Aynen bendede öyleydi..Nil Günes banada fena bakmamisti hatta pes pese iki kere yola gidecegimi bildi gittimde yani. Ama bana verdigi vadeler öyle kisaydiki bu ayin 20,10 gibi. ASlinda söyledigi seyler gayete mantikli seylerdi ama dedigi vadelerde öyle seyler olmadi tabiki. Ben zamana takilmam ama öyle yani
hümayı bekleyenler varsa kaçırmadan atsınlar. söyleyeyim :)
ben ilk defa attım. bu ay bi daha atmam zaten.kac fal attim bilmiyorum.
Hep ayni sonucu görüyor ama ilerleme yokkkk. Delirecegim yakinda
An konusunda ne kadar iyidi?ben ilk defa attım. bu ay bi daha atmam zaten.
barışmak için tarih verdi bakalım çıkacak mı
ayrılma sebebimizi bildiAn konusunda ne kadar iyidi?
hümayı bekleyenler varsa kaçırmadan atsınlar. söyleyeyim :)
tellwe de encokempati ye baktıranınız oldu mu
bana Temmuz demişti...olmadıben ilk defa attım. bu ay bi daha atmam zaten.
barışmak için tarih verdi bakalım çıkacak mı
evet ya hümaya sürekli baktırankar tutarlı olduğunu söylüyor...hümanın anda eline kimse su dökemez ben de öleydi.. Hiç de pembeci değldi..kac fal attim bilmiyorum.
Hep ayni sonucu görüyor ama ilerleme yokkkk. Delirecegim yakinda
Sürekli unutuyorum nerede bakıyordu bu hüma?
O benim de dikkatimi çekti ama forumda bi yorum bulamadım sonra profilinde yazanlara baktım memnun olmayanlar vardı vazgeçtim.
Kredi yüklemiştim kızlar kaldı öylece kaşıyorum birini önerin
Geysu falci alim ve birkerebir'in tarihini bekliyorum bakalım olcak mı?
evet ya hümaya sürekli baktırankar tutarlı olduğunu söylüyor...hümanın anda eline kimse su dökemez ben de öleydi.. Hiç de pembeci değldi..
peki temmuzdan sonra barıştınız mı yoksa hiç mi barışma olmadı?bana Temmuz demişti...olmadı
Cıks ...Hiç görüşmedk, aramadı da...peki temmuzdan sonra barıştınız mı yoksa hiç mi barışma olmadı?
hadi ya. olumsuz konuşan falcı var mıydı hiç?Cıks ...Hiç görüşmedk, aramadı da...
Aynen ne varsa ortaya döktü ben de.. Ilk ondan öğrendim blmedgm şeyleri...binnazda bakıyo
bana barışacaksınız dedi. ama zor bir insan barıştıktan sonra iniş çıkışlarınız olacak bir sıcak bir soğuk davranacak dedi…
pembeci mi bilmiyorum açıkçası
ama önceden ucuz diye falsepetinden insanlara atıyodum
onlara ata ata verdiğim para hümaya verdiğimi geçti, falsepetinin hiçbiri de hüma kadar düzgün yorum yapamadı
ilk defa cidden fal baktırdığımı hissettim
Ben de hep dönüş kartları çıkıyordu o dönem 2 katina 1 tarot : D mesela sunit mesela hesse mesela kupa altılısı ....ama henüz çıkmadı bende anlamıyorum .. Falcının sucu değl yani....hadi ya. olumsuz konuşan falcı var mıydı hiç?
şimdi ne diyorlar mesela?
ya genelde hep dönecek dönecek diye tarih veriyolarmış zaten. ne bileyim. dönmeyecek diyen çok azBen de hep dönüş kartları çıkıyordu o dönem 2 katina 1 tarot : D mesela sunit mesela hesse mesela kupa altılısı ....ama henüz çıkmadı bende anlamıyorum .. Falcının sucu değl yani....
valla ben de ilk defa verdim. ama şöyle diyeyim. 1 haftadır baktırıyorum ve 7-8 lirayla başladım. en fazla da 22,5 vermiştim. 22,5 ile 7 tl arasında hiç fark yoktu. ne nokta atışı ne başka bi şey. tatmin olmadıkça başkalarına atıp atıp durdum. öyle ucuz vere vere toplamı 47,5u çoktan geçtiHüma 47,5 tl???? Kızlar nasıl eliniz titremeden verebiliyosunuz o kadar parayı ya 20nin üstü bana pahalı geliyor çünkü hiç biri çıkmıyor zaten
Hüma binnazda dimi yani binnazda olması bile o parayı bana ASLA verdiremez herhalde.Hüma 47,5 tl???? Kızlar nasıl eliniz titremeden verebiliyosunuz o kadar parayı ya 20nin üstü bana pahalı geliyor çünkü hiç biri çıkmıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?