Binnaz Abla

bu kadar övdünüz, ben de bekliyorum asenatı. görelim bakalım neymiş :)

dun kredi alıp ıkıncı kez yakaladım balım ama odeme sayfası olarak eskı hatalı mobıl odemeye yonlendırdı dırek yanı sacma sapan bısey oldu :/ kredim hazır şuan

Allah Allah tüh ya, neyse doğru zamanı vardır baktırırız inşallah bi ara. Yalnız korkarım bugün girmeyebilir de ah Asenat beklentiye sokup o son golü atma be=)

Sen baktırdın mı şeker geçenlerde de kredi almıştın falan ilk kez atacaktın attıysan beğendin mi nasıldı? (Cevabı nerdeyse bildiğin saçma sorular vol 1)

başka güzel öneriniz varsa eğer, değerlendireyim bu saati. kredimi yedekledim. 150 kredilik biri olur :/ 350si asenata kalsın

başka güzel öneriniz varsa eğer, değerlendireyim bu saati. kredimi yedekledim. 150 kredilik biri olur :/ 350si asenata kalsın

Bu saatte bi isme şansa atılır anca, bence riske etmeyin=) yani hoş benim asenattan başka atmak istediğim isim yok da gece giren çok popüler falcı bilmiyorum Hüma dışında, hoş falcı dediğin gece baksın her taraf sessiz sakinken hazır bana uyar=)

Valla bugun de kıydı bize iyi mi :))) ben baktırdım bebişim telefonla ona ,1 ay olacak nerdeyse. çok başarılıydı yani tadı damağımda kaldı .. şakır şakır saydı şu anı geçmişi , karakter analizi desen efsaneydi. dediklerinden ufak tefek yasadıklarım da oldu hatta hiç ıhtımal vermedıgım seyler. top listeme yerleşti kendisileri lakin ki zor ulaşılması buyuk dezavantaj :/onemlı gelısmelerde dönüm noktalarında filan ınsan hemen baktırmak ıstıyor :/

Ay çok haklısın Asenat tam aynı apartmanda oturmalık, bilemedin kararsız kaldığında telefon açıp danışmalık ideal yakın arkadaş=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…