ay evet benim
Şimdiye kadar baktığı btn fallar çıktı son falları çıkmıyor canım ekim dedi ama minicik bir gelişme bile yok ama zamanları hep aksar onun yine de bu sefer ekimden sonra patlamış sayacağımsana fallari cikiyor sanirim selenanin zamanda aksama oluyormu
Şimdiye kadar baktığı btn fallar çıktı son falları çıkmıyor canım ekim dedi ama minicik bir gelişme bile yok ama zamanları hep aksar onun yine de bu sefer ekimden sonra patlamış sayacağım
Bu gece Asenatı bende gördüm rüyamda hayırdır inşallah:):)
hayır fal için de beklemedim kendisini ama burayı okuyup öyle yattım.
Asenatın elinde hançer gibi biirşey vardı
korkuttu beni bu hatun yaaa:)
ben falı bıraktım ama Asenatı yakalasam bir telefon görüşmesi yaparım :)
kızzz rüyamda Asenat hançerle üstüme geliyordu TÖVBE BİSMİLLLAH :):):)hehe ay sendemi gördün rüyanda (baska biri daha görmüs)
Yaktin kizlari AsenatKadina nazar mazar degmese bari :)
birde Hüma var onada iki ay önce falan baktirmistim katina.
bazi arkadaslarin gazina gelerek bir süre baktirmamaya karar verdim en son iki hafta önce Asenata katina, 10 gün önce Sezgiye kahve baktridim bakalim ne kadar sürecek fal orucu
Nehir i bende düşündüm ama aylık 1 onlinr fal limitim var Nil Güneşle doldurdum ama aklımı çelmiyor değil. Çıktımı fala sana ?Su mesaji yazip ertesi gün Nehir Atesogluna fal baktirmak
Bu ay Asenat, Sezgi ve Nehire baktirmisim.
Nehir bence basarili bir yorumcu (falin cikma, cikmama boyutunu gözardi ediyorum). Birde öyle bir bakiyorki sanki karsimda samimi geldi bana birde cidden hizli bakiyor. Fazla beklemiyor. Harf ve kisi tarifinde basarili. Birde bahsetmedigim birseyi bildi.
kızzz rüyamda Asenat hançerle üstüme geliyordu TÖVBE BİSMİLLLAH :):):)
Düş yakamdan Asenat tamam baktırmıcam sana :):)
şaka bir yana benim fal geçmişimi bir sıralasam istanbuldan Karsa yol olur:)
Ama Asenat ve Derin bana çıkan tek falcıdır.arada fama da çıkmıştır.
Asenatı yakalarsam Affetmem yani
Sezgi nasıldı acaba ?Su mesaji yazip ertesi gün Nehir Atesogluna fal baktirmak
Bu ay Asenat, Sezgi ve Nehire baktirmisim.
Nehir bence basarili bir yorumcu (falin cikma, cikmama boyutunu gözardi ediyorum). Birde öyle bir bakiyorki sanki karsimda samimi geldi bana birde cidden hizli bakiyor. Fazla beklemiyor. Harf ve kisi tarifinde basarili. Birde bahsetmedigim birseyi bildi.
Nehir i bende düşündüm ama aylık 1 onlinr fal limitim var Nil Güneşle doldurdum ama aklımı çelmiyor değil. Çıktımı fala sana ?
Bir hafta 10 gündür işle ilgili kafamda oluşan bir şey vardı. Sadece 1 arkadaşımla paylaşmıştım. Nehir bana bunun olumlu olarak gerçekleşeceğini söyledi eğer teşebbüs edersem. kendimde kararsızım bu konuda. araştırma anlamında 1 kaç girişimim oldu sadece. Soru da da sormamıştım. Evet falda o çıktı bu çıktı diye sembollerden çok fazla bahsediyor ama gördüğü sembolleri yorduğu şeylerde bende çok örtüşüyor. 3 kere yorum aldım hepsinde de nokta atışları oldu. Seviyorum bu kadını ben... Bir de evvelki fallara bakmıyor o yüzden de bazı konularda tekrara düşüyor gibi...Nehir i bende düşündüm ama aylık 1 onlinr fal limitim var Nil Güneşle doldurdum ama aklımı çelmiyor değil. Çıktımı fala sana ?
Bir zamanlar senin rüyaların ne çıkardı beeee.... Rica edicim çıkmayacak rüyalar görme....kızzz rüyamda Asenat hançerle üstüme geliyordu TÖVBE BİSMİLLLAH :):):)
Düş yakamdan Asenat tamam baktırmıcam sana :):)
şaka bir yana benim fal geçmişimi bir sıralasam istanbuldan Karsa yol olur:)
Ama Asenat ve Derin bana çıkan tek falcıdır.arada fama da çıkmıştır.
Asenatı yakalarsam Affetmem yani
Bende çok radikal bir karar aldım. Sanalda kart falını sadece Asenat'a baktırırım. Kahvede 'de yazılı yorumlayanlara baktırmayacağım artık...
Bir hafta 10 gündür işle ilgili kafamda oluşan bir şey vardı. Sadece 1 arkadaşımla paylaşmıştım. Nehir bana bunun olumlu olarak gerçekleşeceğini söyledi eğer teşebbüs edersem. kendimde kararsızım bu konuda. araştırma anlamında 1 kaç girişimim oldu sadece. Soru da da sormamıştım. Evet falda o çıktı bu çıktı diye sembollerden çok fazla bahsediyor ama gördüğü sembolleri yorduğu şeylerde bende çok örtüşüyor. 3 kere yorum aldım hepsinde de nokta atışları oldu. Seviyorum bu kadını ben... Bir de evvelki fallara bakmıyor o yüzden de bazı konularda tekrara düşüyor gibi...
Dimi ama daha mantıklı rüyalar görmem lazım haklısın beybitomm:):)Bir zamanlar senin rüyaların ne çıkardı beeee.... Rica edicim çıkmayacak rüyalar görme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?