- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Bana barışacaksınız dediği tarihte geri dönüşsüz ayrıldık mesela gibi bir örnek de benden :)uzundur yazılı filan fal baktırmıyorum. telefonda eyleme baktırıyorum hep.
Asenat söz konusu olunca yazayım istedim. yaklaşık 8-9 ay önce baktırmışım. fala ilk dadandığım zamanlarda. kişilik yorumu doğruymuş ama gelecek tamamen patlamış. hiç bir dediği çıkmamış. an konusunu da net bilememiş. sadece karakter olayı doğru. şu an ona bile şüpheliyim. burcundan bile bir çok tespit yapılıyor insanların.
bu da burada farklı bir Asenat yorumu olarak kalsın tarih sayfalarında.
Birde ben barışmak istemiyorum başka bir isteğim var demiştim o zaman da zaten kötü biri sana daha iyi kısmet var zaten diye keskin bir u dönüşü vardı ki sormayın... Ama kişilik analizleri falan iyiydi.Bana barışacaksınız dediği tarihte geri dönüşsüz ayrıldık mesela gibi bir örnek de benden :)
Bakma onun hiçbirşeyine vallahi psikolojini bozarsın.Hiç bakma..benimki yine yeni sevdiğiyle fotoğraf koymuş ben böyle böyle ruh hastası olcam işte.
benimki yine yeni sevdiğiyle fotoğraf koymuş ben böyle böyle ruh hastası olcam işte.
Bakma onun hiçbirşeyine vallahi psikolojini bozarsın.Hiç bakma..
senin için geliyor:
Nası dayanıp bakablıosun ya fotoya.... Ben bakmam ...senin için geliyor:
iradem yok.Nası dayanıp bakablıosun ya fotoya.... Ben bakmam ...
ya cok sasırdıgım biseyi sormak istiyorum.. benna kucuker ne zaman 47.5 lira olduu????nasıl yaa?? 50 deseymis daha yuvarlak hesap olurmuş..
nasıl böyle çabucak hayatlarına devam ediyorlar aklım almıyor sorun bizde mi onlarda mı...benimki yine yeni sevdiğiyle fotoğraf koymuş ben böyle böyle ruh hastası olcam işte.
ölem ölem derdo ölem diye şarkı söyliycem salonun ortasına oturup böğrüme böğrüme vurarak
nasıl böyle çabucak hayatlarına devam ediyorlar aklım almıyor sorun bizde mi onlarda mı...
konuyla ilgili birkaç alternatif sunabilirim:
deşarj olmak için: İsmail YK - Allah Belanı Versin
Çünkü: "içimdeki nefreti kimse alamaz, isterse ölüm gelsin / hala seviyorum seni allah belanı versin"
isyan etmek için: İbrahim Tatlıses - Nankör Kedi
Çünkü: bu şarkıdan alıntı yapmaya gerek yok, tüm sözleri isyan. SEVMEK DEDİN SEVMEDİK Mİ?
Ben en son ona 35 tl 'ye baktirmistim bence de 50 tl olsunya cok sasırdıgım biseyi sormak istiyorum.. benna kucuker ne zaman 47.5 lira olduu????nasıl yaa?? 50 deseymis daha yuvarlak hesap olurmuş..
Kimine %95 cikan, kimine hic cikmiyor. Yani artik bence hepimiz bunu anladik. Bazi falcilarda kotu hic kimseye cikmiyor. Bir iki kisi nadiren. Deneyip gormek gerekiyor. Ani uc bes hepsi biliyor gibi muhim olan gelecegi bilecek olan lazim.
Benim arkadasim atti ki onu ben bulastirdim tabi ki
Su ana kadar onerdiklerin arasinda en iyisiydi dedi ve begendi. Baya nokta atisi var. Cikar mi gorecegiz
Kuzu ne zaman ayrildiniz siz ne ara koydu fotoyu bu erkekler her kiza asik oluyor yabenimki yine yeni sevdiğiyle fotoğraf koymuş ben böyle böyle ruh hastası olcam işte.
ilk fotoyu benle konuşurken koydu işte 2 hafta falan oldu sonra devamı geldiKuzu ne zaman ayrildiniz siz ne ara koydu fotoyu bu erkekler her kiza asik oluyor ya
ilk fotoyu benle konuşurken koydu işte 2 hafta falan oldu sonra devamı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?