İkisini de açmıştır o kız katinayı seçmiştir girdim baktım 2 saat de bekledim çünkü açıktı ikisi de ama meşguldü. İskambili açmasa onda da meşgul yazmaz çevrimdışı yazar. uzun zamandır bekliyorum öğrendim her şeyi artık :)Bence sistemsel bi sorun var ortada çünkü iskambil falında 206 fal var bayağıdır artmıyor yani bakmıyor. Dün zaten en son @seka_ cephesinden kız kardeşi kontenjanı yakaladı hahah o da katina falıydı üzülme boşuna=)
Ya onun son falı bende patlamıştı hiç çıkmamıştıCanım sen selena konusunda neden kararsız kaldın çok merak ettim ya
Offf bana da öyle olacak diye ödüm kopuyor galiba aynı durumdayızYa onun son falı bende patlamıştı hiç çıkmamıştıama ondan öncekiler hep çıktı diye vazgeçemiyorum
Ya onun son falı bende patlamıştı hiç çıkmamıştıama ondan öncekiler hep çıktı diye vazgeçemiyorum
Canım sen selena konusunda neden kararsız kaldın çok merak ettim ya
İkisini de açmıştır o kız katinayı seçmiştir girdim baktım 2 saat de bekledim çünkü açıktı ikisi de ama meşguldü. İskambili açmasa onda da meşgul yazmaz çevrimdışı yazar. uzun zamandır bekliyorum öğrendim her şeyi artık :)
Bir de sorumu o kadar takmamış ki baştan savma cümle bile kurmamış bi kaç kelimeyle geçiştirivermiş. Nehir resmen yarım sayfa detaylıca cevap vermişti soruma açıklamıştı kafama takılan bişeyler vardı. Nehire bayıldım ben ya devamlı ona atmak istiyorum sohbet edesim var kadınla ahahBen baktırdım. Çok olumsuz bi faldı. Onu suçlamıyorum kartlarım çok berbat gelmişti olumsuz olduğu belliydi ama falın olumsuzluğuna artı olarak kendi negatifliği de içimi sıktı. Konuşması falan sıkılmış zorla bakıyor gibi daraldım dinlerken. Ayrıca sonra kartların anlamına da baktım anladım ki ekstra bişey söylememiş bana kartları yorumlamış sadece onu internetten ben de yapardım.
Of inanilmaz bir sey bu, yazikAynı kişi olması bir yana bir de bize aynı ses kayıtlarını gönderdi
Yok kuzum çıkan falları daha eski olan ex içindi. Bu son sorduğum kişiyle ilgili olan çıkmamıştı hiç ocakta falan atmıştım yeni ayrıldığımızda. Şimdi aynı kişiyle ilgili gelişmeler oldu yine attım ama umarım bu sefer tutturabilirOfff bana da öyle olacak diye ödüm kopuyor galiba aynı durumdayızbütün fallar aynı konumuydu
2 gun arayla baktirdim pisman degilimo fiyata nehir çok iyi biir tercih olurr bence.
Su mesaji yazip ertesi gün Nehir Atesogluna fal baktirmak
Bu ay Asenat, Sezgi ve Nehire baktirmisim.
Nehir bence basarili bir yorumcu (falin cikma, cikmama boyutunu gözardi ediyorum). Birde öyle bir bakiyorki sanki karsimda samimi geldi bana birde cidden hizli bakiyor. Fazla beklemiyor. Harf ve kisi tarifinde basarili. Birde bahsetmedigim birseyi bildi.
Ben baktırdım. Çok olumsuz bi faldı. Onu suçlamıyorum kartlarım çok berbat gelmişti olumsuz olduğu belliydi ama falın olumsuzluğuna artı olarak kendi negatifliği de içimi sıktı. Konuşması falan sıkılmış zorla bakıyor gibi daraldım dinlerken. Ayrıca sonra kartların anlamına da baktım anladım ki ekstra bişey söylememiş bana kartları yorumlamış sadece onu internetten ben de yapardım.
Ayy inşallah yaa inşallahYok kuzum çıkan falları daha eski olan ex içindi. Bu son sorduğum kişiyle ilgili olan çıkmamıştı hiç ocakta falan atmıştım yeni ayrıldığımızda. Şimdi aynı kişiyle ilgili gelişmeler oldu yine attım ama umarım bu sefer tutturabilir
Ben baktırdım. Buraya da yazmıştım. Tek bir tane birsey demedi. Tarot da genel bakım istemiştim. Sorum yoktu belki ondan....1 sene aradan sonra nesibeye fal baktıracağım, son zamanlarda baktıran var mı beğendiniz mi?
