- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
geysuya ne atıyorsunuz kızlar kahve mi katina mı???
Ay cevap yazmayı becerememişim pardon şimdi farkettim
Tatlım bencil,beni mutsuz eden,odunun can bulmuş halini kaybettim karşılığında karma bana seni verdi.Bereket versin dedim aldım seni kapattım konuyu ben zaten.
Bu arada Hümacıma üç kere atmışım bana sadece adamın anasının fena olduğunu söylemiş ama onu öyle bir ballandırmış ki bende hırslıyım tabi evet aynen öyle bacım yürü kim seni tutar diye bi daha atmışım.
şimdi bakıyorum da bi şey mi tutmaz karrdeşimm ..
Neyse o anki durumlar işte..hep psikolojimiz falan filan...
.
Bu arada fotolar kızın hesabında adamın tekli fotosunu koymuş .Adamın hesabında hiç birşey yok ,boş.
Ben 1 buçuk aydır baktırıyorum herkes görüşeceğimi söyledi sadece sonunu olumlu olumsuz ayırdılar. ama tarihler hep ekim sonu kasım başıydı.. en başta 2 ay dendi. 2 hafta önce 1 ay sonra dendi. dün baktırdığım fal çok net 2 hafta içinde bir pazar günü konuşacaksınız dedi.. Kişiler farklı sitelerden olunca inanmak istedim. az tarih kaldı bekleyip göreceğiz artık ama gerginlik arttı :)
Kesinlikle katılıyorum bunları bile bile son 1 ay içinde onlarca fal baktırdım artık baktırmamaya söz verdim. Benim bildiğim bi kaç örnek var birini forumda okudum tarihler tutmuş dönen olmuş.. Diğeri bi arkadaşım yüzyüze gittiği bir falcıydı 2 yıl önce eski sevgilisiyle barışacağını evleneceğini söylemişti. kız imkanı yok bitti aylar oldu boşa para verdim demişti. sonra ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama barıştılar evlendiler geçenlerde çocuğu oldu :) Ama tesadüf olabilir, birde türlü türlü ayrılık sebebi var nasıl bitmişti sebepler neydi bilinmez.. Arada zerre kadar sevgi kalmadan bırakıp giden varsa o ilişiki zaten devam etmez falcılar umut tacirliği yapar biz bekleriz.. erkekler garipler dönerler ama ortada kuvvetli bir aşk yoksa yine biter..
Durdum düşündüm aylardır belki de yıllardır fal baktırıyoruz. Kim için,ne için? Eski sevgilim döner mi,sevdiğim bana gelir mi? Hepsi bişeyler uyduruyor hadi onları geçtim falcı adı üstünde kendince yorumluyor, ya biz? Bazen ne kadar saf olduğumuzu düşünüyorum aylardır burda çıkan çıkmayan falları konuşuyoruz. Çıkan kimler adamı tarif eden onun düşüncelerini söyleyen ucundan kulağından alakasız bişeyi tutturanlar. Peki esas konuda gidenin döndüğü oldu mu? Bunu gerçekten soruyorum hepinize sevdiğiniz biri ya da eski sevgiliniz size geri döndü mü küsüp barışmalar değil bahsettiğim ciddi uzun ayrılıklar? Sevseydi zaten gitmezdiki azcık empati yapalım ayrılıklarda sebepler ne ise onların yerine biz kendimizi koyalaım ben olsam böyle mi yapardı mı sorgulayalım eğer cevabınız hayır yapmazdımsa geçmiş olsun o sizi sizin kadar sevmemiş o yüzden de çekip gitmiş sevmeyen birinin geri dönmesi nasıl bi ihtimal ki? Uzun lafın kısası gerçekten fallarda dönecek,gelecek diyenlerin döndüğü oldu mu valla meraktan soruyorum falcı adı vermeyin evet oldu diyin ben de umutlanıcam.( O kadar laf söyleyip hala umutlanmak da ayrı bir ironi oldu)
Falalemdeki Banu Doğru.. anlattığı her şey çok doğruydu hani arkadaşım anlatsa bu kadar anlatır olayları hatta kafamdan geçenleri bilemez.. mesela yakında bir arkadaşının düğünü nişanı var gibi orada biriyle tanışacaksın dedi haftaya nişan var.. buna bağlı olarak tarihe güvensem mi dedim tutarsa yazarım hemen..2 hafta içinde pazar diyen kim?
