Binnaz Abla

ben iki ay önce baktirmisim anlik analizleri süperdi ama nedense en kararsiz kaldim falci kendisi (iyi bakmasina ragmen) zamana takilmamak gerek zamani tuturan cok az
Aslına bakarsan selena bana hiç anlık konuşmadı desem yeridir. O şöyle sen şöylesin o böyle hissediyo sen böyle vs demedi. Hep gelecek odaklıydı. Çıktı dediğim şeyler de anlık bildikleri değil. Tamamen olacak dediği, ve olan şeyler. zaten bu yüzden seviyorum bir de piyasadaki falcılara göre çok temiz kalpli ve gözü tok buluyorum selena ablayı.

bu nehir farklı bir yorumcu.bende bir defa baktırdım yaklaşık 10 gün önce falan çok samimi.şekil benzetiyor ama çok nokta atışı vardı.ama bazen kararsız kalıyor çok komik oluyor.birde SANKİİİİ diyip uzatıyor yaa çok tatlı oluyor:)

Nokta atislari bende var o sembol benzetmeleri beni hic rahatsiz etmedi. Ama o samimiyeti bende aldim. Cidden karsimdaymis gibi bakiyor. Genel bakmiyorum diyor ama görüdüg birsey varsa deginiyor her konuya.

Birde kendisini yakalamak mümküm pusuya yatmak gerekmiyor :)

Falalem Kaderci'yi önceden denemiş olup çıktı çıkmadı diyebilecek olan var mi? Bir de Medyum Cem şu sıra en iyi fal bakan oydu bana memnun kalan var mı acaba?

Binnazda 22 kredim var kime kahve yollasam? Kriz geldi bir haftadir costum yine

hep mi işi çıkıyor yahu, bir kere de dediği vakitte gelsin

1 sene aradan sonra nesibeye fal baktıracağım, son zamanlarda baktıran var mı beğendiniz mi?

vakit verip girmese ayri dert vermeyip ortadan kaybolup haber vermeden girse ayri

Elbette işi gücü çıkmış olabilir fırsat bulamamış olabilir ancak gireceğim deyip girmemesindense gireceğim yazmamasını tercih eder herkes sanırım. Gireceğim dediği için beklentiye sokuyor sözünü tutmayınca da hayal kırıklığı. Yoksa zaten eskisi gibi sık girmemesine alıştık ki hasbel kader yakalıyorsun =)

tabi canim girecegim diyip girmemesi hos degil tabiki ben eskileri hic bilmiyorum

Ben de nehiri cok sevdim ya. Tabi umarim cikar ama sanki karsi komsumla oturmus kahve iciyor o da fal bakiomus gbiydi. Samimi geldi. Sogukluk almadim... nehiri de sevdiklerim arasina soktum valla ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…