Binnaz Abla

belki enerjimiz tutmadı inşallah sana dedikleri çıkar diyorum daha öncede yazdım çağan arıman tek geçiyorum
Evet ya sen bana onu bi kere daha demiştin kısmet işte deniz e attım.Neyse ya Çağan da kaçmıyo,bizde bu kafa olduğu sürece onada sıra gelir elbet.Çıkmışmıydı Lalecim sana Çağan hatırlayamadım?

nalan hanıma bende baktırdım evet emek vermış ama konuşmasında bı sorun var devrık cumleler kuruyo anlatması bıraz karışık ve soru sorulmasını ıstemıyo galıba ama gerı kalan yerlerı cıkınca gorucez bgn yenıden dınledım butun eskı baktırdıgım falları fal baktırmadım tuttum kendımı =))

çaganın bana dedikleri çıktı o yüzden tavsiye ediyorum ve çok kibar ve sohbet havasında o zaman ayrılmıştık bana barışcaksınızdedi vetam dediği gibi barıştık ilerisini bilemem ama durum analizi süperdi

Anlatımında cümleleri bağlayamadığını yazmıştım bi önceki mesajda,gerçekten soru bırakmıyor ama.Hîç çıkan oldumu sana gelecek kısmından canım?

Ben burda oda orda olduğu sürece onuda deneriz bigün datlım.inşallah sana ileriside çıkar.

Oha diyorum baska bişey demiyorum cuk ! Evet esmer : O

sakin clairedoluna34 a baktirmayin..hayatimda gordugum en kotu fal inanin sizinle de paylasicam merhabalar kartlarınıza göre yorumum hayırlısı olur inşallahSizi maddi kayıplar bekliyor. Emeğinizin karşılığını alamamakla karşı karşıyasınız. Bu durumun yaratacağı olumsuzluk sağlığınızı etkileyebilir.Bir rekabet ortamı. Elindekilerle mücadele ederek koruma gereği. İnanılan fikirler uğruna çaba verileceği. Haklı olmanın verdiği cesaret, engelleri aşmak. Zafer, güçlü de olsa rakipleri yenmenin mümkün olduğu yönünde bir işaret. Yeteneklerin ve gücün ispatı.Zayıflık, gerçekleri görememeFırsatları göremeyerek kaçırmak, kayıpla sonuçlanacak girişimler. İlişkilerde hayal kırıklıkları, boşanma, ayrılık. Ölüm korkusu, hastalık.Kuracağınız yeni diyaloglar sayesinde yalnızlığınız bitebilir. Yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.bazen esprili bazende çelişkili oluyorsunuz.Kuracağınız yeni diyaloglar sayesinde yalnızlığınız bitebilir. Yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz. Bu kart size esprili bazen de çelişkileriyle hayatı anlatıyor. Bu kart aynı zamanda size ikiyüzlülük özelliğini de yüklüyor. Bunun yanı sıra zorluklara karşı dayanıksızlığınız da ortaya çıkıyor. Aldığınız kararları partnerinizle paylaşmanız çok güzel. Ancak duygularınızı kendinize saklamaktan da vazgeçmelisiniz.Yakın bir gelecekte yaşanacak adli bir olay.Hayatın tadını çıkarıyorsunuz. İlişkinizde ise unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Yeten ve canlı duygularınız partnerinizle olan yakınlığınızı artıracak. Yaratıcılığınız had safhada. Kendinizden ve yaşamınızdan olan memnuniyetiniz çevrenizdekileri de mutlu edecek.

BU NE!!!

Walla canim faldan baska herseye benziyor bu! Arkadas abartmis copy+paste olayini..

merhaba kızlar
melek,taygun,nesibe,ilkay,rezzan,reiki bütün hepsi niyet ettiğim kişi ile barışacağımı ağız birliği etmiş gibi söylemişlerdi.ve bugün adam bir daha beni rahatsız etme,karşıma çıkma tarzı şeyler söyledi.özetle BÜTÜN FALLAR PATLADI!!!!
Ve çok kötüyüm , artık yapabileceğim hiç bişi yok.telefon numarasına kadar sildim.çoook kötüyüm

Görünüşe göre evet bütün falcılar yanılmış...
fakat belki de artık sen adamı aramayacağın ve üstüne hiç gitmeyeceğin için 3-4 ay sonra sen onu unutmuşken
ve belki de yeni biri ile tanışmışken adam çıkıp geri gelecek...

Bırakmak en doğrusu...
en büyük hata sık sık aramak... eskiler boşuna dememiş söz gümüşse, sükut altındır...

böyle durumlarda hep kötü hissederiz arkadaşım ama... sağlıklıysan, cebinde yarını çıkaracak paran varsa, sevdiklerin/ailen
yakınındaysa... şükret ve emin ol, her zaman daha iyi birisi çıkar gelir...

bıraktım artık.yıldım bittim bu konulardan kafa patlatmaktan.ve inan ki kişiyi her dakika aramadım ayda bir mesaj attım ya da aradım.hatalarım için özür diledim.ki (kendi hataları dağlar kadar büyük orası ayrı) ısrarcı olmadım hiç.öyle bir egosu ve tavrı var ki sanırsın kendini ilah ilan etmiş.ben bu insanla nişanlıydım üstelik.çok garip.hayat çok garip:2:

(canim cok uzuldum ne desem bos su an..

Cok üzüldüm canim hakkinda hayirlisi üzme kendini desemde ....iste

inşallah canım..

Herkese gunaydın!!

Bugun bıraz rahatsızım ve evdeyım..hepınıze kucaak dolusu sevgıler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…