Binnaz Abla

Zamanıyla geçmiş an gelecek karakter her şey çıktı.

Ben baktırdım. Buraya da yazmıştım. Tek bir tane birsey demedi. Tarot da genel bakım istemiştim. Sorum yoktu belki ondan....

görmedim canım o zaman yazdığını sanırım, şimdi indirim hakkım varken baktırıyım diyorum yoksa bana da son falları hiç çıkmadı. son zamanlardan da iki arkadaşımın falını dinledim sıradan geldi bana da aslında. 50 tl etmez ama indirimim varken de atacak kimseyi bulamadım falsepetinde. ordaki herkes bana patladı çünkü

Bende ne merak ettim asenati ama cok bos bi faldi sagliga cok sallama bi tarih verdi ve hani bu aa belki olur diye mucizevi bir is degil
Ve ikili iliskilerde de gecmisi hic bilmedi.
Soyle olmus herhalde dedi
Yoo boyle boyle diye anlattim himm falan filanla gecti. Hos bana cogu kisi fiyasko cikiyor ne enerjiymis diyorum belkide bana yorgun zamanlarnda denk geliyolar cunku ben gayet istekli atiyorum fali:)

Bende sevdim kendisini birde dinlerken karsimdaymis gibi bir his verdi bana. Banada iste bayrak var su var bu var dedi ama acikcasi ben hic rahatsiz olmadim bu durumdan.
Aa banada bayrak ve yolculuk gormstu.
Bayrak duruyor ama sokup alicaksin artik o bayragi dedi

Kızlar son zamanlarda Nil Güneş çok konuşuluyor ya, denemeli mi tespitleri anlık durum falan iyi mi?

Kisi tespiti dogruydu ama olacagi cok belli bir sey sormustum tasinma mevzuusu. Nasil gorunuyor diye.. ve sehir degisimi goremedim demisti ama sehir degisimi oldu. Bide cok imkansiz yerden yurudu ask konusunda o yuzden cizdim Nili :)

enerjiniz uymamistir kendisinin enerjisi düsüktür hersey olabilir malesef ki herkeze mumtazan bakan biri yok.

Ne sekiler görmediki :) Az önce yine dinledim ic sesiyle dis sesi bir bakiyor fala. Dinlerken eglendim dogrusu

uzundur yazılı filan fal baktırmıyorum. telefonda eyleme baktırıyorum hep.

Asenat söz konusu olunca yazayım istedim. yaklaşık 8-9 ay önce baktırmışım. fala ilk dadandığım zamanlarda. kişilik yorumu doğruymuş ama gelecek tamamen patlamış. hiç bir dediği çıkmamış. an konusunu da net bilememiş. sadece karakter olayı doğru. şu an ona bile şüpheliyim. burcundan bile bir çok tespit yapılıyor insanların.

bu da burada farklı bir Asenat yorumu olarak kalsın tarih sayfalarında.

Siz yazana kadar tekim sanıyordum asenat konusunda. aynen benimki de oyle bi faldi.
Yuksek puanlara atarken 10kez dusunecegim artik asenattan sonra da fal atasim kalmadi jubileydi bir nevi kotu bir deneyim oldu

Siz yazana kadar tekim sanıyordum asenat konusunda. aynen benimki de oyle bi faldi.
Yuksek puanlara atarken 10kez dusunecegim artik asenattan sonra da fal atasim kalmadi jubileydi bir nevi kotu bir deneyim oldu

Asenat banada tamamen patladı tekrar baktırmam.

Son zamanlarda binnazda bir sorun var iki tarafta da toplam fal sayısını gösteriyor. Bir de bade denizin tarotu işaretliydi bana katinayı açsa da bildirim geliyordu

Biryolun varda serkan tek i göremedim gitti mi? Ben baktırmıcam o siteye ama merak ettim.

arkadaslar fal bakımını jubile yaparak kapatmak icin asenatı dusunmustum ama malesef kimse vazgecilmez degildir..ayrıca mükemmel de degildir diyerek asenat dsında baktırabilecegim mantık cercevesi icinde birinie bakıyorum bana kimi önerirsiniz?

Bana olumsuz konusmust ve cikmadi fali he dedigi tek dogru bir sey var bir konuda. Onu kimse ongormedi su ana kadar. Onemli bir uyariydi ama biraz da bos bir uyari. Enerji meselesi.

aynen enerji meselesi, nesibenin bir falında kesinlikle yapma dediği bir şeyi dinlemedim yaptım sonuç dediği gibi olmadı. ama ilk falları tamamen çıkıp da son fallarında acayip olumlu konuştuğu falları arkadaşıma çok kötü patladı ve nesibe çok ciddi bir şeyi göremedi aslında bu durumu kimse göremedi. o yüzden artık kim olursa olsun bir falcıya 50 tl verirken içim acıyor

evet daha öncesinide hatirliyorum

azarlar gibi bir havasi var sürekli :) ama bence ilkayin yapisi bu

Bence ilkay mutsuz.bir bayan memnuniyetsizlikleri var hayata karşı tabi ki bu da yansıyor .. Ama seviyorum mutsuz falan ama bir tarzı var.Canım tatlım şekerim diye yapış yapış değil bir kere...Ben ciddi falcı seviyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…