Gecen sene Agustosbir dakika size de mi öyle söyledi?? hangi ay baktırdınız??
Bana zaman vermedi. Bugün yarın kapıda dedi ama o sıralar çok mekan değiştirdim kapıları karıştırmış olabilir ademceğiz..Günah almayayım şimdi...Gecen sene Agustos
Ediyorum bende bildi ilk yarım çıktı.:))yok ona baktırmadım. tavsiye ediyor msun?
Ben pes ettim uyucam:) insallah yakalarsınızDun ıkı kere yakalayıp falı hazırlayıp ıkısınde de mobıl odeme hatası aldım ciğerim yaniyür asenat geri gel
Fal limitini 4 kişi yap bari asenat
Dun ıkı kere yakalayıp falı hazırlayıp ıkısınde de mobıl odeme hatası aldım ciğerim yaniyür asenat geri gel
dun kredi alıp ıkıncı kez yakaladım balım ama odeme sayfası olarak eskı hatalı mobıl odemeye yonlendırdı dırek yanı sacma sapan bısey oldu :/ kredim hazır şuanBi gelsin de=)
Bugün kredi alıp işi sağlama alsaydın canım.
zaten gırmez bence artık ben de uyurum bırazdan :)Ben pes ettim uyucam:) insallah yakalarsınız
dun kredi alıp ıkıncı kez yakaladım balım ama odeme sayfası olarak eskı hatalı mobıl odemeye yonlendırdı dırek yanı sacma sapan bısey oldu :/ kredim hazır şuan
bu kadar övdünüz, ben de bekliyorum asenatı. görelim bakalım neymiş :)
Hüma kime çıkmış Acaba Bana hiç çukmadı da...üç kere baktırdım şahsen
başka güzel öneriniz varsa eğer, değerlendireyim bu saati. kredimi yedekledim. 150 kredilik biri olur :/ 350si asenata kalsın
Valla bugun de kıydı bize iyi mi :))) ben baktırdım bebişim telefonla ona ,1 ay olacak nerdeyse. çok başarılıydı yani tadı damağımda kaldı .. şakır şakır saydı şu anı geçmişi , karakter analizi desen efsaneydi. dediklerinden ufak tefek yasadıklarım da oldu hatta hiç ıhtımal vermedıgım seyler. top listeme yerleşti kendisileri lakin ki zor ulaşılması buyuk dezavantaj :/onemlı gelısmelerde dönüm noktalarında filan ınsan hemen baktırmak ıstıyor :/Allah Allah tüh ya, neyse doğru zamanı vardır baktırırız inşallah bi ara. Yalnız korkarım bugün girmeyebilir de ah Asenat beklentiye sokup o son golü atma be=)
Sen baktırdın mı şeker geçenlerde de kredi almıştın falan ilk kez atacaktın attıysan beğendin mi nasıldı? (Cevabı nerdeyse bildiğin saçma sorular vol 1)
Valla bugun de kıydı bize iyi mi :))) ben baktırdım bebişim telefonla ona ,1 ay olacak nerdeyse. çok başarılıydı yani tadı damağımda kaldı .. şakır şakır saydı şu anı geçmişi , karakter analizi desen efsaneydi. dediklerinden ufak tefek yasadıklarım da oldu hatta hiç ıhtımal vermedıgım seyler. top listeme yerleşti kendisileri lakin ki zor ulaşılması buyuk dezavantaj :/onemlı gelısmelerde dönüm noktalarında filan ınsan hemen baktırmak ıstıyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?