Söyliyim mi ahaha daha fazla coşturmak istemiyorum kızlar sizi ama o da asenatmışBen zaten eğer bakan falcı hisleriyle harmanlamıyorsa artık kart fallarından ziyade kahveyi tercih ediyorum. Dediğin gibi kart anlamıysa mesele açar bakarsın zaten internetten. Boşver kuzum sıkma canını. Sen eski fallarını açıp birini bulacaktın tarihiyle bilen bulabildin mi?=)
Bir de sorumu o kadar takmamış ki baştan savma cümle bile kurmamış bi kaç kelimeyle geçiştirivermiş. Nehir resmen yarım sayfa detaylıca cevap vermişti soruma açıklamıştı kafama takılan bişeyler vardı. Nehire bayıldım ben ya devamlı ona atmak istiyorum sohbet edesim var kadınla ahah
Hiç bilemedi derken yanlış anlaşılmasın. Geçmişi ve anı öyle iyi bilmişti ki. Benim bilmediğim yeni şeyler de söylemişti. Ağzın açık kalmıştı nasıl bilebilir diye. Çünkü biraz karışık tahmin edilebilir şeyler değildi sanki bizim hayatımızdaymış gibi açıklamıştı olanları, yaptıklarını, nasıl biri olduğunu, içinde bulunduğu ruh halini nedenlerini falan. Ama gelecek çıkmamıştı işte olumlu konuşmuştu birlikte falan olamadıkAyy inşallah yaa inşallah
Ocakta atmışsın sanırım ben de geçen sene ekimde attım konu ile ilgili ilk falımı. Ama bana hiç tarih vermedi. Bizim çocukla bi geçmişimiz yok, o yüzden geçmişle ilgili pek bi şey söylemedi. Fallarından çıkan bi sürü şey oldu, bu bir yıllık süreç içerisinde. Ama bana da olcak dedi, hiç adım bile yok. Sen hala aynı kişi için mi fal atıyorsun peki?Hiç bilemedi derken yanlış anlaşılmasın. Geçmişi ve anı öyle iyi bilmişti ki. Benim bilmediğim yeni şeyler de söylemişti. Ağzın açık kalmıştı nasıl bilebilir diye. Çünkü biraz karışık tahmin edilebilir şeyler değildi sanki bizim hayatımızdaymış gibi açıklamıştı olanları, yaptıklarını, nasıl biri olduğunu, içinde bulunduğu ruh halini nedenlerini falan. Ama gelecek çıkmamıştı işte olumlu konuşmuştu birlikte falan olamadık
Evet kuzum tekrar konuşmaya başlamıştık biz bişeyler oldu sonra yine onunla ilgili attım malesefOcakta atmışsın sanırım ben de geçen sene ekimde attım konu ile ilgili ilk falımı. Ama bana hiç tarih vermedi. Bizim çocukla bi geçmişimiz yok, o yüzden geçmişle ilgili pek bi şey söylemedi. Fallarından çıkan bi sürü şey oldu, bu bir yıllık süreç içerisinde. Ama bana da olcak dedi, hiç adım bile yok. Sen hala aynı kişi için mi fal atıyorsun peki?
Hahahah inşallah bi gün, yeterince delirttim, artık güldüreyim diye girer hayatınaEvet kuzum tekrar konuşmaya başlamıştık biz bişeyler oldu sonra yine onunla ilgili attım malesefbitmişti ne güzel tam anlamıyla benim için galiba tam olarak hayatını karartamadım bi daha girip iyce bi delirtiyim diye dönmüş
Dur mesaj atcamHahahah inşallah bi gün, yeterince delirttim, artık güldüreyim diye girer hayatınaneyse sen umudunu kesmediğin sürece ben falları patlamış saymıyorum o zaman
peki Sezgi?
Ben zaten eğer bakan falcı hisleriyle harmanlamıyorsa artık kart fallarından ziyade kahveyi tercih ediyorum. Dediğin gibi kart anlamıysa mesele açar bakarsın zaten internetten. Boşver kuzum sıkma canını. Sen eski fallarını açıp birini bulacaktın tarihiyle bilen bulabildin mi?=)
Söyliyim mi ahaha daha fazla coşturmak istemiyorum kızlar sizi ama o da asenatmış
Nehirin bana baktığı fal çok ucu açıktı ben tarif ederim artık sen bilirsin exin mi yeni biri mi falan şeklindeydi. Fincanda bi rakam görmüş 3 dakika da bu ne ki acaba şu da değildir bu da olamaz diye dış sesiyle yorum yapmıştı =D
Bir de sorumu o kadar takmamış ki baştan savma cümle bile kurmamış bi kaç kelimeyle geçiştirivermiş. Nehir resmen yarım sayfa detaylıca cevap vermişti soruma açıklamıştı kafama takılan bişeyler vardı. Nehire bayıldım ben ya devamlı ona atmak istiyorum sohbet edesim var kadınla ahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?