beğeniyorum hüamanın.geysuda çok iyi an konusunda ama hiç çıkmadı bana.ben birde derininin kahvesini beğeniyorum.Ana konu çıkmadı çünkü vade verdi ama söylediği diğer şeyler çıktı.
Öncelikle iyiyim canım şükür diyeyim...Yazdik daha once hayatim. Vallahi ben de sok olmustum. Ustelik huma bana nerdeyse cikiyordu koseden dondu. (tabi copy past yaptigi fal degil) Yani ne gerek var bunlara.. Beklet, iade et ama su sahtekarligi yapma yani.
Bu arada nasilsin ne var ne yok iyi misin
Eski forum gunlerini ozluyorum valla
Öncelikle iyiyim canım şükür diyeyim...
Yaa ben de özlüyorum hep diyorum en acili en sancılı dönemlerim bu topikte kızlarla geçti...♥♥♥
Ama asla okumaktan vazgecmedim bii sayfa mutlaka giriyorum fal atmayinca paylaşım yapamıyorum...
Hüma'ya gelince bende sonucu çıkanlardan ama bu yaptığı insanı üzüyor...
O yüzden artık kimseye atmiyorum çok bunalinca tek doz o da Selena maille alıyorum...
Sen nasılsın kuzum iyisindir umarım..
Yaaa selenacı görünce o kdr seviniyorum kiÖncelikle iyiyim canım şükür diyeyim...
Yaa ben de özlüyorum hep diyorum en acili en sancılı dönemlerim bu topikte kızlarla geçti...♥♥♥
Ama asla okumaktan vazgecmedim bii sayfa mutlaka giriyorum fal atmayinca paylaşım yapamıyorum...
Hüma'ya gelince bende sonucu çıkanlardan ama bu yaptığı insanı üzüyor...
O yüzden artık kimseye atmiyorum çok bunalinca tek doz o da Selena maille alıyorum...
Sen nasılsın kuzum iyisindir umarım..
Ben de canım aynen...Yaaa selenacı görünce o kdr seviniyorum ki
BlueDaisy kizzzzz kaçak Nerelerdesin sennn?
Yaa gerçekten de öyle galiba o yüzden sevdim zaten, o olumsuz falda bile bana gereksiz bi huzur gelmişti, nitekim o ilk falı bana harfi harfine çıkmıştır. İstisnasız. Başka kimseye baktırmamış olman da süper iradene hayran kaldım valla ben bi ara iyice bozdum kafayı falla su içer gibi fal atıyordumBen de canım aynen...
Biliyorum senin Selenayi sevdiğini...
Selena acıyı bal eyleyip anlatıyor...
Kırmadan incitmeden...
Onunla enerjim tuttuğu için çok mutlu ve şanslı olduğumu düşünüyorum kii kendi bile bazen enerjisinin tutmadigini belirtiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?