Binnaz Abla

Ya bu binnazdaki nehirin yorumlarda dediğini yaşadım çıktı fln yazıyor kıskanıyorum bana niye çıkmıyo sorun bende mi

Annem ya fal baktırmıyorum artık
Bi bakim dedim neler dönüyo piyasada.
Ay burayı okurkende şeytan dürtüyo walla.
Sen napıyon beybim, özlemişim yaw
Valla canım benim için de bitti fal olayı...
Seviyorum topigi okuyorum yeni kızlar geliyor yeni hikâyeler ahhhh ahhhh yazamıyorum kii baktirmayinca...
Ben de özlüyorum arada yazisiyoruz kızlarla...
Gelll sende yaz iki kelam ett çok özletme kendini....

Bana çıktı ve hâlâ çıkıyor hatta şu aralar onun dediği şeyi yaşıyorum kiii ben bile yaa nasıl oluyor falan diyorum...
Şöyle ki canım ben en ennn acili donemimde bile herkese atmadım.
Seçtim seçerek attım...
Bu bir süreç ne desem boş biraz dibe vurmak gerekiyor...
Duruluyorsun kii dön bakkk eski sayfalara kimler gelmiş kimler geçmiş....

selam arkadaslar bu telwedeki selena kim ben bulamadim ismi medyumselena olanmi tam nicki ne yazarsaniz sevinirim tskler

Arkadaşlar bir yolun var sitesi benim için bitmiştir tamamen asla bir daga göndermem zaten 2 tame düzgün yorumcuları var onlar için yolluyordum ama artık onun için bile değimez.İade istemiştim kahinvanganın falı için .Falım hem geç geldi hem sorum 2 gün sonra cevaplandı hemde beğenmedim zaten belirttim .Profesyonellikten uzak bir site asla işim olmaz ne müşteri memnuyeti var ne birşey en azından binnaz pembe tablocu filan ama bedava fal puan yüklüyor jest yapıyor .Bu sitede o da yok kaldıki sürekli iade isteyen müşteri asla değilim.bu 2..iade isteyişiö 10 tane falım vardır belki daha fazla bir daha işim olmazzzzz.Bir yolun var benim için bitmiştir o sitede tek güzel şey İlkay ve biraz da Serkan.

Merhaba herkese. Uzun zamandir bu basligi takip ediyordum da, Nehir sorulunca "yazayim artik ben de" dedim.
Nehir tam bir fiyasko cikti benim icin. Alfabenin 29 harfini saydi neredeyse gordugu isimlerle ilgili. Hata bende, ayrintili sordum sorumu. Sorumun uzerinden aciklamis cogu seyi. Tasvir ettigi tipler tutmadigi gibi oyle nokta atislari filan da yoktu. Normalde sesli gelen fal yorumlarini heyecanla acar dinlerim, Nehir'in yolladigi fali dinlerken resmen daraldim. Ha kotu bir sey dememis ama doyurucu bir sey de yok. Hic "aaa nasil da bildi!" dedigim bir yer olmadi. Enerji meselesidir herkesin dedigi gibi belki ama ben begenmedim.

Günaydın
Nehir'in bana ilk falında söylediklerini yaşadım. Falı ilk dinlediğimde hadi canim demiştim. Hatta düşük puan vermiştim. Nehir telve yorumcusu bana göre. 2. Falına zaman var. Her 2 falda da verdiği harfler tastamam uyuyor. 4 harfli ismin 3 harfini söyledi bende. Galiba gerçekten enerji meselesi...kişi tarifleri, fiziksel tariflerde uyuyor. Yaş farkımızı dahi söyledi....

Selenanın mail adresini banada verirmisiniz? o kadını çok seviyorum telwede yok artık

Patlayan fal haberi: Sezgi barışacaksınız ekimde demişti olmadı hiç haber bile yok
Çıkan fal haberi: Nil güneş binnazda adam seni sevmiyor ben sevgi hissedemedim demişti iyi bir insan değil yeni birini anlatmıştı çok temiz bir aşk kapında demişti birebir o kişiyle tanıştım ve eskisi gelse yüzüne bile bakmam diye düşünüyorum ..

Sevindim hayırlı olsun canım bende nil güneşde patladı verdiği tarih çıkmadı halbuki cok güvenmiştim

Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Ben begenmistim acıkcası da öyle şaşırmamıştım nasılll bildii dediğim biyer olmadı benimde, çıkar belki diye ümitlendiğimle kaldım öyle :))

Hayirli olsun canim cok mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…