Binnaz Abla

Söylediklerinden çıkan oldumu peki?

Arkadaslar tekrardan Merhaba. :))))
Bugün fal sepetinde sezen boztepe diye bir yorumcuya fal baktirdim. Bu kadar sallamasyon olmaz ya. Resmen atmis tutmus. Ve sordugumm soruya söylediklerime verdigi bir ukala cevaplar. Sakin ona fal baktirmayin hic bisey bilmiyor.

Söylediklerinden çıkan oldumu peki?

o zaman bir iki şey çıkmıştı. çoğunlukla mevcut durum analizi yapmıştı o zaman. yorumlama tarzını beğenmiştim böyle tek tek kartları yorumlamamıştı, sohbet havasında konuşur gibi yorumlamasını beğenmiştim..şimdi nasıl yorumluyor bilmiyorum ama :44: hala müşterisi çok. demekki memnun kalanlar çoğunlukta.

Evet canım öyle tek tek kart yorumu yok dediğin gibi sohbet havasında bide alçak gönüllü."Soru takıntım yok,istediğin kadar sor "diyor.Geleceğide görücez artık ama Binnaz daki pekçok isimden daha iyi olduģu kesin.

İyiki paylaştın bikaç defa kararsız kalmıştım artık o kararsızlığı yaşamam.

Çıkmaz olur mu hiiçç? :) zaman bazen sarkabiliyor, bazen de söylediğinden erken oluyor ama dediklerini hep yaşıyorum :) sen yaşamadın mı hiç dediklerini? 5 kez çok da az değil ondan soruyorum..

Canim ben yaklasik 1 ay icinde 5 kez baktirdim. Verdigi tarih aralik sonu o yuzden henuz gelmedi ancak gecmis cok iyiydi bi rzzan ablada birde mertte gecmisle ilgili cok sasirmistim. Ben bisey farkettim falcilarin uzun vade yani 1 ay falan pek tutmuyor gibi geliyor bana...rezzan ablanin sana hic bu kadar uzun zaman verdigi ve ciktigi oldu mu

Geçmişten bildikleride olmuş,bilmedikleride.
Biraz karışık bir yorumu var,cümleleri bağlamakta zorlanmış, o noktada fala karmaşalık getirmiş.Sağolsun detaylı bakmış,kısa vadede söyledikleride var deneyebilmem için.2014 ün10.ayına kadar yorum yapmış.(Bi yıl Nalân ablaya baktırmama gerek yok).Tarottu benimki ,biraz kahve falı tarzında bakmış .Anlatım dilini Kesira Sırel e çok benzettim.İçten ,emek vererek yorumluyor.Geleceği zaman gòsterecek..

Bana sadece 1 kez verdi 1 ay zamani o da tuttu zaten :) digerleri daha kisa vadeli seylerdi, onlar da oldu.. Kimileri bikac gun gecikmeli oldu, kimileri ise once :)

Kardesim baktirmisti gecmisw dair bildikleri olmustu... acaba baktirsam mi diye düşündüm tavsiye eder misin canim

Bana sadece 1 kez verdi 1 ay zamani o da tuttu zaten :) digerleri daha kisa vadeli seylerdi, onlar da oldu.. Kimileri bikac gun gecikmeli oldu, kimileri ise once :)

Ne guzel canim insallah bütün güzel yorumlarin böyle cikar....

deniz görüre 2 kere baktırdım çok olumlu yorum vardı ,ilişkim olan kişinin tayini çıkmıştı yalan olduğunu söyledi gitmediğini adamla aramda 24 saatlik mesafe var ha resimleri atmasa nerdeyse bana yalan söylediğiner inanacaktım.
o yüzden ne şimdiki zaman nede gelecek çıkmadı canım

Kardesim baktirmisti gecmisw dair bildikleri olmustu... acaba baktirsam mi diye düşündüm tavsiye eder misin canim

Falı insanı tatmin ediyor.Mesela ben tek bişey sordum o sağolsun gördüğü her konuya değinmiş.Öyle lafı ağzından cımbîzla aldığımız falcılardan değil.Yinede fal tabi burda kişiye göre değişir.Madem düşünüyosun ben dene derim canım.Yalnız benimki tarottu onu tekrar söyliyim ,kahvesi nasıldır bilmiyorum.

Vay be böyle ciddi bişey içinde bi falcının bu kadar iddialı konuşması ne kadar yanlış.Sağol canım yazdığın için ,bakalım bana kısa zaman vermiş zaten.Falın geneli başarılı ama tabi gelecek kısmı en önemlisi.Görücez bakalım..

belki enerjimiz tutmadı inşallah sana dedikleri çıkar diyorum daha öncede yazdım çağan arıman tek geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…