Cok uzun zaman mi vermisti yoksa bi anda mi bi sey oldu da patladi?
Bazen bi anlik kararlar her seyi degistiriyor ya sezgiler dogruysa bile bir sey oluyor hemen kisinin kontrolune geciyor.
Cok uzun zaman mi vermisti yoksa bi anda mi bi sey oldu da patladi?
Bazen bi anlik kararlar her seyi degistiriyor ya sezgiler dogruysa bile bir sey oluyor hemen kisinin kontrolune geciyor.
Bi kaç gün içinde bişey görüp sevinicektim onunla ilgili kısa bi süre sonra da her şey olumlu olucaktı falan. Ama bi kaç gün içinde öyle bi olay yaşadık ki çok kötü şeyler oldu zaten olumlu olma ihtimali çok düşükken şimdi imkansız oldu
Geçen sene en az 100 fal baktirmis biri olarak söylüyorum Huma Bal bana patlayali bir yıl oldu hayatim tamamen değişti ayrica o siralarda bu siteden de bir cok kişiye patladi bir de hazir fal mevzusu oldu hala isminin geçmesi şaşırtıyor beni.
Kizlar dayanamadim tekrar fal baktirdim yaa:/
-Derin Akarsu; kahve. Ilk defa baktirdim, tum sorularima detayli cevaplar vermis, beni taniyormuscasina anlatmis resmen, anlik tespitleri cok iyi. Ozellikle de 45 liraya baktirdigim kisilerw oranla super bile diyebilirim
-Kesira Sirel; tarot. Ilk defa baktirdim. Tarot kartlarinin yorumlarini yapmis sadece, ben de biliyorum o kadarini. Pek begenmedm acikcasi.
Bugün Banu Doğru'yu denedim tam bir fiyaskoydu papağan gibi ayni cümleyi tekrarlayip durmuş ve gelecekle ilgili söylediği tek şey, belli bi zaman geçtikten sonra uzlaşacaksınız. Kartlara baktim onlarin anlamlarini okumuş resmen. Tavsiye etmiyorum.