- 14 Haziran 2015
- 755
- 896
- 103
Ne de güzel anlatmışsınız, bazen bekleyişler bütün umutlarımızı alıp götürüyor canımızı acıtan her ihtimal gerçekmiş gibi geliyor bazen de çevremizdekilerin anlamadan söyledikleri laflar dank diye kafamıza düşüyor bizde olumsuz düşüncelerle dolup taşıyoruz . Haklısınız olacağı varsa olur olmayacaksa da yanımızda da olsa olmuyor.Hepimizin gönlündekiler hayırlı bir şekilde olsun ..
Valla o kdar mesai harcıyorum ki yakalamak için inanamazsın:) falcılar belli bir kontenjan belirliyorlar dolarsa meşgul oluyor. Fal ödeme yaptıktan sonra gidiyor ama kontenjan yakalayınca direkt doluyor.nasil basariyorsun Asenati bu kadar s1k yakalamayi? bak hakkimizi yiyiyorsun ama Iskanbili aciyormu?
Benim merak ettigim falci nasil hemen mesgule aliyor? FAl falciya ödemeyi yaptiktan sonrami gidiyo?
Üff aynen ya dün selenaya attım bi daha kimseye atmam o son demiştim ama asenatı görünce gözüm döndü şeytan dürttü... allahtan yakalayamadımasenat sistemdeydi, sayfayı güncelleyip güncelleyip durdum…
çıkmış, gece gireceğim demiş…
püfff gece dediği artık 3 mü olur 4 mü olur
yine yakalayamadım asenatı
Bacim telefon modeliniz ve internet baglantiniz nedir?Kardeşim yakaladı üstelik ilk online fal tecrübesi
Valla o kdar mesai harcıyorum ki yakalamak için inanamazsın:) falcılar belli bir kontenjan belirliyorlar dolarsa meşgul oluyor. Fal ödeme yaptıktan sonra gidiyor ama kontenjan yakalayınca direkt doluyor.
Üff aynen ya dün selenaya attım bi daha kimseye atmam o son demiştim ama asenatı görünce gözüm döndü şeytan dürttü... allahtan yakalayamadım
Aylar oldu ya aylar :'( hayatimda neler oldu bitti ben hala asenata fal aticam
Sesli güldümBacim telefon modeliniz ve internet baglantiniz nedir?sebekenin ustunde mi yasiyorsunuz? Ailecek sistem mi kurdunuz nedir
Geldimi yorumun cnmÜff aynen ya dün selenaya attım bi daha kimseye atmam o son demiştim ama asenatı görünce gözüm döndü şeytan dürttü... allahtan yakalayamadım
Selananın mı? Yok daha gelmedi kuzum 2-3 güne anca gelirmiş öyle söylemiştiGeldimi yorumun cnm
Selenayi cok seven bir arkadas vardi burada nicki neydi?
Nil gunese baktirdinmi?nehir atesoglu noldu ya cıktı mı size? bana anı güzel baktı gecmisle alakalı bilmedigim bisey soyledi (bilmiyorum arastırmak lazım acıkcası) tarihler verdi cıkar mı bilmiyorum ...size tarihleri cıkıyor mu nehirin??
selenaya baktırmıstım , o da anı bildi. gerci selena bildi mi biliyor ama işte selenanın zamanları pek tutmaz kendi de öyle söylüyor zaten..bana zamanı tutturacak biri lazım anlayacagınız..
hülya demir..yuvarlak fal baktı ne yone ceksen gider cinsden. öyle ölüp bitcek bi fal degildi.
kemal devrim yakın geleceği görüyor bence. dedigi zaman da dedigi gibi oldu. cok uzak tarihlere gitmeyin oralar pembe sular birazcık..
hüma bana sadece kart yorumluyor gibi geliyor ve anlık durumu biliyor evet...ama gelecek cıkmadı malesef.
fahriye ışıksacan tam bir tırtingen.
asiye anı ve durumu bildi. gelecek de tutacak gibi ama söylerim burdan..suan dedigi gibi hersey.
ilkaya bir yıldır hıc atmadım son iki falı hic cıkmadı alakası yoktu..ama fama ve serkanteke hep atarım cıktıgı falları hep olmustur bu ikisinin..en son semaya attıgımda begenmemistim ama o da fena degil..ilk falları acaıp cıkmıstı..bir sans daha vermem gerek..
biraz özet gibi oldu ama böyle yazınca insanların işine cok yarıyor..sizlerde faydalanın diye yazdım..bana zamanı tutturan birini önersenize yaa? hadi kızlar :))
Nehir patladı bende ne yazık ki çok beğenmiştim amanehir atesoglu noldu ya cıktı mı size? bana anı güzel baktı gecmisle alakalı bilmedigim bisey soyledi (bilmiyorum arastırmak lazım acıkcası) tarihler verdi cıkar mı bilmiyorum ...size tarihleri cıkıyor mu nehirin??
selenaya baktırmıstım , o da anı bildi. gerci selena bildi mi biliyor ama işte selenanın zamanları pek tutmaz kendi de öyle söylüyor zaten..bana zamanı tutturacak biri lazım anlayacagınız..
hülya demir..yuvarlak fal baktı ne yone ceksen gider cinsden. öyle ölüp bitcek bi fal degildi.
kemal devrim yakın geleceği görüyor bence. dedigi zaman da dedigi gibi oldu. cok uzak tarihlere gitmeyin oralar pembe sular birazcık..
hüma bana sadece kart yorumluyor gibi geliyor ve anlık durumu biliyor evet...ama gelecek cıkmadı malesef.
fahriye ışıksacan tam bir tırtingen.
asiye anı ve durumu bildi. gelecek de tutacak gibi ama söylerim burdan..suan dedigi gibi hersey.
ilkaya bir yıldır hıc atmadım son iki falı hic cıkmadı alakası yoktu..ama fama ve serkanteke hep atarım cıktıgı falları hep olmustur bu ikisinin..en son semaya attıgımda begenmemistim ama o da fena degil..ilk falları acaıp cıkmıstı..bir sans daha vermem gerek..
biraz özet gibi oldu ama böyle yazınca insanların işine cok yarıyor..sizlerde faydalanın diye yazdım..bana zamanı tutturan birini önersenize yaa? hadi kızlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?