Ayy ben de bugun ruyamda hüma online olmus fal baktir a tikliyorum ama olmuyor filan neyse o an uyandim baktim 2 dakika once online olmus jfndjsnKızlar bugün rüyamda hümanın falı çok kötü patlıyodu hümaya yazıyodum sonra fahriye ışıklar mı ne hümanın nickini alıp benimle konuşuyodu agzımdan laf almak için sonra fahriyeye katina baktır diyodu
Bilinç altım heptenn gitmiş
Rüyamda fahriye dolandırıcı çıktı benim rüyalarım çıkar, atmayın ona fal
valla biz barışırsak ben direk yazıcam kim hangi yorumu yapmıştı, hangisi tuttu…çıkıyor ve dönen de oluyor ama kızlar foruma yazmıyorlar nazar değmesin diye o yüzden bol bol çıkmayan haberi ve ya az detaylı çıkan haberler var
hemmmen geliyorumKızlar şöle bakılmş katina falınız varsa atın bana bakıym falcı pembiş mi söylemiş bakıym...cok skılıom
O kadin bende de is konusunu bilmistidemeki böyle birsey görmen gerekiyormus ki adamdan soguyasin. Nil Günes kimine cok güzel kimine pek iyi bakamamis demek iyi anina denk gelmek gerek
3 hafta önce fallarımın çıktığından bahsedip daha sonra detaylı olarak kimlerin bildiğinden bahsedeceğimi söylemiştim. Mesele eski erkek arkadaşımdı. Genelde bu doğrultuda fal baktırdım. Eski erkek arkadaşım çoğu falcının dediği gibi benle iletişime geçti. Şimdi ufak bir derleme yapayım.
Öncelikle Selena olayı tüm gidişatıyla bilen tek falcı oldu. Olaylar aynı onun dediği gibi ilerledi. Kendisi her zaman fal baktıracağım nadir falcılardan biridir. Onun haricinde Gizem hatun dediği zamanla birlikte çıktı. Ki an ve geçmişte harikaydı hiç detay vermememe rağmen. Yüzyüze görüşme olacağını söylemişti. Benim için o sıralar imkansızdı bu ama oldu.
Biryolunvardaki falcılardan bilenler şu şekilde
Medyumalin: Verdiği zaman tutmuş an ve geçmişte ortalama.
Şehrazat: Döneceğini bilmiş ama geri kalan durumları yanlış yorumlamış
Aylin: aylini severim aslında ama indirim döneminde attığım için mi bilmiyorum ama başarısız bir faldı. Ayrılık sebebimiz için çok alakasız şeyler söylemiş. Dönecek demiş evet ama falın geri kalanı tutarsız.
Serkan Tek: anlık durumu yorumlaması iyi ama erkek arkadaşımın döneceğini bilebilmiş sadece. Gelecekle ilgili diğer söyledikleri çıkmadı.
Falcı Sema: dediği çıktı. Anlık durumu yorumlaması iyiydi.
Binnazdakiler:
Öncelikle Ekin Sarpen'den bahsetmek istiyorum. O da selena gibi gidişat hakkında doğru yorumda bulunmuş. Verdiği tarih aralığı da tuttu. Sevgi Duman an ve geçmişte çok iyiydi fakat verdiği tarihler geçtikten sonra erkek arkadaşım döndü. Falının çıkan tek kısmı da bu. Erkek arkadaşım döndüğünde başka bir erkek yüzünden kafamın karışacağını filan söylemiş öyle bir durum olmadı. Yine de güzel bir yoruma sahip falcı bence. Sezgi Candan verdiği tarihler tutmasa da ekim ayında döneceğini ve yüzyüze görüşeceğimizi bilmiş. Ayrıca barışma konusunda yoluna bakacaksın diyen tek falcı ki sanırım bu konuda bir tek Sezgi Candan'ın falı çıkacak
Bulundugum ortami falan cok spesifik sekilde tarif etmis sasirdim bayagi.Duymuştum onu Binnaz'daki yorumlarında çok kötü yorumlarda vardı. Çok mu iyi baktı sana? Ben gerçi dün bıraktım fal işini ama okumaya devam ediyorum
siz ne kadarlık bir ayrılıktan sonra barıştınız acaba?Kızlar sizin için arayıp tarayıp bu mesajımı buldumerkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra baktırdığım ve geri döneceğini bilen falcılar. Bu arada o sırada Sezgi Candan'ın dediği gibi olacağını düşünmüştüm fakat olaylar düşündüğüm gibi olmadı ve söyledikleri çıkmadı
elifkslan1
siz ne kadarlık bir ayrılıktan sonra barıştınız acaba?
ya bir de benim merak ettiğim şey şu, ben kime fal atsam ekim sonu-kasım başı dedi. burda konuştuğum bi 3-4 kişiye de hep bu tarihleri vermişler. hani bunu hissettiklerinden dolayı değil de en yakın tarih o diye söylediklerini düşünüyorum
sizde de acaba tarihleri böyle mi verdiler? yani attığınız ay içinde görüşme olacak diye tutturdular mı?
bizim şimdi hepimize ekim sonu denmesi sizce de şüphe uyandırıcı değil mi ama? inanasım kalmıyorTemmuzda ayrıldık ekim sonu gibi barıştık. Genelde bende de tarihler sonbahara yönelikti. Ağustos ayında baktırdıklarım eylül-ekim dediler hep
Ben 1 buçuk aydır baktırıyorum herkes görüşeceğimi söyledi sadece sonunu olumlu olumsuz ayırdılar. ama tarihler hep ekim sonu kasım başıydı.. en başta 2 ay dendi. 2 hafta önce 1 ay sonra dendi. dün baktırdığım fal çok net 2 hafta içinde bir pazar günü konuşacaksınız dedi.. Kişiler farklı sitelerden olunca inanmak istedim. az tarih kaldı bekleyip göreceğiz artık ama gerginlik arttı :)bizim şimdi hepimize ekim sonu denmesi sizce de şüphe uyandırıcı değil mi ama? inanasım kalmıyor
yaaa ben bi 10 gündür baktırdığım için bu kadar rahatsız oldum bu durumundanBen 1 buçuk aydır baktırıyorum herkes görüşeceğimi söyledi sadece sonunu olumlu olumsuz ayırdılar. ama tarihler hep ekim sonu kasım başıydı.. en başta 2 ay dendi. 2 hafta önce 1 ay sonra dendi. dün baktırdığım fal çok net 2 hafta içinde bir pazar günü konuşacaksınız dedi.. Kişiler farklı sitelerden olunca inanmak istedim. az tarih kaldı bekleyip göreceğiz artık ama gerginlik arttı :)
Valla en başarılı yaptığım şey şu sıra umut etmekyaaa ben bi 10 gündür baktırdığım için bu kadar rahatsız oldum bu durumundan
2 aydır baktırıyo olsam ve böyle hep aynı tarih söylense kesin inanırdım
ay umarım hepimiz için en güzeli olur
şimdi sen böyle diyince ben yine umutlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?