- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Ben de aynen öyle düşünüyorum ..Bilgi devşirememiştir sağdan soldanBu enerjimiz tutmadı safsatasına ben inanmıyorum artık... öngörü ve yorum yeteneği olmayanlar için söylüyorum bunu...
Bana kendinden yorum katmış eskisi hakkında analiz yapmış doğruydu sen katina biliyorsan daha profesyonelsen doğru olabilir ,eskisi için başka biriyle yakınlaşıcak kız etrafında bu da hoşlanmaya başlamış demişki doğrudur büyük ihtimal aylardır görüşemediğimize göre olabilir .Yanlız sonunu pembeye bağlamış bu saatten sonra biz olamayız bence.Asla istemiyorum demedi ama istiyorumda demedi ama artık ben istemiyorum .
Daha vAr dur Ekim'in bitmesine :)))Bu arada Asenat bizi Ekimde nişanlamıştı arkadaşlar nişanı bırak görüşmedik bile büyük patladı bilginize.
Hangi uygulama
pembeci mi bilmiyorum ama bana da olumlu konuştu umarım değildir. o artık istememe durumu bende de var aslında. kartların anlamlarını bilmesem güzel yorumdu derim ama anlamlarını bildiğim için bayağı geldi sanırım bana, bir de dün moralim çok bozuktu bütün olumsuz kartları seçsem belki olumsuz konuşacaktı o yüzden bana kesira falları havası verdi. kendi 1-2 kart çekmiş de ayrı açılım yapsa daha iyi olabilirdi
Daha vAr dur Ekim'in bitmesine :)))
pembeci mi bilmiyorum ama bana da olumlu konuştu umarım değildir. o artık istememe durumu bende de var aslında. kartların anlamlarını bilmesem güzel yorumdu derim ama anlamlarını bildiğim için bayağı geldi sanırım bana, bir de dün moralim çok bozuktu bütün olumsuz kartları seçsem belki olumsuz konuşacaktı o yüzden bana kesira falları havası verdi. kendi 1-2 kart çekmiş de ayrı açılım yapsa daha iyi olabilirdi
Yeni görüyorum canım kusura bakma nil'in tespitleri fena degildi şaşırdıgım kısımlar oldu nehirden daha iyi yorumladı,ama dedigim gibi verdigi tarih geçti bileTespitleri nasildi canim
Tarot atmıştım değmez 35lik değilDefne tanrikulu'yu merak ediyorum ama 35 lira da cok geliyordeger mi ki?
Saol canimYeni görüyorum canım kusura bakma nil'in tespitleri fena degildi şaşırdıgım kısımlar oldu nehirden daha iyi yorumladı,ama dedigim gibi verdigi tarih geçti bile
Bana verdigi tarihin uzerinden birkac gun gecti, bir gelisme yok.selma aydın nasıldır kızlar verdiği tarihi yaşayan oldumu
Kızlar kahvede fama nasıl
Atmıcaktım falda şeytan dürttü yinefamayi begenende var begenmeyen gibi (her falcida oldugu gibi)
Benim hatirladigim @seka_ famayi sever en iyisimi ona soralim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?