Binnaz Abla

Kızlaaar başımıza taş yağacak benim esas oğlan beni aradı Hatta görüşmek istediğini belirtti laf arasında ben anlamamazlıktan geldim lafın üstüne laf getirdim hemen

Biraz yazıştık dün gece inceden yürüyor bana. Çok şaşkınım bekle demişlerdi inanmadım bu adamın ruh hali değişmez dedim. İlgilenmiyor benle dedim ama resmen siyahken beyaz oldu.

Çok şaşkınım. Geysu'nun verdiği tarih dönemine girdik. 2 falcı daha vardı aynı söyleyen bakayım da yazayım.

Fal kutusundakilerden de bilen çıkmış oldu böylece.
EĞER buluşma teklif ederse orda da dedikleri gibi olursa olaylar olaylar

Zehrina yaşamışsın panpa

Hayırlı olsun inşallah devamı güzel gelir
Tutturan falcıları merakla bekliyorum :)

Kizlsr gecenin bu saati ve benim elim ayagim titriyo bunu yazarken nasil boyle.birsey oldu ben hayal mi goruyorum bilmoyorum gecmiste bikez gordugum gunlerce fotografina baktigim hayal kurdugum biri vardi kuzenimin arkdasi ve yillar sonra dun ben bu insanla is gorusmesi yaptim nasil oldu nasil denk geldi bilmoyorum dun bi kez gorustuk bugun sabahtan beri bana yaziyo isin en kotu tarafida eski sevgilim taciz boyutunda beni rahatsiz ediyo ben engelledikce dahafa yazoyo tehdit ediyo ben boyle bi heyecanla kivranirken bi yandan mutluluktan bi yandandan korkuyorum takinti haline getirdi ve fena sacmaloyo buu bahsettigim kiside surekli bi sebep buluyo ariyo yaziyo ya benim icin hayaldiii ve bozulucak diye cok korkuyorum bana yardin edin cildirmak uzereyim

şerefsizlik işte başka bir şey değil..

Bu ne yavşaklık yahu, madem başkasını sevşyor ne b.k yemeye seninle görüşüp sana umut veriyor??? Ruh hastası

gecesinde benimle konuşum özledim yanıma gel haftaya diyip ertesi gün yeni sevgilisiyle fotoğrafını koyuyor artık adına ne derseniz...

inşallah kuzum benim de tek dileğim o geri dönsün ama tekrar birlikte olacağımdan değil. 30 yaşında bi ergen...

sabah sabah kendime olmuş gibi sevindim

Tehdit ne boyutta? Savcılığa şikayet edebilirsin kesin çözüm olur

Allahım bunlar ne güzel haberler 2 gün önce eski sevgilisi dönen var mı gerçekten söyleyin umutlanıcam demiştim işte canlı örnek çok sevindim canım darısı diğer bekleyenlerin başına tabi benim de :)

Sakin ol canım kader dedikleri bu olsa gerek rabbim isteyince demekki yollar kesişiyormuş.Diğeri için de gerçekten rahatsız edici boyutu fazlaysa gerekli yerlere şikayetini et. Umarım her şey senin için güzel olur. Artık yüzümüz gülsün kızlar azcıkta mutluluklarımızı paylaşalım burda:)

Kizlar saolun ben bu insanla mi gorusmusum dedim kendini kaybetti resmen.Simdi size sunuda soylicem bu durumu goren hic kimsede olmadi bende bi ruyada gibiyim insallah guzel bi ruyadir yillardir boyle bi his yasamamistim icimde dua edin lutfen hep boyle sursun

Yaaaa sana kıyamam inşallah hep böyle olur hatta çok daha iyi olur, darısı hepimizin başına allah bizi de bu kabuslardan uyandırsın artık

Benna iyi mi ki? Kahvede mesela?

Ben böyle semboller görüp onları dillendirip yorumlama tekniğini seviyorum, falı da çıktı açıkcası, 1 ay sarktı sadece. Ancak forumda bir senedir takılıyorum. Benim problemim olumlu bir şekilde çözüldü, e millet pembeci diyor çoğuna. Şimdi şüphe etmeye başladım ya acaba bildiler mi yoksa denk mi geldi? Ama 47.5 falan çok fazla, hüma'ya falan atın daha iyi.

Yaaa kızlar maşallah diyim de dünden beri ne çok olumlu haber aldık. Valla ben kendi fikrimi söyliyim, tesadüftür. Burda meselesi olumlu sonuçlanan arkadaşların bi çocuğun çıktı dediği fallara baktım. Bazıları gerçekten benim hiç olmayacak işlerme bile inatla olacak diyen kişiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…