Evet ya sen bana onu bi kere daha demiştin kısmet işte deniz e attım.Neyse ya Çağan da kaçmıyo,bizde bu kafa olduğu sürece onada sıra gelir elbet.Çıkmışmıydı Lalecim sana Çağan hatırlayamadım?belki enerjimiz tutmadı inşallah sana dedikleri çıkar diyorum daha öncede yazdım çağan arıman tek geçiyorum
Geçmişten bildikleride olmuş,bilmedikleride.
Biraz karışık bir yorumu var,cümleleri bağlamakta zorlanmış, o noktada fala karmaşalık getirmiş.Sağolsun detaylı bakmış,kısa vadede söyledikleride var deneyebilmem için.2014 ün10.ayına kadar yorum yapmış.(Bi yıl Nalân ablaya baktırmama gerek yok).Tarottu benimki ,biraz kahve falı tarzında bakmış .Anlatım dilini Kesira Sırel e çok benzettim.İçten ,emek vererek yorumluyor.Geleceği zaman gòsterecek..
Evet ya sen bana onu bi kere daha demiştin kısmet işte deniz e attım.Neyse ya Çağan da kaçmıyo,bizde bu kafa olduğu sürece onada sıra gelir elbet.Çıkmışmıydı Lalecim sana Çağan hatırlayamadım?
Anlatımında cümleleri bağlayamadığını yazmıştım bi önceki mesajda,gerçekten soru bırakmıyor ama.Hîç çıkan oldumu sana gelecek kısmından canım?nalan hanıma bende baktırdım evet emek vermış ama konuşmasında bı sorun var devrık cumleler kuruyo anlatması bıraz karışık ve soru sorulmasını ıstemıyo galıba ama gerı kalan yerlerı cıkınca gorucez bgn yenıden dınledım butun eskı baktırdıgım falları fal baktırmadım tuttum kendımı =))
Ben burda oda orda olduğu sürece onuda deneriz bigün datlım.inşallah sana ileriside çıkar.çaganın bana dedikleri çıktı o yüzden tavsiye ediyorum ve çok kibar ve sohbet havasında o zaman ayrılmıştık bana barışcaksınızdedi vetam dediği gibi barıştık ilerisini bilemem ama durum analizi süperdi
Crn ben birazdan bakar kitapçığa yazarım sana.Ama şu an aklımda olan kart bilgisiyle ;abanoz geçmiş kartın yani tüm olumsuzluklar biraz hafif şekilde (çünkü kartın ters)dünde kalmış.Ters tagral bugünün;Kurnaz bir erkek (aşkı baz aldım)karşiliğini almanın zamanı gelmiş.Döktüğün gözyaşları boşa gitmeyecek diyor kart.Yarının dùz Turan ;karşılaşma sevdiğin kisiyle buluşma görünüyor ,bu kisi sanirim esmer.Hadi hayırlısı caniimm.
Oha diyorum baska bişey demiyorum cuk ! Evet esmer : O
Ben burda oda orda olduğu sürece onuda deneriz bigün datlım.inşallah sana ileriside çıkar.
Ne guzel canim insallah bütün güzel yorumlarin böyle cikar....
sakin clairedoluna34 a baktirmayin..hayatimda gordugum en kotu fal inanin sizinle de paylasicam merhabalar kartlarınıza göre yorumum hayırlısı olur inşallahSizi maddi kayıplar bekliyor. Emeğinizin karşılığını alamamakla karşı karşıyasınız. Bu durumun yaratacağı olumsuzluk sağlığınızı etkileyebilir.Bir rekabet ortamı. Elindekilerle mücadele ederek koruma gereği. İnanılan fikirler uğruna çaba verileceği. Haklı olmanın verdiği cesaret, engelleri aşmak. Zafer, güçlü de olsa rakipleri yenmenin mümkün olduğu yönünde bir işaret. Yeteneklerin ve gücün ispatı.Zayıflık, gerçekleri görememeFırsatları göremeyerek kaçırmak, kayıpla sonuçlanacak girişimler. İlişkilerde hayal kırıklıkları, boşanma, ayrılık. Ölüm korkusu, hastalık.Kuracağınız yeni diyaloglar sayesinde yalnızlığınız bitebilir. Yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.bazen esprili bazende çelişkili oluyorsunuz.Kuracağınız yeni diyaloglar sayesinde yalnızlığınız bitebilir. Yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz. Bu kart size esprili bazen de çelişkileriyle hayatı anlatıyor. Bu kart aynı zamanda size ikiyüzlülük özelliğini de yüklüyor. Bunun yanı sıra zorluklara karşı dayanıksızlığınız da ortaya çıkıyor. Aldığınız kararları partnerinizle paylaşmanız çok güzel. Ancak duygularınızı kendinize saklamaktan da vazgeçmelisiniz.Yakın bir gelecekte yaşanacak adli bir olay.Hayatın tadını çıkarıyorsunuz. İlişkinizde ise unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Yeten ve canlı duygularınız partnerinizle olan yakınlığınızı artıracak. Yaratıcılığınız had safhada. Kendinizden ve yaşamınızdan olan memnuniyetiniz çevrenizdekileri de mutlu edecek.
BU NE!!!
beyza sana Rezzan ablanın dediği mi oldu,nalan ablanın dediği mi?
merhaba kızlar
melek,taygun,nesibe,ilkay,rezzan,reiki bütün hepsi niyet ettiğim kişi ile barışacağımı ağız birliği etmiş gibi söylemişlerdi.ve bugün adam bir daha beni rahatsız etme,karşıma çıkma tarzı şeyler söyledi.özetle BÜTÜN FALLAR PATLADI!!!!
Ve çok kötüyüm , artık yapabileceğim hiç bişi yok.telefon numarasına kadar sildim.çoook kötüyüm
Görünüşe göre evet bütün falcılar yanılmış...
fakat belki de artık sen adamı aramayacağın ve üstüne hiç gitmeyeceğin için 3-4 ay sonra sen onu unutmuşken
ve belki de yeni biri ile tanışmışken adam çıkıp geri gelecek...
Bırakmak en doğrusu...
en büyük hata sık sık aramak... eskiler boşuna dememiş söz gümüşse, sükut altındır...
böyle durumlarda hep kötü hissederiz arkadaşım ama... sağlıklıysan, cebinde yarını çıkaracak paran varsa, sevdiklerin/ailen
yakınındaysa... şükret ve emin ol, her zaman daha iyi birisi çıkar gelir...
Walla canim faldan baska herseye benziyor bu! Arkadas abartmis copy+paste olayini..
merhaba kızlar
melek,taygun,nesibe,ilkay,rezzan,reiki bütün hepsi niyet ettiğim kişi ile barışacağımı ağız birliği etmiş gibi söylemişlerdi.ve bugün adam bir daha beni rahatsız etme,karşıma çıkma tarzı şeyler söyledi.özetle BÜTÜN FALLAR PATLADI!!!!
Ve çok kötüyüm , artık yapabileceğim hiç bişi yok.telefon numarasına kadar sildim.çoook kötüyüm
merhaba kızlar
Ben kendi baktırdıklarımdan ve üzerinden geçen zamandan yola çıkıyorum,Rezzan ablanın falları bana çıkmadı ancak burda ondan memnun pekçok kişi var.Mert in bir söylediği ;daha doğrusu aldığım tek bir haberle iki söylediğini yaşamış oldum.Diğer söylediklerine zaman var.înşallah sende ikiside tutturur.Paralel bi zaman verdiği ikisininde zaten çıkarsa ikiside bilmiş olucak ,inşallah karavan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?