Binnaz Abla

Falalem kaderciye baktirip cikan varmi banu dogruyu denedim cok kotuydu iade aldim kaderciye baktirdim baktiran varmi kendisine ?

Bana barışacaksınız dediği tarihte geri dönüşsüz ayrıldık mesela gibi bir örnek de benden :)

az önce binnazda Tumay Cennet'e tarot attım. kısa sürede dönüş oldu, uzun uzun yazmış ve bunları da açıklayıcı şekilde yazmış. takip etmekte zorlanmıyor insan. soruma da kısa sürede yanıt verdi.

durum analizi çok iyi. pembecilikten ve kart anlatımından ziyade hakikaten hissetmeye çalışıyor, bunu da vermiş falda. bizim gergin sürecimizin bitişi için 2 hafta vermiş, çıkarsa göreceğiz. ya sabır diyerek bekliyorum

Bana barışacaksınız dediği tarihte geri dönüşsüz ayrıldık mesela gibi bir örnek de benden :)
Birde ben barışmak istemiyorum başka bir isteğim var demiştim o zaman da zaten kötü biri sana daha iyi kısmet var zaten diye keskin bir u dönüşü vardı ki sormayın... Ama kişilik analizleri falan iyiydi.

Kimine %95 cikan, kimine hic cikmiyor. Yani artik bence hepimiz bunu anladik. Bazi falcilarda kotu hic kimseye cikmiyor. Bir iki kisi nadiren. Deneyip gormek gerekiyor. Ani uc bes hepsi biliyor gibi muhim olan gelecegi bilecek olan lazim.
ya cok sasırdıgım biseyi sormak istiyorum.. benna kucuker ne zaman 47.5 lira olduu???? nasıl yaa?? 50 deseymis daha yuvarlak hesap olurmuş..

Benim arkadasim atti ki onu ben bulastirdim tabi ki
Su ana kadar onerdiklerin arasinda en iyisiydi dedi ve begendi. Baya nokta atisi var. Cikar mi gorecegiz

ölem ölem derdo ölem diye şarkı söyliycem salonun ortasına oturup böğrüme böğrüme vurarak

konuyla ilgili birkaç alternatif sunabilirim:

deşarj olmak için: İsmail YK - Allah Belanı Versin
Çünkü: "içimdeki nefreti kimse alamaz, isterse ölüm gelsin / hala seviyorum seni allah belanı versin"

isyan etmek için: İbrahim Tatlıses - Nankör Kedi
Çünkü: bu şarkıdan alıntı yapmaya gerek yok, tüm sözleri isyan. SEVMEK DEDİN SEVMEDİK Mİ?

nasıl böyle çabucak hayatlarına devam ediyorlar aklım almıyor sorun bizde mi onlarda mı...

artık sorunun bende olduğunu düşünmeye başladım çünkü mal gibi geçmişte kalan hep ben

SEVMEK DEDİN SEVMEDİK Mİ ALLAHSIZ

Benna iyi mi ki? Kahvede mesela?

bu arada ben üstte yorumumu yazdım ama tumay cennet için başka yorumu olan var mı merak ettim?

ilk fotoyu benle konuşurken koydu işte 2 hafta falan oldu sonra devamı geldi

arkadaş, her şeyin bir yolu vardır. başka birine kaydıysa gönlün diğerine umut vermeyeceksin, açık açık söyleyeceksin. adilik!

ben de zamanında böyle kaldım iki kişi arasında. karşıma aldım hayatımda olan insanı, eskisi gibi hissetmiyorum kafam karışık dedim. tam ayrılmaya niyetlendim, adam ameliyat oldu. bırakamadım, bir de üstüne bebek gibi baktım günlerce -anasının nasıl üstüme yıktığını da fark etmedim sanmasınlar - kafamı karıştıranla bu süreçte zorunlu kalmadıkça görüşmedim, konuşmamaya çalıştım. -maalesef aynı ortamda bulunmak zorundaydık- sonunda dayanamayıp ayrıldığımda da bir daha umut vermedim, açık açık söyledim. ayıptır, insan başını yastığa rahat koyamaz... çok sinirleniyorum bunları duydukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…