Binnaz Abla

dehşet kriz geldi, asenat'ı beklemekten de yoruldum kime atayım kızlar?
en yüksek puanlı şu kişiler var, ekin sarpen, elif hanzede?

bir de serra güngören dikkatimi çekti ama bir kişi dışında forumda olumlu yorun bulamadım. nil güneş de tek kişiye çıkmış gibi görünüyor.

Nil gunes ve hira soydanı eleyebilirsin digerlerini bilmiyorum
Hira gecen yildan baktirmistim ve yeterince patladi "pembe tablo cizemiycem" demisti ama verdigi hicbir detayi durumu yasamadim ne dedigi gibi biri oldu ne olaylar.

Nil gunes de cok ucuktu yani cıkmasına imkan yok ama zaman var soyle ki tespitli bi fal degildi yalnizca gelecekti

Bu arada

Ben nil'e cok imkansiz bakiyorken cikan fal haberinde okudum:) cok mutlu olursun umarım ankara_84

Asenatı bekle bekle aynı şeyi bende yaşadım ekin sarpen de nokta atışı yoktu, Elif'in tespitleri iyiydi uzun bir vade verdi, burda Elif Işık'ı aratmıştım pek iyi şeyler okumadım ama dün hiçbir beklentim olmadan hazır da iade hakkım varken atayım dedim, çok şaşırtı beni genel bir soru sordum, detay ayrıntı yoktu. Diğer falcılarla bahsetmediğim konularda nokta atışları oldu, maddi anlamda bir işim vardı onu bildi, yola çıkıcam onu bildi. Şaşırttı beni. Ucuz diil at diyemem ama ekin sarpen en kat kay daha iyiydi

yalnız elif hanzede demiştim sen ona tespiti iyi diyip elif ışık'a mı geçiş yaptın? bir yanlış anlaşılma mı? ama her türlü bir bakayım ona da

Evet çünkü hemen hemen herkese baktırdım bir dönem sarınca Elif hanzadeyi sorduğun için dedim geçmişi ve anı güzel anlatmıştı ama daha olan birşey yok, aslında birine iyi kötü de demek istemiyorum burda yanlış anlaşılabiliyor. Elif Işık'a da görüp merak etmiştim forum da arattım beğenilmemiş vazgeçtim. Artık baktıracak kimse kalmayınca aman bide buna atayım dedim, şaşırttı beni

Kızlar naber? ben atmıycam demiştim ama dayanamadım nehire attım bugün yakalayıp beğendim de. ama kafamı karıştıran bi yer var özelden birinizle tartışmak istiyorum burdan yazmiyim kim olduğumu anlamasın okursa falan

valla bilemiyorum işte bu yeni kişiyle olur mu olmaz mı bilmiyorum çok teşekkür ederim güzel dilekler için ama eskisinin gerçekten çok yanlış bi seçim olduğunu farketmemi sağladı ne istediğini bilmeyen insanlardan uzak durmak lazım . Nil de şaşırttı beni yani çok olumsuz konuşmuştu iannamamıştım tabi sanki zorla olumsuz konuşmak için uğraşmış gibiydi. ama söylediği gibi oldu. bu kişi için yeniden baktırım. inanın onunla konuştuğumuz düşündüğümüz şeyleri söyledi bana yani gerçekten enerji meselesi bu iş demek ki:) sezginin çıkacağını düşünüyordum bi kısmı çıkmıştı ama ötesi gelmedi.

Size tutmus olmasi harika. Umuyorum ki yorumlari iyidir ve dediklerini yasarsiniz.

Benim icin diger bir fiyasko Natali Derinsu idi. Aman Allah o ne atmasyon oyle! Ona hane iciyle alakali ve benim icin onemi olan bir soru sordum, "2017'de goremedim gerceklesecegini" dedi. Sonra mesaj yazdim bu sorumla alakasiz, bana cevap olarak "zaten onumuzdeki sene o istegin (ilk sorumda goremedigi) gerceklesecegi icin yeterince mutlu olacaksin ve diger durumlari onemsemeyeceksin" demis :)
"Acaba ben bunu sormayi dusundum ama sormadim mi ki?" diye kendimden suphelenerek ilk sorularimi tekrar okudum. Hayir yani iki ayri fal da degil, ayni fal ve sorusu verdigi farkli cevaplari iceren:)

Acaba falalemde naira Şuman'a fal baktıran beğenen çıktı diyen var mı? Ya da falcı önerebilir misiniz iyi denilebilecek:)

bu nil hangi sitede acaba? burda cafede bakan bi nil vardı acaba o mu ki ? olabilirr...

Kizlar derinin mail adresini bilen var mi? Facebook kullanmiyorum oradan bakiyormus galiba

Kizlar tellwede 20 kredim var kime baktirayim?

Kızlar Asenat neden iskambil falı almıyor? Hep katina fal alımını açıyor sebebini bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…