Binnaz Abla

pembeci mi bilmiyorum ama bana da olumlu konuştu umarım değildir. o artık istememe durumu bende de var aslında. kartların anlamlarını bilmesem güzel yorumdu derim ama anlamlarını bildiğim için bayağı geldi sanırım bana, bir de dün moralim çok bozuktu bütün olumsuz kartları seçsem belki olumsuz konuşacaktı o yüzden bana kesira falları havası verdi. kendi 1-2 kart çekmiş de ayrı açılım yapsa daha iyi olabilirdi

Üzülüyorum ya surda yok nişan olacak yok evlebceksbz denilip patlayan fallara... Üstüne üstlük başkasıyla evlenıyo adam kadın beklerken ..... Bulursam o falcılara gırtlaklıcam... Ayse özyulmazel in bi yazısını okudum.. Bu binnazdaki falcılar otelde etkinlik yapmış... Fal seansları vs tanıtm gbi... Gdip orda o online falcıları görmek isterdm...emnm hepsinin şirazesi kaymıştır.. Yalan dolan umut veren fallardan...

Bir de nazar kesin var, iyi bir sey oldugunu soylemeye de korkmak lazim sanirim. Herkese her seye soylememeli

Benim kartlar çok olumlu değildi aslında çoğu ters gelmiş mesela ağaç kartı filan tersti ağaç köklü ilişki bildiğim kadarıyla, ama sonunu olumluya bağlamış anlamadım aman neyse yahu fala inanma falsızda kalma ama benimde hissettiğim adam birileriyle görüşüyor yoksa 100 bin kez arardı .Buna arada dönüceğine de eminim ama kimbilir ne zaman ve egosu için belkide .

Daha vAr dur Ekim'in bitmesine :)))

Ahahhaha Ararsa Ekime kadar dedik ama aramadı .Nişanı geçtim bir çay içmişliğimiz olmadı dönücem sana görüşelim konuşalım, kafam dolu dedi sorunlarından bahsetti ailevi .Sonra kayıp,arazi:))))).Zor artık.:)

Hakkımızda hayırlısı sende bayadır buralardasın :)))) güzel şeyler olsun artık bizim için dönüceklersede adam olup dönsünler.Yada yeni ama bize uygun insanlar çıksın.

selma aydın nasıldır kızlar verdiği tarihi yaşayan oldumu

Nil Günes banada fena bakmamisti hatta pes pese iki kere yola gidecegimi bildi gittimde yani. Ama bana verdigi vadeler öyle kisaydiki bu ayin 20,10 gibi. ASlinda söyledigi seyler gayete mantikli seylerdi ama dedigi vadelerde öyle seyler olmadi tabiki. Ben zamana takilmam ama öyle yani

Karsinin dusuncelerini iyi okuyan kim vardir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…