Binnaz Abla

Binnazda asenat ve hümadan başka kimler var ceren ezgi veya selma aydın nasıl yorumlar güzel ama ben abla tavsiyesi vs istemiyorum verdiğim paraya değmeli yani???

geysuya ne atıyorsunuz kızlar kahve mi katina mı???

Tarottu benimki.

Canım kim bu bakan ben anlayamadım?

Bu arada fotolar kızın hesabında adamın tekli fotosunu koymuş .Adamın hesabında hiç birşey yok ,boş.

Ya ne kadar gerizekalı kızlar var. Bazen cidden tiksiniyorum hemcinslerimden. İnsanın bi gururu duruşu olur. Adam seni sallamıyor sen reklam peşindesin. Bi de neden tek adamın fotosu paylaşılıp methiyeler dizilir bilmem.

Senin adına sevindim canım basit insanla birlikte olandan sana hayır gelemezdi.

2 hafta içinde pazar diyen kim?

Arkadaşının gittiği falcı kimdi merak ettim bildiğimiz biri mi acabaaa=)

Fallardan bağımsız olarak yorum yapacağım ancak çevremde eski sevgilisiyle aylar, seneler geçip barışan ve evlenen oldu. Ben hayatta herşeyin mümkün olduğuna inananlardanım. Hatta bir arkadaşımın sevgilisi resmen sıkılmıştı kızdan, özlememe izin ver falan diyordu. Birkaç ay ayrı kaldılar ve şu anda evliler. Yani ayrılıklar her zaman için de sevse gitmezdi değil, herkes ayrı birey ayrı karakterler ve ayrı olaylar, genelleme yapmak zor. Ha tabii ki bazı normlar da genel geçer sayılabilir. Bir insanın değer verip vermediğini anlayacağın kıstaslar var ama ayrılık arasındaki duygular ve birçok denge değişebilir. Ha sizi sallamadığını düşündüğünüz adamları oturup bekleyin demek değil bu elbette.

Benim lise aşkım ayrıldıktan 4 sene sonra falan karşılaştığımızda bütün üniversite hayatında arkadaşlarına beni anlattığını barışmak hatta evlenmek istediğini söylemişti ama ben istemedim. Yani uzun ayrılıklar da barışmayla sonuçlanabiliyor bilin istedim. Olması gereken bi durum varsa eninde sonunda oluyor, olmayacağı varsa da ne kadar zorlasak da kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz. Gönlünüze göre olsun kızlar

2 hafta içinde pazar diyen kim?
Falalemdeki Banu Doğru.. anlattığı her şey çok doğruydu hani arkadaşım anlatsa bu kadar anlatır olayları hatta kafamdan geçenleri bilemez.. mesela yakında bir arkadaşının düğünü nişanı var gibi orada biriyle tanışacaksın dedi haftaya nişan var.. buna bağlı olarak tarihe güvensem mi dedim tutarsa yazarım hemen..

Arkadaşının gittiği falcı kimdi merak ettim bildiğimiz biri mi acabaaa=)
Taksimde bir falcıydı sorarım tekrar hatta ben o falcıyı bulamayıp başka gitmiştim çok iyi bilmişti hayatıma girecek kişiyi. girdi o kişi hatta çıktı yine fala sardım

banu doğruya kahve mi attınız katina mı?

Sor bi bakalım merak ettim, bakarsın gideriz=) Senin bilen kimdi? E madem geleceği tutturdu ona gitseydin yine. Valla kadınlar %99 bu adamlar yüzünden sarıyo zaten fala hahah.

Banu bende hiçbir şey görememişti sürekli beni eleştirmişti olumsuzsun cartcurt asla da değilimdir

