Binnaz Abla

İkisini de açmıştır o kız katinayı seçmiştir girdim baktım 2 saat de bekledim çünkü açıktı ikisi de ama meşguldü. İskambili açmasa onda da meşgul yazmaz çevrimdışı yazar. uzun zamandır bekliyorum öğrendim her şeyi artık :)

Ya onun son falı bende patlamıştı hiç çıkmamıştı ama ondan öncekiler hep çıktı diye vazgeçemiyorum

Canım sen selena konusunda neden kararsız kaldın çok merak ettim ya

acikcasi bende bilmiyorum :) güzelde bakti hani gecmis olsun anlik analiz falan iyiydi

ben cidden merak ediyorum niye iskambil bakmiyor ki

Bir de sorumu o kadar takmamış ki baştan savma cümle bile kurmamış bi kaç kelimeyle geçiştirivermiş. Nehir resmen yarım sayfa detaylıca cevap vermişti soruma açıklamıştı kafama takılan bişeyler vardı. Nehire bayıldım ben ya devamlı ona atmak istiyorum sohbet edesim var kadınla ahah

Offf bana da öyle olacak diye ödüm kopuyor galiba aynı durumdayız bütün fallar aynı konumuydu
Yok kuzum çıkan falları daha eski olan ex içindi. Bu son sorduğum kişiyle ilgili olan çıkmamıştı hiç ocakta falan atmıştım yeni ayrıldığımızda. Şimdi aynı kişiyle ilgili gelişmeler oldu yine attım ama umarım bu sefer tutturabilir

peki Sezgi?

Ben zaten eğer bakan falcı hisleriyle harmanlamıyorsa artık kart fallarından ziyade kahveyi tercih ediyorum. Dediğin gibi kart anlamıysa mesele açar bakarsın zaten internetten. Boşver kuzum sıkma canını. Sen eski fallarını açıp birini bulacaktın tarihiyle bilen bulabildin mi?=)

1 sene aradan sonra nesibeye fal baktıracağım, son zamanlarda baktıran var mı beğendiniz mi?
Ben baktırdım. Buraya da yazmıştım. Tek bir tane birsey demedi. Tarot da genel bakım istemiştim. Sorum yoktu belki ondan....

Söyliyim mi ahaha daha fazla coşturmak istemiyorum kızlar sizi ama o da asenatmış

Nehirin bana baktığı fal çok ucu açıktı ben tarif ederim artık sen bilirsin exin mi yeni biri mi falan şeklindeydi. Fincanda bi rakam görmüş 3 dakika da bu ne ki acaba şu da değildir bu da olamaz diye dış sesiyle yorum yapmıştı =D

Ayy inşallah yaa inşallah
Hiç bilemedi derken yanlış anlaşılmasın. Geçmişi ve anı öyle iyi bilmişti ki. Benim bilmediğim yeni şeyler de söylemişti. Ağzın açık kalmıştı nasıl bilebilir diye. Çünkü biraz karışık tahmin edilebilir şeyler değildi sanki bizim hayatımızdaymış gibi açıklamıştı olanları, yaptıklarını, nasıl biri olduğunu, içinde bulunduğu ruh halini nedenlerini falan. Ama gelecek çıkmamıştı işte olumlu konuşmuştu birlikte falan olamadık

Ocakta atmışsın sanırım ben de geçen sene ekimde attım konu ile ilgili ilk falımı. Ama bana hiç tarih vermedi. Bizim çocukla bi geçmişimiz yok, o yüzden geçmişle ilgili pek bi şey söylemedi. Fallarından çıkan bi sürü şey oldu, bu bir yıllık süreç içerisinde. Ama bana da olcak dedi, hiç adım bile yok. Sen hala aynı kişi için mi fal atıyorsun peki?

Evet kuzum tekrar konuşmaya başlamıştık biz bişeyler oldu sonra yine onunla ilgili attım malesef bitmişti ne güzel tam anlamıyla benim için galiba tam olarak hayatını karartamadım bi daha girip iyce bi delirtiyim diye dönmüş

Hahahah inşallah bi gün, yeterince delirttim, artık güldüreyim diye girer hayatına neyse sen umudunu kesmediğin sürece ben falları patlamış saymıyorum o zaman

henüz yeni baktirdim zaman verdi ama zamana takilmiyorum ben ki daha dolmadida analizleri güzeldi korktugum gibi ne pembeci ne de olumsuza egilimli

bende artik kahveyi tercih ediyorum son zamanlarda

Söyliyim mi ahaha daha fazla coşturmak istemiyorum kızlar sizi ama o da asenatmış

Zamaniylami cikti? Ufak bir detaymi yoksa asil meselemi?

begenmeyenlerde zaten bu sekil benzetme olaylarindan begenmiyor galiba ama ben rahatsiz olmadim acikcasi zaten cikan seylerde sekil degilmi. Cikar cikmaz bilmiyorum ama enerjisini sevdim kadinin

Nehir degisik bir yorumcu oldugu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…