Sende durmadan sayfayı yeniledin dimi :/Ah Asenat.. Bizi yine yabıştırdın ekrana gelmedin : (
gözüm telefona aktı : (Sende durmadan sayfayı yeniledin dimi :/
gidicem balım merak ediyorum baya cikanlari cokmus :) ya guvenemedim x birine de baktirmak istemedim ordan pen cafe yeter 'e kaymistim :)
ben vasat buldum balim. standart erkek profili ciziyor , erkegin agzindan isteklerini beklentilerini kendi huylarini filan soyluyor ama 10 erkekten 8i o tanima uyar yaniYeter'i nasıl buldun? Şu karşı taraf için tarotu mu baktırdın? Ya çok abes değildi de bana kısa gelmişti bi de herkese uyabilir tespitler. Ama karşı tarafın düşüncesinde bayağı beğeneni var Yeter'in.
ben vasat buldum balim. standart erkek profili ciziyor , erkegin agzindan isteklerini beklentilerini kendi huylarini filan soyluyor ama 10 erkekten 8i o tanima uyar yani
Ben de gitmem bide ya senin icin ya karsi taraf icin bakiyo ya kahve ya tarot. tatmin edici degildi :/Ay di mi ben de aynı düşünüyorum, hoş ben gittiğimde kahve falı baktıran kızlar vardı baya bilmişti onlara. Ben yine de bi daha gideceğimi sanmam.
Neyse ki kriz dönemlerini atlattımşu 2 3 haftalık süreç bir geçsin bakalım neler yaşayacağım merakla bekliyorum çıkacak mı fallar
Ben de gitmem bide ya senin icin ya karsi taraf icin bakiyo ya kahve ya tarot. tatmin edici degildi :/
Tarottu benimki.
Canım kim bu bakan ben anlayamadım?
Ya ne kadar gerizekalı kızlar var. Bazen cidden tiksiniyorum hemcinslerimden. İnsanın bi gururu duruşu olur. Adam seni sallamıyor sen reklam peşindesin. Bi de neden tek adamın fotosu paylaşılıp methiyeler dizilir bilmem.
Senin adına sevindim canım basit insanla birlikte olandan sana hayır gelemezdi.
Sevgilim diye reklam yapmis ,adamin kotu doneminde sizmistir zaten cok gurursuz bir kizdi.Devir yapiskanlarin devri , ama ben adama kiziyorum bu kadar zayif ve aptal oldugu icin insallah donmez donerse kapi duvar benden yanaaa.
Ne de güzel anlatmışsınız, bazen bekleyişler bütün umutlarımızı alıp götürüyor canımızı acıtan her ihtimal gerçekmiş gibi geliyor bazen de çevremizdekilerin anlamadan söyledikleri laflar dank diye kafamıza düşüyor bizde olumsuz düşüncelerle dolup taşıyoruz . Haklısınız olacağı varsa olur olmayacaksa da yanımızda da olsa olmuyor.Hepimizin gönlündekiler hayırlı bir şekilde olsun ..Fallardan bağımsız olarak yorum yapacağım ancak çevremde eski sevgilisiyle aylar, seneler geçip barışan ve evlenen oldu. Ben hayatta herşeyin mümkün olduğuna inananlardanım. Hatta bir arkadaşımın sevgilisi resmen sıkılmıştı kızdan, özlememe izin ver falan diyordu. Birkaç ay ayrı kaldılar ve şu anda evliler. Yani ayrılıklar her zaman için de sevse gitmezdi değil, herkes ayrı birey ayrı karakterler ve ayrı olaylar, genelleme yapmak zor. Ha tabii ki bazı normlar da genel geçer sayılabilir. Bir insanın değer verip vermediğini anlayacağın kıstaslar var ama ayrılık arasındaki duygular ve birçok denge değişebilir. Ha sizi sallamadığını düşündüğünüz adamları oturup bekleyin demek değil bu elbette.
Benim lise aşkım ayrıldıktan 4 sene sonra falan karşılaştığımızda bütün üniversite hayatında arkadaşlarına beni anlattığını barışmak hatta evlenmek istediğini söylemişti ama ben istemedim. Yani uzun ayrılıklar da barışmayla sonuçlanabiliyor bilin istedim. Olması gereken bi durum varsa eninde sonunda oluyor, olmayacağı varsa da ne kadar zorlasak da kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz. Gönlünüze göre olsun kızlar
Kardeşim yakaladı üstelik ilk online fal tecrübesiIsik hiziyla Asenata fal gönderen arkadasi tebrik ediyorum
Kardeşim yakaladı üstelik ilk online fal tecrübesi
ya bu asenat cidden bu kadar iyi mi?
Dün gece de ben yakaladım hissiyatın çok yanlış değilAcikcasi ben dedim bu seka olmasun seni buradan etiketliycektimde dedim bosver :) Cok harika ya ilk fal tecrübe sansi olmus :)
O an telefon elinde olunca yakalama sansi cok yüksek
Dün gece de ben yakaladım hissiyatın çok yanlış değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?