Valla canım benim için de bitti fal olayı...Annem ya fal baktırmıyorum artık
Bi bakim dedim neler dönüyo piyasada.
Ay burayı okurkende şeytan dürtüyo walla.
Sen napıyon beybim, özlemişim yaw
Bana çıktı ve hâlâ çıkıyor hatta şu aralar onun dediği şeyi yaşıyorum kiii ben bile yaa nasıl oluyor falan diyorum...Yaa gerçekten de öyle galiba o yüzden sevdim zaten, o olumsuz falda bile bana gereksiz bi huzur gelmişti, nitekim o ilk falı bana harfi harfine çıkmıştır. İstisnasız. Başka kimseye baktırmamış olman da süper iradene hayran kaldım valla ben bi ara iyice bozdum kafayı falla su içer gibi fal atıyordum
O yüzden artık kimseye atmiyorum çok bunalinca tek doz o da Selena maille alıyorum...
Canım mail adresine yazıyorsun o dönünce hesap numarası falan veriyor...Tatlım maille nasıl bakıyor selena?
PembecikKızlar esin güven nasıl?
Selenanın mail adresini banada verirmisiniz? o kadını çok seviyorum telwede yok artıkBen de canım aynen...
Biliyorum senin Selenayi sevdiğini...
Selena acıyı bal eyleyip anlatıyor...
Kırmadan incitmeden...
Onunla enerjim tuttuğu için çok mutlu ve şanslı olduğumu düşünüyorum kii kendi bile bazen enerjisinin tutmadigini belirtiyor...
Sevindim hayırlı olsun canım bende nil güneşde patladı verdiği tarih çıkmadı halbuki cok güvenmiştimPatlayan fal haberi: Sezgi barışacaksınız ekimde demişti olmadı hiç haber bile yok
Çıkan fal haberi: Nil güneş binnazda adam seni sevmiyor ben sevgi hissedemedim demişti iyi bir insan değil yeni birini anlatmıştı çok temiz bir aşk kapında demişti birebir o kişiyle tanıştım ve eskisi gelse yüzüne bile bakmam diye düşünüyorum ..
Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Ben begenmistim acıkcası da öyle şaşırmamıştım nasılll bildii dediğim biyer olmadı benimde, çıkar belki diye ümitlendiğimle kaldım öyle :))Merhaba herkese. Uzun zamandir bu basligi takip ediyordum da, Nehir sorulunca "yazayim artik ben de" dedim.
Nehir tam bir fiyasko cikti benim icin. Alfabenin 29 harfini saydi neredeyse gordugu isimlerle ilgili. Hata bende, ayrintili sordum sorumu. Sorumun uzerinden aciklamis cogu seyi. Tasvir ettigi tipler tutmadigi gibi oyle nokta atislari filan da yoktu. Normalde sesli gelen fal yorumlarini heyecanla acar dinlerim, Nehir'in yolladigi fali dinlerken resmen daraldim. Ha kotu bir sey dememis ama doyurucu bir sey de yok. Hic "aaa nasil da bildi!" dedigim bir yer olmadi. Enerji meselesidir herkesin dedigi gibi belki ama ben begenmedim.
İyikide atmadım o zaman. Teşekkür Sekacım :)Pembecik
Ayrıca da kesinlikle Hülya Demirle paslaşıyor
Hayirli olsun canim cok mutlu olPatlayan fal haberi: Sezgi barışacaksınız ekimde demişti olmadı hiç haber bile yok
Çıkan fal haberi: Nil güneş binnazda adam seni sevmiyor ben sevgi hissedemedim demişti iyi bir insan değil yeni birini anlatmıştı çok temiz bir aşk kapında demişti birebir o kişiyle tanıştım ve eskisi gelse yüzüne bile bakmam diye düşünüyorum ..
Tespitleri nasildi canimSevindim hayırlı olsun canım bende nil güneşde patladı verdiği tarih çıkmadı halbuki cok güvenmiştim
Rica ederim:)İyikide atmadım o zaman. Teşekkür Sekacım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?