- 30 Ağustos 2015
- 326
- 406
- 53
dehşet kriz geldi, asenat'ı beklemekten de yoruldumkime atayım kızlar?
en yüksek puanlı şu kişiler var, ekin sarpen, hira soydan, elif hanzede?
bir de serra güngören dikkatimi çekti ama bir kişi dışında forumda olumlu yorun bulamadım. nil güneş de tek kişiye çıkmış gibi görünüyor.
Patlayan fal haberi: Sezgi barışacaksınız ekimde demişti olmadı hiç haber bile yok
Çıkan fal haberi: Nil güneş binnazda adam seni sevmiyor ben sevgi hissedemedim demişti iyi bir insan değil yeni birini anlatmıştı çok temiz bir aşk kapında demişti birebir o kişiyle tanıştım ve eskisi gelse yüzüne bile bakmam diye düşünüyorum ..
Asenatı bekle bekle aynı şeyi bende yaşadım ekin sarpen de nokta atışı yoktu, Elif'in tespitleri iyiydi uzun bir vade verdi, burda Elif Işık'ı aratmıştım pek iyi şeyler okumadım ama dün hiçbir beklentim olmadan hazır da iade hakkım varken atayım dedim, çok şaşırtı beni genel bir soru sordum, detay ayrıntı yoktu. Diğer falcılarla bahsetmediğim konularda nokta atışları oldu, maddi anlamda bir işim vardı onu bildi, yola çıkıcam onu bildi. Şaşırttı beni. Ucuz diil at diyemem ama ekin sarpen en kat kay daha iyiydidehşet kriz geldi, asenat'ı beklemekten de yoruldumkime atayım kızlar?
en yüksek puanlı şu kişiler var, ekin sarpen, elif hanzede?
bir de serra güngören dikkatimi çekti ama bir kişi dışında forumda olumlu yorun bulamadım. nil güneş de tek kişiye çıkmış gibi görünüyor.
Asenatı bekle bekle aynı şeyi bende yaşadım ekin sarpen de nokta atışı yoktu, Elif'in tespitleri iyiydi uzun bir vade verdi, burda Elif Işık'ı aratmıştım pek iyi şeyler okumadım ama dün hiçbir beklentim olmadan hazır da iade hakkım varken atayım dedim, çok şaşırtı beni genel bir soru sordum, detay ayrıntı yoktu. Diğer falcılarla bahsetmediğim konularda nokta atışları oldu, maddi anlamda bir işim vardı onu bildi, yola çıkıcam onu bildi. Şaşırttı beni. Ucuz diil at diyemem ama ekin sarpen en kat kay daha iyiydi
Günaydın
Nehir'in bana ilk falında söylediklerini yaşadım. Falı ilk dinlediğimde hadi canim demiştim. Hatta düşük puan vermiştim. Nehir telve yorumcusu bana göre. 2. Falına zaman var. Her 2 falda da verdiği harfler tastamam uyuyor. 4 harfli ismin 3 harfini söyledi bende. Galiba gerçekten enerji meselesi...kişi tarifleri, fiziksel tariflerde uyuyor. Yaş farkımızı dahi söyledi....
Kime attıp beğendin canımAttim begendim asenat gelene kadar idare eder
Nil gunes binnaz abladabu nil hangi sitede acaba? burda cafede bakan bi nil vardı acaba o mu ki ? olabilirr...
Faceden bakıyorsa biri bana atabilir mi face adresiniKizlar derinin mail adresini bilen var mi? Facebook kullanmiyorum oradan bakiyormus galiba
Medyumselena tellwede ama şuan uzakta görünüyor mailden bakıyormuşkizlar bu selena ya iyi diorsunuz telvedeki tam nicki ne bilen varmi yada nasil ulasilior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?