Binnaz Abla

Şu Asenat bir bana çıkmadı ve mevcut durumla alakasız yorumlar yaptı herhalde. Baktırdığım fallar arasında en kötülerden biriydi sanırım :/ Siz övünce tekrar mı baktırsam diyorum ama falı aklıma gelince vazgeçiyorum.

Bu böyle olmayacak Asenat'a ulaşmanın daha kolay yolunu bulmalıyız hepimiz pusuya yattık bekliyoruz:) Binnaz buna bi çözüm getirmeli.kredimin olmadığı zamanlar Asenat'ı yakalayamayıp ya da olduğu zamanlarda da ineternetimin yavaşlığı mı diyim yoksa elimin yavaşlığı mı ,yoksa dokunmatik ekranımın o anın heyecanıyla kavrayamaması mı diyim bilemedim yakalayamadım yakaladığım zamanlarda da baktırasım yoktu neyse pusuya devam baktıran arkadaşlar nolur siz azcık durun:))

Cok hossunuz kizlar ya Belki isi cikti uyuya kaldi falan :) bence isin sirri yakalamayi fazla istememekte galiba yani ne zaman girecek diye diye basinda beklendiginde olmuyo. Genel anlamda da öyle degilmi zaten ne zaman olaylari kendi akisina birakiyorsun birseyler olmaya degismeye baslio :)

dün gece 1.47'de Zeynep Asil'e yolladığım fal bu sabah 10.44te yorumlanmış şekilde geldi. güya 2. sıradaydım. hiç atmasaydın bacım?

yahu bu online yorumculara türkçe dersi mi verilse? bu kadar hatalı yazı gördüğümde gerçekten fala konsantre olamıyorum

yorumlara gelirsek; biraz genel bir fal bakmış. ama söyledikleri tutarlı, anlık duruma uygun. o da kasımda her şey düzelecek dedi. diğer bakanlarla uyumlu olarak. göreceğiz bakalım. yine de çok tatmin edici bir fal olduğunu söyleyemem, 10/6.5

Şimdiye kadar baktığı btn fallar çıktı son falları çıkmıyor canım ekim dedi ama minicik bir gelişme bile yok ama zamanları hep aksar onun yine de bu sefer ekimden sonra patlamış sayacağım

ben iki ay önce baktirmisim anlik analizleri süperdi ama nedense en kararsiz kaldim falci kendisi (iyi bakmasina ragmen) zamana takilmamak gerek zamani tuturan cok az

Bu gece Asenatı bende gördüm rüyamda hayırdır inşallah:):)
hayır fal için de beklemedim kendisini ama burayı okuyup öyle yattım.
Asenatın elinde hançer gibi biirşey vardı
korkuttu beni bu hatun yaaa:)
ben falı bıraktım ama Asenatı yakalasam bir telefon görüşmesi yaparım :)

hehe ay sendemi gördün rüyanda (baska biri daha görmüs)

Yaktin kizlari Asenat Kadina nazar mazar degmese bari :)

hehe ay sendemi gördün rüyanda (baska biri daha görmüs)

Yaktin kizlari Asenat Kadina nazar mazar degmese bari :)
kızzz rüyamda Asenat hançerle üstüme geliyordu TÖVBE BİSMİLLLAH :):):)
Düş yakamdan Asenat tamam baktırmıcam sana :):)

şaka bir yana benim fal geçmişimi bir sıralasam istanbuldan Karsa yol olur:)
Ama Asenat ve Derin bana çıkan tek falcıdır.arada fama da çıkmıştır.
Asenatı yakalarsam Affetmem yani

Su mesaji yazip ertesi gün Nehir Atesogluna fal baktirmak

Bu ay Asenat, Sezgi ve Nehire baktirmisim.

Nehir bence basarili bir yorumcu (falin cikma, cikmama boyutunu gözardi ediyorum). Birde öyle bir bakiyorki sanki karsimda samimi geldi bana birde cidden hizli bakiyor. Fazla beklemiyor. Harf ve kisi tarifinde basarili. Birde bahsetmedigim birseyi bildi.

Nehir i bende düşündüm ama aylık 1 onlinr fal limitim var Nil Güneşle doldurdum ama aklımı çelmiyor değil. Çıktımı fala sana ?

hehe :) Asenat en cok sevilen ve begenilen online falcilardan. Derinin banada cikmisligi vardi ama son baktigi fallari tutmadi hatta son baktigi kötüydü beya bende ciddi bir hayal kirikligi yarati sasirmistim niye öyle oldu bilmiyorum belkide gününde degildi uzun zaman baktirmam artik. Ama yinede basarili bir yorumcu bence falcilarinda kötü zamanlari olabilir sonucta

Sezgi nasıldı acaba ?

Nehir i bende düşündüm ama aylık 1 onlinr fal limitim var Nil Güneşle doldurdum ama aklımı çelmiyor değil. Çıktımı fala sana ?

daha dün baktirdim :) Ben begendim kendisi tesadüfen denk geldim zaten "dur sunuda deneyim hazir kredim varken" diyip ativerdim. Forumda aratim bir kac kisiye cikmis ama begenmeyende var. Iste cicek gördüm böcek gördüm diye bakiyormus diye.

Bende çok radikal bir karar aldım. Sanalda kart falını sadece Asenat'a baktırırım. Kahvede 'de yazılı yorumlayanlara baktırmayacağım artık...
Bir hafta 10 gündür işle ilgili kafamda oluşan bir şey vardı. Sadece 1 arkadaşımla paylaşmıştım. Nehir bana bunun olumlu olarak gerçekleşeceğini söyledi eğer teşebbüs edersem. kendimde kararsızım bu konuda. araştırma anlamında 1 kaç girişimim oldu sadece. Soru da da sormamıştım. Evet falda o çıktı bu çıktı diye sembollerden çok fazla bahsediyor ama gördüğü sembolleri yorduğu şeylerde bende çok örtüşüyor. 3 kere yorum aldım hepsinde de nokta atışları oldu. Seviyorum bu kadını ben... Bir de evvelki fallara bakmıyor o yüzden de bazı konularda tekrara düşüyor gibi...

Bir zamanlar senin rüyaların ne çıkardı beeee.... Rica edicim çıkmayacak rüyalar görme....

Bende sevdim kendisini birde dinlerken karsimdaymis gibi bir his verdi bana. Banada iste bayrak var su var bu var dedi ama acikcasi ben hic rahatsiz olmadim bu durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…