Binnaz Abla

Bu birebir aynı fal iki kişiye nasıl gönderiliyor ya?? Hüma fln demişsiniz de... Kartların su ,su anlama gelir diyo falcı .. Soru soruyorsun 5-6 tane cevaplandrıyo? Senin özel soruların bunlar? Bu sekilde aynı kartları secmiş olman ve aynı soruları sormuş olman gerek iki kişinin falının birebir aynı olması için...:) ha aşk hayatım ne olacak dye genel atıldıysa o olur bak .. Aynı senaryoyu gönderir...

Vallahi sorularinizin temelini anlamadim. Cok basit, sizin sorunuza deginmeden fal atiyor. Birebir ayni. Kelimesi virgulu, soyle yapiyor hazir bir metni var, zaten humanin ozel bir girisi vardir kartlar aramizda yalnizca kopru filan diye, bunun genisletilmisini dusunun, karta vs deginmiyor. Aliyor bunu kopyala yapistir. Bu kadar. Kopyala yapistir yapan falci hic kisi sorusuna deginir mi? Benim baska bir falimda kartlarin anlamina deginmisti, tabi ben o zaman onun tellwede baska adla bana copy past yaptigini bilmiyordum. Kopyala yapistir yaptigi falda da gayet spesifik bir sorum vardi. Ama soruya deginmeden yolladi fali parayi da aldi. Soru sormustum cevap da vermedi, zaten sonrasinda tellweden ayrildi. Bir ara geri dondu o zaman da biz olayi cozmustuk zaten.

Ayrica sadece huma degil bunu yapan bircok kisiyi yakaladik biz. Fal dunyasinda yaygin yani.

Senden aldığım gazla Nil Güneş e fal attım bacım allah utandırmasın sabah yorumlayacakmış bakalım .Ayda 1_2 kotam var bu ayki talihlim Nil Güneş. Yeni fatura döneminde 1 fal .

Aaa çok keyifli sesli fal geliyor bide oturup dinliyorsun. Kesimtisiz soru sorup bunaltmıyor ben çok seviyorum o uygulamayı. Önceden sadece siteydi şimdi uygulaması var ama sürekli başka falcıya baktırdım hep hepside iyiydi kötüsüne rastlamadım

Merhaba Nil Güneş in falı geldi olumsuz başlamış ama olumlu devam etmiş bir iki yerde bildiği şeyler olmuş ama sonucu olımluya bağlamış bana falı realist geldi beğendim ben, tabi geleceği bilemem .

bana en yakın yorum yapan tutturan ve bilen sezgi idi..
ama maalesef dedikleri olmadı..
birebir çıkan çok arkadaşım oldu, çıkan şeyleri yazdım
ama gönül sayfası ile alakalı olanlar çıkmadı..
yine özenli düzgün ve iyidir.

Nicolata taam bir facia!
10gün bekletti 1.sıradaydım inat ettim çekmedim girdi girdi başka fallara baktı çıktı canlı chat açtı onlara baktı çıktı.Bugün de enerjimiz tutmadı deyip iade etmiş terbiyesiz! 10 gündür enerjimiz tutuyordu da bugün mü tutmadı!

Bilgi devşirememiştir sağdan soldan Bu enerjimiz tutmadı safsatasına ben inanmıyorum artık... öngörü ve yorum yeteneği olmayanlar için söylüyorum bunu...

Son düzenleme:
nil güneşe dün ben de gaza gelip attım ama öyle ooov ne bildi be diyebileceğim bir fal değildi. iade hakkım olsa iade alırdım, sadece kart yorumu yapmış dedikleri doğru da olsa his yoktu kartların anlamlarını zaten bildiğim için bana sıradan geldi yorumu

Sezginin o kdr çok sözü geçti bu forumda bi kere bile bi deniyim nasılmış demedim ya sezgiye fal atmak hiç ama hiç içimden gelmedi bazen enerjinin tutmayacağı adını duyar duymaz belli oluyor galiba hiç ısınamadım ya

Bana kendinden yorum katmış eskisi hakkında analiz yapmış doğruydu sen katina biliyorsan daha profesyonelsen doğru olabilir ,eskisi için başka biriyle yakınlaşıcak kız etrafında bu da hoşlanmaya başlamış demişki doğrudur büyük ihtimal aylardır görüşemediğimize göre olabilir .Yanlız sonunu pembeye bağlamış bu saatten sonra biz olamayız bence.Asla istemiyorum demedi ama istiyorumda demedi ama artık ben istemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…