Baktırmıştım, hatırlıyorum. aynen kişilik analizinde çok iyi. zaman konusunda bende başarı sağlayamamıştı :44: ama mevcut durumu bilmesi, karşı tarafı çok iyi tanıyormuş gibi anlatması baya beğenmiştim o zaman.
Söylediklerinden çıkan oldumu peki?
Evet canım öyle tek tek kart yorumu yok dediğin gibi sohbet havasında bide alçak gönüllü."Soru takıntım yok,istediğin kadar sor "diyor.Geleceğide görücez artık ama Binnaz daki pekçok isimden daha iyi olduģu kesin.o zaman bir iki şey çıkmıştı. çoğunlukla mevcut durum analizi yapmıştı o zaman. yorumlama tarzını beğenmiştim böyle tek tek kartları yorumlamamıştı, sohbet havasında konuşur gibi yorumlamasını beğenmiştim..şimdi nasıl yorumluyor bilmiyorum ama :44: hala müşterisi çok. demekki memnun kalanlar çoğunlukta.
İyiki paylaştın bikaç defa kararsız kalmıştım artık o kararsızlığı yaşamam.Arkadaslar tekrardan Merhaba. :))))
Bugün fal sepetinde sezen boztepe diye bir yorumcuya fal baktirdim. Bu kadar sallamasyon olmaz ya. Resmen atmis tutmus. Ve sordugumm soruya söylediklerime verdigi bir ukala cevaplar. Sakin ona fal baktirmayin hic bisey bilmiyor.
ahhh daha kimler var böyle((
Canım katina rekoru sende anlaşılan ama sanırım kahve rekoru benim :)) Rezzan Abla'ya 35 kez baktırdım ben :)
Cikiyor mu tatlim rezzan ablanin yorumlari cunku yaklasik 5 defada ben baktirdim
Çıkmaz olur mu hiiçç? :) zaman bazen sarkabiliyor, bazen de söylediğinden erken oluyor ama dediklerini hep yaşıyorum :) sen yaşamadın mı hiç dediklerini? 5 kez çok da az değil ondan soruyorum..
Canim ben yaklasik 1 ay icinde 5 kez baktirdim. Verdigi tarih aralik sonu o yuzden henuz gelmedi ancak gecmis cok iyiydi bi rzzan ablada birde mertte gecmisle ilgili cok sasirmistim. Ben bisey farkettim falcilarin uzun vade yani 1 ay falan pek tutmuyor gibi geliyor bana...rezzan ablanin sana hic bu kadar uzun zaman verdigi ve ciktigi oldu mu
Geçmişten bildikleride olmuş,bilmedikleride.
Biraz karışık bir yorumu var,cümleleri bağlamakta zorlanmış, o noktada fala karmaşalık getirmiş.Sağolsun detaylı bakmış,kısa vadede söyledikleride var deneyebilmem için.2014 ün10.ayına kadar yorum yapmış.(Bi yıl Nalân ablaya baktırmama gerek yok).Tarottu benimki ,biraz kahve falı tarzında bakmış .Anlatım dilini Kesira Sırel e çok benzettim.İçten ,emek vererek yorumluyor.Geleceği zaman gòsterecek..
Bana sadece 1 kez verdi 1 ay zamani o da tuttu zaten :) digerleri daha kisa vadeli seylerdi, onlar da oldu.. Kimileri bikac gun gecikmeli oldu, kimileri ise once :)
Kızlar burda mutlaka baktıran olmuştur ama hiç yorumunu hatırlamıyorum.Fal atmıştım ,dinledim kişi analizini iyi yapıyor,olumlu olumsuz söylüyor,zaman konusunda başarılı olduğunu söyledi ama sevdiğim tarafı hiç iddiası yok.Yanılma payı olabilir diyerek +3haftada üstüne koydu.Samimi yorumu var.Baktıranlaarr görüşleriniz,tecrübeleriniz???
Bana sadece 1 kez verdi 1 ay zamani o da tuttu zaten :) digerleri daha kisa vadeli seylerdi, onlar da oldu.. Kimileri bikac gun gecikmeli oldu, kimileri ise once :)
Kardesim baktirmisti gecmisw dair bildikleri olmustu... acaba baktirsam mi diye düşündüm tavsiye eder misin canim
deniz görüre 2 kere baktırdım çok olumlu yorum vardı ,ilişkim olan kişinin tayini çıkmıştı yalan olduğunu söyledi gitmediğini adamla aramda 24 saatlik mesafe var ha resimleri atmasa nerdeyse bana yalan söylediğiner inanacaktım.
o yüzden ne şimdiki zaman nede gelecek çıkmadı canım
Vay be böyle ciddi bişey içinde bi falcının bu kadar iddialı konuşması ne kadar yanlış.Sağol canım yazdığın için ,bakalım bana kısa zaman vermiş zaten.Falın geneli başarılı ama tabi gelecek kısmı en önemlisi.Görücez bakalım..
Arkadaslar tekrardan Merhaba. :))))
Bugün fal sepetinde sezen boztepe diye bir yorumcuya fal baktirdim. Bu kadar sallamasyon olmaz ya. Resmen atmis tutmus. Ve sordugumm soruya söylediklerime verdigi bir ukala cevaplar. Sakin ona fal baktirmayin hic bisey bilmiyor.[/QUOTE
o kadına gecenın bı yarısı moralım cok bozukken yollamıştım ve aglamaktan helak olmuştumm dedıklerı cıkmıyo ve senın yazdıgına gore yorum yapıyo galıba ama baya aglatmıştı benı =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?