Zamanıyla geçmiş an gelecek karakter her şey çıktı.henüz yeni baktirdim zaman verdi ama zamana takilmiyorum ben ki daha dolmadida analizleri güzeldi korktugum gibi ne pembeci ne de olumsuza egilimli
bende artik kahveyi tercih ediyorum son zamanlarda
Zamaniylami cikti? Ufak bir detaymi yoksa asil meselemi?
begenmeyenlerde zaten bu sekil benzetme olaylarindan begenmiyor galiba ama ben rahatsiz olmadim acikcasi zaten cikan seylerde sekil degilmi. Cikar cikmaz bilmiyorum ama enerjisini sevdim kadinin
Nehir degisik bir yorumcu oldugu kesin
Nesibe iyidir genel olarak uzun zaman oldu baktırmayalı zamlandıktan sonra bıraktım:)).
Ben baktırdım. Buraya da yazmıştım. Tek bir tane birsey demedi. Tarot da genel bakım istemiştim. Sorum yoktu belki ondan....
Şu Asenat bir bana çıkmadı ve mevcut durumla alakasız yorumlar yaptı herhalde. Baktırdığım fallar arasında en kötülerden biriydi sanırım :/ Siz övünce tekrar mı baktırsam diyorum ama falı aklıma gelince vazgeçiyorum.
Aa banada bayrak ve yolculuk gormstu.Bende sevdim kendisini birde dinlerken karsimdaymis gibi bir his verdi bana. Banada iste bayrak var su var bu var dedi ama acikcasi ben hic rahatsiz olmadim bu durumdan.
Kızlar son zamanlarda Nil Güneş çok konuşuluyor ya, denemeli mi tespitleri anlık durum falan iyi mi?
Zamanıyla geçmiş an gelecek karakter her şey çıktı.
Bende ne merak ettim asenati ama cok bos bi faldi sagliga cok sallama bi tarih verdi ve hani bu aa belki olur diye mucizevi bir is degil
Ve ikili iliskilerde de gecmisi hic bilmedi.
Soyle olmus herhalde dedi
Yoo boyle boyle diye anlattim himm falan filanla gecti. Hos bana cogu kisi fiyasko cikiyor ne enerjiymis diyorum belkide bana yorgun zamanlarnda denk geliyolar cunku ben gayet istekli atiyorum fali:)
Aa banada bayrak ve yolculuk gormstu.
Bayrak duruyor ama sokup alicaksin artik o bayragi dedi
Kisi tespiti dogruydu ama olacagi cok belli bir sey sormustum tasinma mevzuusu. Nasil gorunuyor diye.. ve sehir degisimi goremedim demisti ama sehir degisimi oldu. Bide cok imkansiz yerden yurudu ask konusunda o yuzden cizdim Nili :)
uzundur yazılı filan fal baktırmıyorum. telefonda eyleme baktırıyorum hep.
Asenat söz konusu olunca yazayım istedim. yaklaşık 8-9 ay önce baktırmışım. fala ilk dadandığım zamanlarda. kişilik yorumu doğruymuş ama gelecek tamamen patlamış. hiç bir dediği çıkmamış. an konusunu da net bilememiş. sadece karakter olayı doğru. şu an ona bile şüpheliyim. burcundan bile bir çok tespit yapılıyor insanların.
bu da burada farklı bir Asenat yorumu olarak kalsın tarih sayfalarında.
Siz yazana kadar tekim sanıyordum asenat konusunda. aynen benimki de oyle bi faldi.
Yuksek puanlara atarken 10kez dusunecegim artik asenattan sonra da fal atasim kalmadi jubileydi bir nevi kotu bir deneyim oldu
benim de uzun zaman oldu baktırmayalı nesibeye şimdi indirim hakkım var o yüzden baktırmayı düşünüyorum yoksa artık o kadar para vermiyorum fallara :)
1 sene aradan sonra nesibeye fal baktıracağım, son zamanlarda baktıran var mı beğendiniz mi?
Son zamanlarda binnazda bir sorun var iki tarafta da toplam fal sayısını gösteriyor. Bir de bade denizin tarotu işaretliydi bana katinayı açsa da bildirim geliyorduİkisini de açmıştır o kız katinayı seçmiştir girdim baktım 2 saat de bekledim çünkü açıktı ikisi de ama meşguldü. İskambili açmasa onda da meşgul yazmaz çevrimdışı yazar. uzun zamandır bekliyorum öğrendim her şeyi artık :)
Bence gerçekten binnaz abla sitesinin boykot falan edilmesi lazım. Zaten doğru düzgün falcıları ya bir ya iki.ya cok sasırdıgım biseyi sormak istiyorum.. benna kucuker ne zaman 47.5 lira olduu????nasıl yaa?? 50 deseymis daha yuvarlak hesap olurmuş..
yooo serkan duruyor sitedeBiryolun varda serkan tek i göremedim gitti mi? Ben baktırmıcam o siteye ama merak ettim.
Bana olumsuz konusmust ve cikmadi fali he dedigi tek dogru bir sey var bir konuda. Onu kimse ongormedi su ana kadar. Onemli bir uyariydi ama biraz da bos bir uyari. Enerji meselesi.
evet daha öncesinide hatirliyorum
azarlar gibi bir havasi var sürekli :) ama bence ilkayin yapisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?