- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
baktırayım mı ne dersiniz? kahve kapadım yaklasık 5 aydır fal baktırmıyorum değer mi sizceBen de nehiri cok sevdim ya. Tabi umarim cikar ama sanki karsi komsumla oturmus kahve iciyor o da fal bakiomus gbiydi. Samimi geldi. Sogukluk almadim... nehiri de sevdiklerim arasina soktum valla ben...
Ben de nehiri cok sevdim ya. Tabi umarim cikar ama sanki karsi komsumla oturmus kahve iciyor o da fal bakiomus gbiydi. Samimi geldi. Sogukluk almadim... nehiri de sevdiklerim arasina soktum valla ben...
o fiyata nehir çok iyi biir tercih olurr bence.
asenat iskambil bakıyordu dimi? kredileri aldım pusudayım
benimde demek istedigim bu
iki aydir iskambilde yorum yapilmamis cok nadir aciyor galiba
baktırayım mı ne dersiniz? kahve kapadım yaklasık 5 aydır fal baktırmıyorum değer mi sizce
krizim tuttukça telwedeki kahveki promosyon kahveye baktırıyorum böylece paralar cepte kalıyor beyin bedava hahaaslinda hic bulasma kacarak uzaklas
Fal bakarken negatif gorunenleri soylersin evet de bi de anlatan kisi negatif olunca ben iyice gerik gerik gergin ve botokslu oluyorum..brnce hic gerek yok negatif insana fal baktirmaya..ben bu gerginligi en yuksek ilkayda ve nesibede hissettim
krizim tuttukça telwedeki kahveki promosyon kahveye baktırıyorum böylece paralar cepte kalıyor beyin bedava haha
neye bakıyor? iskambil okumustum butun forumda demek ki yanlıs alanda pusuya yatmısım kahve mi baktırayım tabi yakalamayı becerebilirsem ama azimliyim
ya onlar cok sallamasyon derya ablami nedir bir uygulama varya ona baktir ayni hesap
bakiyorda cok nadir bakiyor galiba kahve bakmiyor Asenat katina bakiyor ve Iskambil
benimde demek istedigim bu
iki aydir iskambilde yorum yapilmamis cok nadir aciyor galiba
neye bakıyor? iskambil okumustum butun forumda demek ki yanlıs alanda pusuya yatmısım kahve mi baktırayım tabi yakalamayı becerebilirsem ama azimliyim
Dün iskambil açmıştı nadir açıyor iskambili çok üzüldüm dün yakalayamadım diye o yüzden
İlkay olumlu şeyler söylerken bile gerginFal bakarken negatif gorunenleri soylersin evet de bi de anlatan kisi negatif olunca ben iyice gerik gerik gergin ve botokslu oluyorum..brnce hic gerek yok negatif insana fal baktirmaya..ben bu gerginligi en yuksek ilkayda ve nesibede hissettim
tabi canim girecegim diyip girmemesi hos degil tabiki ben eskileri hic bilmiyorum
Dün iskambil açmıştı nadir açıyor iskambili çok üzüldüm dün yakalayamadım diye o yüzden
siz baktırdınız mı hiç asenata katina falan ne dersiniz?? ya epey bir sayfa okudum ama binnazdan birine göndereyim diyorum ama fiyat politikası vs diye sitenin artık fos cıktığını dusunuyorum
Bi iki kere daha aynı şey olmuştu pamukcum, yine de kalplerde taht asenatta=)
İlkay olumlu şeyler söylerken bile gergin
Dün açtı kuzum benim sadece iskambil falında bildirimim açık iskambil açınca mail geliyor. Geldi ama geç kaldım işteYok canım iskambili açmıyor artık, 1 katina aldığında iskambilde de 1 varmış gibi gözüküyor sistemsel bir sorun sanırım.
Kızlar son zamanlarda Nil Güneş çok konuşuluyor ya, denemeli mi tespitleri anlık durum falan iyi mi?
Dün açtı kuzum benim sadece iskambil falında bildirimim açık iskambil açınca mail geliyor. Geldi ama geç kaldım işte
Canım sen selena konusunda neden kararsız kaldın çok merak ettim yaevet daha öncesinide hatirliyorum
azarlar gibi bir havasi var sürekli :) ama bence ilkayin yapisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?