Taksimde bir falcıydı sorarım tekrar hatta ben o falcıyı bulamayıp başka gitmiştim çok iyi bilmişti hayatıma girecek kişiyi. girdi o kişi hatta çıktı yine fala sardımArkadaşının gittiği falcı kimdi merak ettim bildiğimiz biri mi acabaaa=)
banu doğruya kahve mi attınız katina mı?Falalemdeki Banu Doğru.. anlattığı her şey çok doğruydu hani arkadaşım anlatsa bu kadar anlatır olayları hatta kafamdan geçenleri bilemez.. mesela yakında bir arkadaşının düğünü nişanı var gibi orada biriyle tanışacaksın dedi haftaya nişan var.. buna bağlı olarak tarihe güvensem mi dedim tutarsa yazarım hemen..
Taksimde bir falcıydı sorarım tekrar hatta ben o falcıyı bulamayıp başka gitmiştim çok iyi bilmişti hayatıma girecek kişiyi. girdi o kişi hatta çıktı yine fala sardım
Falalemdeki Banu Doğru.. anlattığı her şey çok doğruydu hani arkadaşım anlatsa bu kadar anlatır olayları hatta kafamdan geçenleri bilemez.. mesela yakında bir arkadaşının düğünü nişanı var gibi orada biriyle tanışacaksın dedi haftaya nişan var.. buna bağlı olarak tarihe güvensem mi dedim tutarsa yazarım hemen..
Taksimde bir falcıydı sorarım tekrar hatta ben o falcıyı bulamayıp başka gitmiştim çok iyi bilmişti hayatıma girecek kişiyi. girdi o kişi hatta çıktı yine fala sardım
hümada 15 ekim cumartesi sistemdeyim deyip gelmemişti...asenatın 22.00 diyip hala gelmemesi
Kahve attım ona.. Sesli bakıyor bide hissettim gerçekten özen verdiğini sevdim açıkcası. çıkanlarda olmuş.. ben kart fallarını pek sevmiyorum nedense.banu doğruya kahve mi attınız katina mı?
Bende Taksim'de baktırdım bana direk aklındakini unut adında XX harfleri var demi onunla olmayacaksın X zamanında bir etkinlikte adında XX soyadında XX olan biriyle tanışacaksın senin geleceğin o çok dengesiz biri ve buna katlanacak kişi sensin çok tutkulu bir birliktelik olacak dedi.. Hepsi tuttu ama 8 ay sürdü dengesizliğinin zirvesini yapıp gittSor bi bakalım merak ettim, bakarsın gideriz=) Senin bilen kimdi? E madem geleceği tutturdu ona gitseydin yine. Valla kadınlar %99 bu adamlar yüzünden sarıyo zaten fala hahah.
Kahve attım ona.. Sesli bakıyor bide hissettim gerçekten özen verdiğini sevdim açıkcası. çıkanlarda olmuş.. ben kart fallarını pek sevmiyorum nedense.
Bende Taksim'de baktırdım bana direk aklındakini unut adında XX harfleri var demi onunla olmayacaksın X zamanında bir etkinlikte adında XX soyadında XX olan biriyle tanışacaksın senin geleceğin o çok dengesiz biri ve buna katlanacak kişi sensin çok tutkulu bir birliktelik olacak dedi.. Hepsi tuttu ama 8 ay sürdü dengesizliğinin zirvesini yapıp gittYine o falcıya neden gitmiyorum? İstanbul'da değildim 2 hafta oldu geleli gitmek istiyorum ama açıkcası tek gidesim yok falcıya gelen arkadaşım yok Benim bahsettiğim Falcı Melekler Kahvesinden Emre. O arkadaşımın ki yanlış hatırlamıyorsam Eren'di. Çünkü ben Eren için gittim yoktu Emre'ye baktırdım. ama şöyle bişey benden önce baktıran kız Emre için hiç bişey bilemedi saçmaladı geçmişimi uydurdu falan demişti. Enerji meselesi bu fal benim enerjim genelde iyi oluyor bu işlerde..
