Binnaz Abla

Ayy ben de bugun ruyamda hüma online olmus fal baktir a tikliyorum ama olmuyor filan neyse o an uyandim baktim 2 dakika once online olmus jfndjsn

Bebce de çıkan falları söylemıyorlar nazar olur diye... Benm felaket senaryolu bütün fallarım çıkmıştır mesela..

Kızlar şöle bakılmş katina falınız varsa atın bana bakıym falcı pembiş mi söylemiş bakıym...cok skılıom

çıkıyor ve dönen de oluyor ama kızlar foruma yazmıyorlar nazar değmesin diye o yüzden bol bol çıkmayan haberi ve ya az detaylı çıkan haberler var
valla biz barışırsak ben direk yazıcam kim hangi yorumu yapmıştı, hangisi tuttu…
barışmazsak da bu sefer nasıl patladıklarını göstermek için yazıcam o ayrı

kızlaaarr asenat "22.00da telefon falla sizlerle olacağım" demiş

ben telefondan baktırmak istemiyorum ama baktıracak olan varsa haberiniz olsun

ayrıca sonunda siteye girdiğine göre elbet yakında bir gün sesli fal da alır umarım

Kızlar sizin için arayıp tarayıp bu mesajımı buldum erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra baktırdığım ve geri döneceğini bilen falcılar. Bu arada o sırada Sezgi Candan'ın dediği gibi olacağını düşünmüştüm fakat olaylar düşündüğüm gibi olmadı ve söyledikleri çıkmadı

elifkslan1

Duymuştum onu Binnaz'daki yorumlarında çok kötü yorumlarda vardı. Çok mu iyi baktı sana? Ben gerçi dün bıraktım fal işini ama okumaya devam ediyorum
Bulundugum ortami falan cok spesifik sekilde tarif etmis sasirdim bayagi.

siz ne kadarlık bir ayrılıktan sonra barıştınız acaba?

ya bir de benim merak ettiğim şey şu, ben kime fal atsam ekim sonu-kasım başı dedi. burda konuştuğum bi 3-4 kişiye de hep bu tarihleri vermişler. hani bunu hissettiklerinden dolayı değil de en yakın tarih o diye söylediklerini düşünüyorum

sizde de acaba tarihleri böyle mi verdiler? yani attığınız ay içinde görüşme olacak diye tutturdular mı?

Temmuzda ayrıldık ekim sonu gibi barıştık. Genelde bende de tarihler sonbahara yönelikti. Ağustos ayında baktırdıklarım eylül-ekim dediler hep

Merhaba hatunlar uzun zamandır yazmıyordum bir topiğe bakayım dedim bazen iyi bazen kötü haberlere denk geldim umarım tüm güzel dilekleriniz tek tek çıkar fallarınızda:)

Benim aramın sorunlu olduğu kişi vardı malumunuz eskiler bilir şimdi konuşuyoruz kendisi ile.Ama konuşunca anladım ki benim deli gibi istediğimi sandığım adamı ben bitirmişim.İlişki babında konuşmuyoruz ama gördüğümüz yerde selamlaşıyoruz muhabbet ediyoruz lakin o beni gördüğünde baya ürkek davranıyor hala bir şeylerin bitmediğini görüyorum.Ama şimdi diyorum ki kafamda büyüttüğüm,iki yılımı harcadığım adam bu muydu?Falların çoğunda görüşme olacak denildiğinde küfür ederdim ama yüzleşme dışında arada sırada bir görüşme gerçekleşiyor.Ben onu zamanında sevsem de hayatımdan da geri kalmadım sadece ona odaklı olmadım.Tavsiyem gününüzü zehir etmeyin.Yaşayın başka aşklara gerekirse yelken açın deneyin onu da olmuyorsa bitirin korkmayın...Onlar hiçbir şekilde hayatlarından geri kalmıyor...Yarın ne olur bilemem sevgim kalmadığı dediğim adamla belki bir evlilik noktasına gelebilirim hayatın ne zaman ne getireceği belli olmuyor ama bildiğim tek şey var benim o adam dışında yıllar sonra birine aşık olma durumum ve onun da fos çıkması...İmkansızların eşiğinde olmamız ve şu anda herkesin kendi yoluna bakması gerektiği.O yüzden bazen hayat olması gerektiğini yıllar geçse de olduruyor kimsenin yanına hiçbir şey kalmıyor ben acı çektirdi isem ben yaşıyorum diğeri yaptı ise o çekiyor.Gerçekten sevseydi gitmezdi cümlelerine de inanmıyorum bazen Allah ayrılık verir ki kullarına değerlerini anlasınlar beş yıl sonra tekrar birlikte olan ve evlenen arkadaşlarım var o yüzden tüm güzellikleri yaşayın gününüzü aksatmayın:)

Bence siz çıkmayan fallar yazıldığında onlara odaklanıyorsunuz. Ben de dahil çıkanları ayrıntılı olarak yazan arkadaşlar var

bizim şimdi hepimize ekim sonu denmesi sizce de şüphe uyandırıcı değil mi ama? inanasım kalmıyor
Ben 1 buçuk aydır baktırıyorum herkes görüşeceğimi söyledi sadece sonunu olumlu olumsuz ayırdılar. ama tarihler hep ekim sonu kasım başıydı.. en başta 2 ay dendi. 2 hafta önce 1 ay sonra dendi. dün baktırdığım fal çok net 2 hafta içinde bir pazar günü konuşacaksınız dedi.. Kişiler farklı sitelerden olunca inanmak istedim. az tarih kaldı bekleyip göreceğiz artık ama gerginlik arttı :)

yaaa ben bi 10 gündür baktırdığım için bu kadar rahatsız oldum bu durumundan
2 aydır baktırıyo olsam ve böyle hep aynı tarih söylense kesin inanırdım

ay umarım hepimiz için en güzeli olur

şimdi sen böyle diyince ben yine umutlandım

Valla en başarılı yaptığım şey şu sıra umut etmek bu özveriyi kendime versem her şeyim dört dörtlük olacak bunun bilincinde olupta hala aynı kafada olmakta benim ayıbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…