Binnaz Abla

Ben de nehiri cok sevdim ya. Tabi umarim cikar ama sanki karsi komsumla oturmus kahve iciyor o da fal bakiomus gbiydi. Samimi geldi. Sogukluk almadim... nehiri de sevdiklerim arasina soktum valla ben...

benimde demek istedigim bu

o fiyata nehir çok iyi biir tercih olurr bence.

asenat iskambil bakıyordu dimi? kredileri aldım pusudayım

iki aydir iskambilde yorum yapilmamis cok nadir aciyor galiba

Fal bakarken negatif gorunenleri soylersin evet de bi de anlatan kisi negatif olunca ben iyice gerik gerik gergin ve botokslu oluyorum..brnce hic gerek yok negatif insana fal baktirmaya..ben bu gerginligi en yuksek ilkayda ve nesibede hissettim

Fal bakarken negatif gorunenleri soylersin evet de bi de anlatan kisi negatif olunca ben iyice gerik gerik gergin ve botokslu oluyorum..brnce hic gerek yok negatif insana fal baktirmaya..ben bu gerginligi en yuksek ilkayda ve nesibede hissettim

ilkayin yapisi tarzi bu galiba bence kadin günlük hayatada böyle :=

krizim tuttukça telwedeki kahveki promosyon kahveye baktırıyorum böylece paralar cepte kalıyor beyin bedava haha

ya onlar cok sallamasyon derya ablami nedir bir uygulama varya ona baktir ayni hesap

neye bakıyor? iskambil okumustum butun forumda demek ki yanlıs alanda pusuya yatmısım kahve mi baktırayım tabi yakalamayı becerebilirsem ama azimliyim

bakiyorda cok nadir bakiyor galiba kahve bakmiyor Asenat katina bakiyor ve Iskambil

ya onlar cok sallamasyon derya ablami nedir bir uygulama varya ona baktir ayni hesap

bakiyorda cok nadir bakiyor galiba kahve bakmiyor Asenat katina bakiyor ve Iskambil

siz baktırdınız mı hiç asenata katina falan ne dersiniz?? ya epey bir sayfa okudum ama binnazdan birine göndereyim diyorum ama fiyat politikası vs diye sitenin artık fos cıktığını dusunuyorum

benimde demek istedigim bu

iki aydir iskambilde yorum yapilmamis cok nadir aciyor galiba

neye bakıyor? iskambil okumustum butun forumda demek ki yanlıs alanda pusuya yatmısım kahve mi baktırayım tabi yakalamayı becerebilirsem ama azimliyim

Dün iskambil açmıştı nadir açıyor iskambili çok üzüldüm dün yakalayamadım diye o yüzden

Dün iskambil açmıştı nadir açıyor iskambili çok üzüldüm dün yakalayamadım diye o yüzden

evet dün acmis sanirim onuda sekanin kardesi kapmis :) Ben acikcasi niye iskambili bu kadar nadir actigini merak ediyorum.

siz baktırdınız mı hiç asenata katina falan ne dersiniz?? ya epey bir sayfa okudum ama binnazdan birine göndereyim diyorum ama fiyat politikası vs diye sitenin artık fos cıktığını dusunuyorum

bir kere baktirdim evet daha yeni oldugu icin cikti cikmadi demek yanlis olur ama cok tatmin edici ve güzel baktigi dogrudur. Binnazin paragöz oldugunu zaten biliyoruz ve sinir oluyoruz ama yinede baktiriyoruz. 300 tleye online astroloji nedir Allah askina.

Kızlar son zamanlarda Nil Güneş çok konuşuluyor ya, denemeli mi tespitleri anlık durum falan iyi mi?

Yok canım iskambili açmıyor artık, 1 katina aldığında iskambilde de 1 varmış gibi gözüküyor sistemsel bir sorun sanırım.
Dün açtı kuzum benim sadece iskambil falında bildirimim açık iskambil açınca mail geliyor. Geldi ama geç kaldım işte

Kızlar son zamanlarda Nil Güneş çok konuşuluyor ya, denemeli mi tespitleri anlık durum falan iyi mi?

Ben baktırdım. Çok olumsuz bi faldı. Onu suçlamıyorum kartlarım çok berbat gelmişti olumsuz olduğu belliydi ama falın olumsuzluğuna artı olarak kendi negatifliği de içimi sıktı. Konuşması falan sıkılmış zorla bakıyor gibi daraldım dinlerken. Ayrıca sonra kartların anlamına da baktım anladım ki ekstra bişey söylememiş bana kartları yorumlamış sadece onu internetten ben de yapardım.

Dün açtı kuzum benim sadece iskambil falında bildirimim açık iskambil açınca mail geliyor. Geldi ama geç kaldım işte

Bence sistemsel bi sorun var ortada çünkü iskambil falında 206 fal var bayağıdır artmıyor yani bakmıyor. Dün zaten en son @seka_ cephesinden kız kardeşi kontenjanı yakaladı hahah o da katina falıydı üzülme boşuna=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…