Binnaz Abla

Girmemesinden daha problem olan bir şey varsa; o da saat verip girmemesi. Bir keresinde öğleden sonra giricem dedi sonra onu akşam yaptı ben o saate kadar ekrandan ayrılmadım gece 23.00 gibi o durumu da sildi ve o gün girmedi sinirimden ağladım
Bir sinir harbi daha yaşamamak için uyuyorum ben size hayırlı nöbetler :|

gidicem balım merak ediyorum baya cikanlari cokmus :) ya guvenemedim x birine de baktirmak istemedim ordan pen cafe yeter 'e kaymistim :)

Yeter'i nasıl buldun? Şu karşı taraf için tarotu mu baktırdın? Ya çok abes değildi de bana kısa gelmişti bi de herkese uyabilir tespitler. Ama karşı tarafın düşüncesinde bayağı beğeneni var Yeter'in.

ben vasat buldum balim. standart erkek profili ciziyor , erkegin agzindan isteklerini beklentilerini kendi huylarini filan soyluyor ama 10 erkekten 8i o tanima uyar yani

ben vasat buldum balim. standart erkek profili ciziyor , erkegin agzindan isteklerini beklentilerini kendi huylarini filan soyluyor ama 10 erkekten 8i o tanima uyar yani

Ay di mi ben de aynı düşünüyorum, hoş ben gittiğimde kahve falı baktıran kızlar vardı baya bilmişti onlara. Ben yine de bi daha gideceğimi sanmam.

Ay di mi ben de aynı düşünüyorum, hoş ben gittiğimde kahve falı baktıran kızlar vardı baya bilmişti onlara. Ben yine de bi daha gideceğimi sanmam.
Ben de gitmem bide ya senin icin ya karsi taraf icin bakiyo ya kahve ya tarot. tatmin edici degildi :/

Neyse ki kriz dönemlerini atlattım şu 2 3 haftalık süreç bir geçsin bakalım neler yaşayacağım merakla bekliyorum çıkacak mı fallar

Beklentiye girmeden akışa bırakarak beklemek en doğrusu. Yani oturup fallar çıkacak mı demek yerine hayatına odaklan kafanı meşgul et. Benim en çok çıkan fallarım "çıkacak mı" diye kurmadıklarım =)

Ne de güzel anlatmışsınız, bazen bekleyişler bütün umutlarımızı alıp götürüyor canımızı acıtan her ihtimal gerçekmiş gibi geliyor bazen de çevremizdekilerin anlamadan söyledikleri laflar dank diye kafamıza düşüyor bizde olumsuz düşüncelerle dolup taşıyoruz . Haklısınız olacağı varsa olur olmayacaksa da yanımızda da olsa olmuyor.Hepimizin gönlündekiler hayırlı bir şekilde olsun ..

Kardeşim yakaladı üstelik ilk online fal tecrübesi

Acikcasi ben dedim bu seka olmasun seni buradan etiketliycektimde dedim bosver :) Cok harika ya ilk fal tecrübe sansi olmus :)

O an telefon elinde olunca yakalama sansi cok yüksek

ya bu asenat cidden bu kadar iyi mi?

her falcida oldugu gibi begenmeyenide var tabiki öyle herkeze cikmis biri degil zaten herkeze cikan bir falci falanda yook :) ama Asenat genel anlamda cok begenilir yakalamak icin pusuya yatilir :) Ben bir kere baktirma sansi yakaladim enerjisi güzel ve kesinlikle hisli biri sadece kart yorumcusu degil bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…