medyumselena@hotmail.comtsk ediorum peki maili varmi
Bu birebir aynı fal iki kişiye nasıl gönderiliyor ya?? Hüma fln demişsiniz de... Kartların su ,su anlama gelir diyo falcı .. Soru soruyorsun 5-6 tane cevaplandrıyo? Senin özel soruların bunlar? Bu sekilde aynı kartları secmiş olman ve aynı soruları sormuş olman gerek iki kişinin falının birebir aynı olması için...:) ha aşk hayatım ne olacak dye genel atıldıysa o olur bak .. Aynı senaryoyu gönderir...
30 lira yalnızca havale yapabiliyorsunUcreti ne peki? Bir de paypal, western union kabul ediyor mu, yoksa sadece hesap numarasi mi veriyor?
tsk ederimmtsk ediorum peki maili varmi
30 lira yalnızca havale yapabiliyorsun
Patlayan fal haberi: Sezgi barışacaksınız ekimde demişti olmadı hiç haber bile yok
Çıkan fal haberi: Nil güneş binnazda adam seni sevmiyor ben sevgi hissedemedim demişti iyi bir insan değil yeni birini anlatmıştı çok temiz bir aşk kapında demişti birebir o kişiyle tanıştım ve eskisi gelse yüzüne bile bakmam diye düşünüyorum ..
Hangi uygulamaAaa çok keyifli sesli fal geliyor bide oturup dinliyorsun. Kesimtisiz soru sorup bunaltmıyor ben çok seviyorum o uygulamayı. Önceden sadece siteydi şimdi uygulaması var ama sürekli başka falcıya baktırdım hep hepside iyiydi kötüsüne rastlamadım
Bilgi devşirememiştir sağdan soldanNicolata taam bir facia!
10gün bekletti 1.sıradaydım inat ettim çekmedim girdi girdi başka fallara baktı çıktı canlı chat açtı onlara baktı çıktı.Bugün de enerjimiz tutmadı deyip iade etmiş terbiyesiz! 10 gündür enerjimiz tutuyordu da bugün mü tutmadı!
Sezginin o kdr çok sözü geçti bu forumda bi kere bile bi deniyim nasılmış demedim ya sezgiye fal atmak hiç ama hiç içimden gelmedi bazen enerjinin tutmayacağı adını duyar duymaz belli oluyor galiba hiç ısınamadım yabana en yakın yorum yapan tutturan ve bilen sezgi idi..
ama maalesef dedikleri olmadı..
birebir çıkan çok arkadaşım oldu, çıkan şeyleri yazdım
ama gönül sayfası ile alakalı olanlar çıkmadı..
yine özenli düzgün ve iyidir.
nil güneşe dün ben de gaza gelip attım ama öyle ooov ne bildi be diyebileceğim bir fal değildi. iade hakkım olsa iade alırdım, sadece kart yorumu yapmış dedikleri doğru da olsa his yoktu kartların anlamlarını zaten bildiğim için bana sıradan geldi yorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?