banu doğruya kahve mi attınız katina mı?
Kahve attım ona.. Sesli bakıyor bide hissettim gerçekten özen verdiğini sevdim açıkcası. çıkanlarda olmuş.. ben kart fallarını pek sevmiyorum nedense.
Sor bi bakalım merak ettim, bakarsın gideriz=) Senin bilen kimdi? E madem geleceği tutturdu ona gitseydin yine. Valla kadınlar %99 bu adamlar yüzünden sarıyo zaten fala hahah.
Bende Taksim'de baktırdım bana direk aklındakini unut adında XX harfleri var demi onunla olmayacaksın X zamanında bir etkinlikte adında XX soyadında XX olan biriyle tanışacaksın senin geleceğin o çok dengesiz biri ve buna katlanacak kişi sensin çok tutkulu bir birliktelik olacak dedi.. Hepsi tuttu ama 8 ay sürdü dengesizliğinin zirvesini yapıp gitt Yine o falcıya neden gitmiyorum? İstanbul'da değildim 2 hafta oldu geleli gitmek istiyorum ama açıkcası tek gidesim yok falcıya gelen arkadaşım yok Benim bahsettiğim Falcı Melekler Kahvesinden Emre. O arkadaşımın ki yanlış hatırlamıyorsam Eren'di. Çünkü ben Eren için gittim yoktu Emre'ye baktırdım. ama şöyle bişey benden önce baktıran kız Emre için hiç bişey bilemedi saçmaladı geçmişimi uydurdu falan demişti. Enerji meselesi bu fal benim enerjim genelde iyi oluyor bu işlerde..

Emre'yi duymuştum daha önce, çok beğeneni çıktı diyeni olduğu gibi patladı sallamaydı diyen de olmuştu sanırım forumda araştırmıştım ben de. Sen yine de arkadaşından bi teyit edersen Eren miydi emin olalım=)

Melekler kahvesinde çok bekleniliyor önceden randevu almadıysan o kısmı sevmiyorum ben, bi de devamlı fal sirkülasyonu olduğu için illa ki yoruluyorlardır. Ben şimdiden söz veremiyorum ama gelebilecek olursam haber veririm eşlik ederim belki sana:)

Fal fiyatı ne kadar meleklerde senelerdir gitmiyorum oraya, eskiden bi Şengül vardı orada takır takır biliyordu kayıplara karıştı sonra.

Hande'ye baktırmış mıydın?

Banu bende hiçbir şey görememişti sürekli beni eleştirmişti olumsuzsun cartcurt asla da değilimdir
enerji meselesi galiba benim yaşadıklarımı özetledi.
Orada bi Oğuz diye birine baktırdım fena sallamıştı :) ben en son geçen yıl ekimde gitmiştim Emre'ye 35 tl idi. Aynen randevu alınıyor sabahtan arayıp o güne alıyorsun önceki günden olmuyordu gideceğim günde tesadüf Eren yok deyince Emre'ye alalım iyi dediler tamam demiştim. Ben o arkadaştan yarın öğrenir yazarım net olarak belki gideriz :) ama önce şu online falcıların dediklerini bir bekleyim dedim
Orada bi arkadaşım bayana baktırdı ama Şengül mü bilmiyorum çok çok kötüydü.

Emreyi ben de cok duymustum. melekler kahvesine muzaffer diye biri varmis onun icin gitmistim randevum olmadigi icin 5 saat sonra bakilabilecegini soylemislerdi :/ acaba deneyen var midir iyi midir.
hande icin defalarca niyetlendim artik yarin arayip randevu alicam bakalim

Hande'yi ilk kez duydum sen baktırtıktan sonra yazmayı unutma buraya :)

Şengül 5 senedir falan kayıp sanırım sanmıyorum o olacağını bayağı nokta atışları yapıyordu. Bence de çok sık baktırma eğer krizlik bi durum yoksa bekle biraz en güzeli=)

E gitmişken eli boş dönmeseydin, ben de seneler önce bi fal için 2-3 saat beklediğimi bilirim orada ahah yazık bana. Handeye mutlaka git şeker ya, ben taa mart ayında bildiği birçok şey olduğu halde tatmin ayrılmamıştım gel gelelim kadının falı çıktı mı çıktı.

Şengül 5 senedir falan kayıp sanırım sanmıyorum o olacağını bayağı nokta atışları yapıyordu. Bence de çok sık baktırma eğer krizlik bi durum yoksa bekle biraz en güzeli=)
Neyse ki kriz dönemlerini atlattım şu 2 3 haftalık süreç bir geçsin bakalım neler yaşayacağım merakla bekliyorum çıkacak mı fallar

gidicem balım merak ediyorum baya cikanlari cokmus :) ya guvenemedim x birine de baktirmak istemedim ordan pen cafe yeter 'e kaymistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…