enerji meselesi galiba benim yaşadıklarımı özetledi.Banu bende hiçbir şey görememişti sürekli beni eleştirmişti olumsuzsun cartcurt asla da değilimdir
Orada bi Oğuz diye birine baktırdım fena sallamıştı :) ben en son geçen yıl ekimde gitmiştim Emre'ye 35 tl idi. Aynen randevu alınıyor sabahtan arayıp o güne alıyorsun önceki günden olmuyordu gideceğim günde tesadüf Eren yok deyince Emre'ye alalım iyi dediler tamam demiştim. Ben o arkadaştan yarın öğrenir yazarım net olarak belki gideriz :) ama önce şu online falcıların dediklerini bir bekleyim dedimEmre'yi duymuştum daha önce, çok beğeneni çıktı diyeni olduğu gibi patladı sallamaydı diyen de olmuştu sanırım forumda araştırmıştım ben de. Sen yine de arkadaşından bi teyit edersen Eren miydi emin olalım=)
Melekler kahvesinde çok bekleniliyor önceden randevu almadıysan o kısmı sevmiyorum ben, bi de devamlı fal sirkülasyonu olduğu için illa ki yoruluyorlardır. Ben şimdiden söz veremiyorum ama gelebilecek olursam haber veririm eşlik ederim belki sana:)
Fal fiyatı ne kadar meleklerde senelerdir gitmiyorum oraya, eskiden bi Şengül vardı orada takır takır biliyordu kayıplara karıştı sonra.
Hande'ye baktırmış mıydın?
Emreyi ben de cok duymustum. melekler kahvesine muzaffer diye biri varmis onun icin gitmistim randevum olmadigi icin 5 saat sonra bakilabilecegini soylemislerdi :/ acaba deneyen var midir iyi midir.Emre'yi duymuştum daha önce, çok beğeneni çıktı diyeni olduğu gibi patladı sallamaydı diyen de olmuştu sanırım forumda araştırmıştım ben de. Sen yine de arkadaşından bi teyit edersen Eren miydi emin olalım=)
Melekler kahvesinde çok bekleniliyor önceden randevu almadıysan o kısmı sevmiyorum ben, bi de devamlı fal sirkülasyonu olduğu için illa ki yoruluyorlardır. Ben şimdiden söz veremiyorum ama gelebilecek olursam haber veririm eşlik ederim belki sana:)
Fal fiyatı ne kadar meleklerde senelerdir gitmiyorum oraya, eskiden bi Şengül vardı orada takır takır biliyordu kayıplara karıştı sonra.
Hande'ye baktırmış mıydın?
Hande'yi ilk kez duydum sen baktırtıktan sonra yazmayı unutma buraya :)Emreyi ben de cok duymustum. melekler kahvesine muzaffer diye biri varmis onun icin gitmistim randevum olmadigi icin 5 saat sonra bakilabilecegini soylemislerdi :/ acaba deneyen var midir iyi midir.
hande icin defalarca niyetlendim artik yarin arayip randevu alicam bakalim
enerji meselesi galiba benim yaşadıklarımı özetledi.
Orada bi Oğuz diye birine baktırdım fena sallamıştı :) ben en son geçen yıl ekimde gitmiştim Emre'ye 35 tl idi. Aynen randevu alınıyor sabahtan arayıp o güne alıyorsun önceki günden olmuyordu gideceğim günde tesadüf Eren yok deyince Emre'ye alalım iyi dediler tamam demiştim. Ben o arkadaştan yarın öğrenir yazarım net olarak belki gideriz :) ama önce şu online falcıların dediklerini bir bekleyim dedim
Orada bi arkadaşım bayana baktırdı ama Şengül mü bilmiyorum çok çok kötüydü.
Emreyi ben de cok duymustum. melekler kahvesine muzaffer diye biri varmis onun icin gitmistim randevum olmadigi icin 5 saat sonra bakilabilecegini soylemislerdi :/ acaba deneyen var midir iyi midir.
hande icin defalarca niyetlendim artik yarin arayip randevu alicam bakalim
Neyse ki kriz dönemlerini atlattımŞengül 5 senedir falan kayıp sanırım sanmıyorum o olacağını bayağı nokta atışları yapıyordu. Bence de çok sık baktırma eğer krizlik bi durum yoksa bekle biraz en güzeli=)
hande besiktas mi cafede baya bi begeneni var :) tabii deneyince yazicam mutlakaHande'yi ilk kez duydum sen baktırtıktan sonra yazmayı unutma buraya :)
gidicem balım merak ediyorum baya cikanlari cokmus :) ya guvenemedim x birine de baktirmak istemedim ordan pen cafe yeter 'e kaymistim :)E gitmişken eli boş dönmeseydin, ben de seneler önce bi fal için 2-3 saat beklediğimi bilirim orada ahah yazık bana. Handeye mutlaka git şeker ya, ben taa mart ayında bildiği birçok şey olduğu halde tatmin ayrılmamıştım gel gelelim kadının falı çıktı mı çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?